Rozměr ALU kol
Rozměr ALU kol
Ahoj. Mám Avensis T27 r.v. 2011 dovezenou z Německa. Do českého TP mi zapsali pouze údaj 16x6,5 , 205/60/16 dokážu podle toho najít vhodné disky? Obávám se, že ne.. prosím případně o radu, jaké by to mohli být, nebo jak dále pokračovat. Moc díky..
Re: Rozměr ALU kol
Díky. Snažil jsem se to tu najít, ale nějak se zatím nezdařilo. Pan úředník byl "sympaťák" od pohledu a nechal mě si přijít pro papíry celkem za dlouho.
Já je doplním, že si nekupuj kola s větší středovou dírou, protože středící kroužky jsou většinou z plastu, a brzdy se zahřívají, takže se ten středící kroužek časem vyosí a stejně ti to bude házet.
Našel jsem jen dvě kola na trhu se středovou dírou 60,1, tak si na to dávej bacha. Spousta vyhledávacích portálů a eshopů to číslo neuvádí, naschvál aby ti to prodali, tak nebuď debil.
Já jsem našel jen německé OXXO Oberon 5 silber - 7,0x17, 5x114,3, ET45 (7x17) se správnou středovou dírou. Pak jsou ještě disky PROMA, ale to jsou rusáci a z toho jsem měl strach.
A nebo na bazoši originálky.
Takže hledej, jo a podívej se na stávající disky jaký mají ET, nešel bych do jiného ET ať neodejdou ložiska.
Našel jsem jen dvě kola na trhu se středovou dírou 60,1, tak si na to dávej bacha. Spousta vyhledávacích portálů a eshopů to číslo neuvádí, naschvál aby ti to prodali, tak nebuď debil.
Já jsem našel jen německé OXXO Oberon 5 silber - 7,0x17, 5x114,3, ET45 (7x17) se správnou středovou dírou. Pak jsou ještě disky PROMA, ale to jsou rusáci a z toho jsem měl strach.
A nebo na bazoši originálky.
Takže hledej, jo a podívej se na stávající disky jaký mají ET, nešel bych do jiného ET ať neodejdou ložiska.
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Ještě potřebuješ ET, myslím, že tyto by byly ok https://www.sbazar.cz/kejrmichal/detail ... 65j-toyota a za dobrou cenu. Bude mít i pneu, tak to může nazout.
Corolla Verso 1,8VVTi 2006, Toyota Sienna 3,5 2007, Ford Explorer 4,0 1998