Renovace DPF x nový filtr x vyčištění x regenerace

vše ohledně modelové řady Avensis
pepazdepa
Člen Týmu

Re: Renovace DPF x nový filtr x vyčištění x regenerace

Příspěvek od pepazdepa »

Dobrý den, dali Vám protokol mereni pruchodnosti a kontrolují katalytickou vlozku, tak jak treba firma cleantax? Pokud zjisti ze je unavena (kvuli vyprchanym vzacnym kovum jiz neni schopna zvysovat teplotu - tedy dpf nefunkcni), pak necisti a informuji zakaznika. Kolik jste jiz na nem najel? dekuji
knovak631 píše:Dobrý den, já jsem nechal DPF zrenovovat u firmy DPF engineering, stálo to do 7 tis. a dostal jsem tři roky záruku, z počátku jsem tomu moc nevěřil ale jakmile jsem sedl do auta bylo vidět, že odvedli skvělou práci halvně jsem se chtěl vyvarovat odstranění kvůli STK a vysokejm částkám za nový DPF fakt jen spokojenost.
Kolík píše:Dobrý den,

mám problém s filtrem pevných částic. Když se problém objevil poprvé, odvezl jsem auto do toyota servisu, tam mě nejprve vystrašili novým filtrem a novým vstřikovačem do filtru, pak provedli regeneraci filtru a problém vyřešen. (Cena 4500,- Kč). Po ujetí cca. 10000,- km filtr opět ucpaný, takže řeším problém znouvu. Do toyoty už se mi nechce, tak jsem dal auto ke známému do servisu. Tam mi nabídli buď nový filtr (cca. 20000) nebo vyčištění (s tím ale nemají moc zkušeností). Na netu jsem našel i metodu renovace filtru. Máte s tím někdo zkušenosti? Půjde potom filtr zrenovovat, když ho teď nechám vyčistit?

Mám Toyota Avensis 2.0 D4D 93kW rok 2007 - bohužel už s DPF

Díky za reakce a zkušenosti
Odpovědět

Zpět na „Avensis“