Mam dotaz. Do pul roku budu resit koupi auta. Chci spolehlivou ojetinu, ktera bude dost velka a bytelna (pro rodinu). Zalibil se mi RAV. Na vyzkouseno.cz jsem napriklad videl RAV4 najet okolo 50 000 km (2003) za asi 450 tis. KC. Fotografie vypadaj dobre. Je cena odpovidajici. Myslim, ze tak za celkem dobry peniz muzu mit hodne muziky. Mam prumerny prijem takze si mohu dovolit auto do 500 tis. Otazkou je zda si kohu dovolit RAV, resp. zda dobra volba a jestli utahnu bezny provoz ci opravy. Chci max 80 tis. najeto. Ktera motorizace je nejlepsi? Musim hledet take na spotrebu.
DIk moc za typy
Garp
Ojetý RAV ano nebo ne?
No RAVky si drží cenu poměrně vysoko a to i starší modely. Pro rodinu nevím, zase tak velké to není, záleží na každém jak bude auto využívat. Jinak jsou to velmi spolehlivá auta, hlavně ty starší typy před r.v. 2000. Známý měl ravku 2001 2.0 benzín a byl s ní moc spokojený, za 4 roky najel cca 120tis km, žádný problém a pak ji dal synovi a koupi nového LC 3.0 D4D. Pokud se ti líbí, tak ji ber, je to spolehlivý auto, ale žádný obr. Taky jsem o ní kdysi uvažoval, ale bohužel, už to není proti starším typům made in japan.