Osvětlení interiéru
Osvětlení interiéru
Ahoj. Potřeboval bych vyměnit žárovky v interiéru, ale nevím, jak se mám do světýlek dostat. Nad palubkou je to jasné, ale nevím jak nad dveřmi a vzadu. Díky za rady..
Re: Osvětlení interiéru
Má cenu na každý dotaz vlákno 

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

DavidDDD píše:Má cenu na každý dotaz vlákno
Je to určitě přehlednější. Napsat Previa problém je něco, na co se málokdo podívá a na x dotazů neodpoví. Přijde mi logické, napsat na každý dotaz samostatné vlákno. I kvůli vyhledávání pro ostatní. Ale asi to je skoro jedno, když skoro nikdo neodpovídá...
Tak určitě, Prévií bude spíš ubývat, tak aspoň to tady žije
Jinak odpovědi máš, třeba ode mne 

Prius - ta obrazovka je droga 

Pro vsechny, kdo s tim zapasi:Pičma píše:Ahoj. Potřeboval bych vyměnit žárovky v interiéru, ale nevím, jak se mám do světýlek dostat. Nad palubkou je to jasné, ale nevím jak nad dveřmi a vzadu. Díky za rady..
U ridice nahore: vydloubnes sklicko.
U ridice a spolujezdce ve dverich: vydloubnes celou schranku, odpojis konektor a potom sundas vypacenim sklicko.
V druhe a treti rade nahore: Jde to snadno, musis vydloubnout celou plastovou kolebku, neco mekkeho,tenkeho plastoveho strcis mezi tapucirunk a ten plast a vypacis (nahore nebo dole, ne z boku). Sklicko neni treba sundavat, zarovka se taha ze zadu.
V kufru: vydloubnes celou kolebku a pak sundas sklicko.
Nad zadni SPZ: to jsem jeste neudelal, ale podle navodu musis sundat cely zadni plastovy vnitrni dekl.
Jinak k tematu, koupil jsem tyto LED a funguji a sviti paradne.
Mas tam i to plastove pacidlo

Previa 2.4 Sol 115kW, 2005, benzin-automat
Hezky, kompletní sada speciálně pro ACR30 
Až budeš měnit nad SPZ, udělej, prosím pěkně, pár fotek

Až budeš měnit nad SPZ, udělej, prosím pěkně, pár fotek

█ Toyota Previa 2.4 VVT-i MY02 alias Kinderwagen
█ Subaru Forester 2.0 MY01 5MT alias Forejs
█Ex: Honda Civic 1.5 VTEC MY97 4D alias Chřestýš
█ Subaru Forester 2.0 MY01 5MT alias Forejs
█Ex: Honda Civic 1.5 VTEC MY97 4D alias Chřestýš
Co se týče osvětlení kufru, to se japonským inženýrům moc nepovedlo. Nejspíš si mysleli, že budeme vozit průsvitná zavazadla, která to světýlko pod nima prosvítí.
Já jsem při našich vandrech zjistil, že tohle světýlko je fakt k prdu, tak jsem nalepil těsně na spodní hranu okna led pásek, který po otevření pátých dveří svítí pěkně dolů na celý kufr i před něj a neoslňuje.

Já jsem při našich vandrech zjistil, že tohle světýlko je fakt k prdu, tak jsem nalepil těsně na spodní hranu okna led pásek, který po otevření pátých dveří svítí pěkně dolů na celý kufr i před něj a neoslňuje.
Kořen slova Toyota je Toy!