avensis plast okolo stieracov

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
ESET
Člen Týmu

avensis plast okolo stieracov

Příspěvek od ESET »

Zdravim chalani potrebujem poradit ako dam dole plast okolo stieračov neviem ci to tam je len nasadene na nejakych uchitoch ci su tam nejake šruby neviem ako dakujem za info pripadne odkaz na nejaku stranku kde bude video mam toyotu avensis 2007 dakujem
cyril
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: avensis plast okolo stieracov

Příspěvek od cyril »

Na kraji plastu jsou plastové cvočky a pod těsnící gumou,ty cvočky při demontáži prasknou musel jsem koupit nové.Pak sundáš ramínka stěračů a plast jde krásně sundat.
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

cyril píše:Na kraji plastu jsou plastové cvočky a pod těsnící gumou,ty cvočky při demontáži prasknou musel jsem koupit nové.Pak sundáš ramínka stěračů a plast jde krásně sundat.

jen z vlastní praxe doplňuji: sám rozprodávám T25 (sice před FL, ale na principu to nic nemění) a dostal jsem k těm plastům prakticky jen kvůli chybějícím úchytkám na těsnící profil kapoty. Ta demontáž je hlavně o vyjmutí té gumy a ty dva plasty drží vlastně jen zachycené "jazýčkem" pod čelní sklem a dvěma plastovými příchytkami. Samozřejmě stěrače dolů, to dá rozum :-)

Spíš by mě zajímalo, proč to vlastně potřebuješ sejmout ? ....
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Takeshi
Člen Týmu

Příspěvek od Takeshi »

Ahojte,

Najde sa tu niekto, kto by mi vedel demontovat a namontovat spat plastovy panel pod stieracmi? Parkujem pod ihlicnanmi a potrebujem to vycistit. Sam si na to netrufam. Mam T27, som z Bratislavy. V servise mi nedovolia byt pritomny pocas ukonu a ked nieco nevidim, tak tomu neverim. Chcem to mat urobene poriadne. Dakujem
Odpovědět

Zpět na „Avensis“