Co vyměnit na Avensisi z bazaru?

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Markever
Člen Týmu

Co vyměnit na Avensisi z bazaru?

Příspěvek od Markever »

Ahojte,
jak jsem psal, koupil jsem Avika 1,6 16V z bazaru (za 2 týdny si jedu pro něj :onfire: ), co mám na něm vyměnit, udělat, aby mi vydržel?

S kamarádem jsme dali seznam věcí, které by se měli nezbytně vyměnit, ale zajímá mě názor uživatelů:

Rozvodový řemen 594,- + kladka - 960,-
Olej 4l 790,-
Filtry oil 150,-, Air 360,-, kabinový 870,-, palivový 1230,-
baterku 55Kw (ta fakt musí přijít nová) 1360,-

nástřik spodku 2 tis.

Zabezpečení auta????
Medvěd cca 5 tis., co dál?

Dík za komentář
Toyota Avensis T22 1.6i 16V liftback '99
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

na tu baterku bych se vyprdnul, pokud stará dobře točí, na ten nástřik spodku bych se taky vykašlal, pokud to auto nechceš vlastnit dalších20-25 let a na toho medvěda bych se teš vys.... stačí alarm, tyhle káry nejsou horké zboží a myslím , že ta 1,6-tka už vůbec né( jestli ti ho někdo bude chtít čornout, tak přijede s odtahovkou a ten medvěd ti je prd platný. jinak ti přeju, abys neměl poruchy a havárie už vůbec né!! 8) :wink:
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Souhlas :wink: Toyoty, co se ztrati, tak v CZ stejne nekonci a MEDVED apod. je fajn pro bububu na takové ty malé zmrdíky, jinak to moc význam nemá.
Vyměnil bych klasické věci + pokud něco bude třeba, ono to všechno vyleze až po nějaké době užívání.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Markever
Člen Týmu

Příspěvek od Markever »

Tak díky moc ušetřil jsem nějakou kačku za Medvěda apod., co takhle nějaký imobilizér či alarm, máte nějaké zkušenosti, jaký by byl nejlepší?
http://www.autoalarmy.cz/katalog/autoalarmy/

občas se dá i tady něco levnějšího najít http://www.aukro.cz/item188776247_autoa ... _1_kc.html

Baterka je ovšem nutná, ta původní je jen na nastartování.
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Ten nástřik spodku bych nechal udělat, alespoň pro klid duše ;-). Ale to počká do podzimu. Jen, kde to proboha stříkaj za dva litry? :shock: Myslím, že každej rozumnej garážník ti to do 500,- stříkne. Mě to známej stříká za 200 + materiál.
Markever
Člen Týmu

Příspěvek od Markever »

BRunner píše:Ten nástřik spodku bych nechal udělat, alespoň pro klid duše ;-). Ale to počká do podzimu. Jen, kde to proboha stříkaj za dva litry? :shock: Myslím, že každej rozumnej garážník ti to do 500,- stříkne. Mě to známej stříká za 200 + materiál.
No ptal jsem se u prodejce ND, takže to bylo asi i s prací.

Díky za info, tam už nepůjdu :D
Odpovědět

Zpět na „Avensis“