Otváranie okien diaľkovým

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
stevo512
Člen Týmu

Otváranie okien diaľkovým

Příspěvek od stevo512 »

Zdravim, je možnosť napríklad cez diagnostiku alebo dorobenie otváranie/zatváranie okien cez kľúč? Má to viac značiek/ áut, tak prečo nie tu. Auris 2008 1.6 vvti. Podržaním zamknutá sa zatvoria, podržaním odomknitia otvoria (takto to má Mazda 3) alebo pri zamknutí automaticky zavrieť okná i keď toto by bolo niekedy na škodu
slabostka
Věčnej rejpal

Re: Otváranie okien diaľkovým

Příspěvek od slabostka »

A mimo dotaz..... naco je to dobre?
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
stevo512
Člen Týmu

Příspěvek od stevo512 »

Biscuit vdaka, ak nezabudnem sa na to opýtam v servise :) ak to nieje nič zložité tak by som sa do toho pustil
Slabostka: pred príchodom do auta z diaľky otvoriť okná nech sa vyvetra, alebo niekedy sa mi stane, že zabudnem zavrieť okno, málokedy, ale stane. Ale hlavne chodievam na výlety na aute, kde aj spím. Nebaví ma stále dávať kľúčik do zapaľovania> druhá poloha a otvoriť/ zatvoriť okno. Úplne by stačilo aby tie tlačítka fungovali stále a nie len minútu po zhasnútí motora (alebo otvorenie dverí) v tomto boli klučky fajn
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

tady se mi zdá Toyota, jak je dobrá, tak hrozně "ekonomická". Měl jsem to v opelu (1998) podrží se dálkové ovládání, otevřou nebo zavřou se okna včetně střešního.. normální funkce..nepoužívá se to každý den, ale hodí se. Mají to škodovky, VW.. Podle mě tyhle drobnosti Toyota zanedbává, i když elektronika na to kapacitně určitě má, a stačila by možná jen změna firmwaru.. U Nissanu se dalo nastavit, jestli se dálkovým otevírají hned všechny dveře nebo jen řidičovy a ostatní až na druhé zmačknutí. Zase, někdo řekne "na co to je" ale občas se to hodí a Toyota na to už minimálně 20 let se.e. :evil:
stevo512
Člen Týmu

Příspěvek od stevo512 »

Možno preto je to jednotka v spoľahlivosti, nemá prkotiny čo sa môžu pokaziť 8)
Standa50
Manager Týmu

Příspěvek od Standa50 »

Že nelze dálkou ovládat okna bych viděl spíš snahu minimalizovat případné žaloby třeba za skřípnutý krk dítěte. Taky např. psa nebo kozy :D .Záleží na kontinentu.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

to znie logicky... ked sa na to takto pozrieme.
Asi je to kvoli američanom. Ked vezmeme kombináciu dvoch všeobecne známych faktov - nepatria k "najbystrejším" a ich ženy majú štatisticky najväčšie kozy :roll:
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Standa50
Manager Týmu

Příspěvek od Standa50 »

:D :D :D skříplé kozy vypadají líp,než skříplá koza (chlupatá s rohama)
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
honzik75
Člen Týmu

Příspěvek od honzik75 »

Jezdil jsem roky oktávkama a je to návykové. Vlastně jsem to používal jen ze dvou důvodů. V létě, když jsem se blížil k autu a zdálky otevřel všechny okna, aby to větralo. A po druhé, když někdo zapomněl zavřít okno po vystoupení.

Na druhou stranu u Toyoty se mi nikdo nestalo, že bych došel k zaparkovanému autu a s hrůzou zjistil, že mám pootevřená okna. U oktávky se mi to stalo asi 3x. Náhodně, v dlouhém intervalu. Takže asi tak.
Odpovědět

Zpět na „Auris“