mno nejak se nemuzu lognout na svuj profil na imageshack, tak si udelam novej, a pak ti sem hodim par fotek z uprav myho motoru, a snad i pro porovnani pred a pogreddy píše:sakra tak to nikdo nefoti svy milacky nebo jakme zajima cim jezdej ostatni cleny
ja mit kvalitnejsi fotak tak fotim neustale tak se koukejte pochlubit
)
Celica showroom - představte svoji Celicu
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
super to by byla bomba 
jinak lenulka dodala interier a celej jsem ho predelaval co se tyce elektriky a ted uzj e vsechno tip top.jako kdyz sjede auto z vyroby... pristi tyden bude TRD volant + novej vyfuk tak udelam naky pekny fotky a udelam i video jak to bude s tim JDM vyfukem znit.sem na to zvedavej takze u me budou taky novy fotky...
jinak lenulka dodala interier a celej jsem ho predelaval co se tyce elektriky a ted uzj e vsechno tip top.jako kdyz sjede auto z vyroby... pristi tyden bude TRD volant + novej vyfuk tak udelam naky pekny fotky a udelam i video jak to bude s tim JDM vyfukem znit.sem na to zvedavej takze u me budou taky novy fotky...
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
par fotek z opravy moturku
tak se podarilo, a tady mate teda nejake ty fotecky z opravy motoru
omlouvam se ze je to tak dlouhy, ale když ty nahledy se neskladaji třeba po třech na řádek, tak je to holt blbý no... 

tak doufám že toto zatím, greddy, bude stačit

tak doufám že toto zatím, greddy, bude stačit
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nooo teda
Celerak> tak teď už vim, kdo má nejlesklejší motor- jak psí kulky
dobrá pitva... to jsi celý stříkal tim sprejem, nebo leštil? já že bych si tě objednal
lepší než vypraný v perwolu NO1 ... ta fotka z boku Yamaha je perfektní! ps: maj kousek Yamahy taky 6G celicas? 7 těžko
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
greddy: ta páska tam byla proto aby se zakryly kanálky a nedostal se do nich sprej, byl to projekt go, když holt se protočily šálky na klice
tak když už to bylo rozebraný do kousku, zbyl opravdu jen holej blok, tak jsem to vše očistil a nastříkal (za pomoci petisse
) a mechanik je jeden člen který mi hodně pomohl, ale nevím jestli chce abych ho jmenoval 
Petr: já si hlavu a kliku nechal udělat tady u Brna, je to ještě městská část - Bosonohy, tam dělají fakt dobře a za dobrý ceny, měl jsem to tam týden, borec to udělal bez dokladu aby to bylo levnější
ventily seřídil, začistil, vyměnil gufera, atd atd... prostě co našel udělal 
micron: hhh, no není to zas tak lesklý, spíš polomatný
celý jsem to vzal sprejem. mě osobně se hafo líbí ta fotka jak je z půlky šplíchnutej blok
no jestli mají některý 6g motor 3s-ge, tak by tam teoreticky taky mohli mít nějakej kousek, ne? fakt nevim
dík za pochvalu, přidám ještě pár fotek určitě, a když budete hodní, tak i video jak to krásně bručelo, ještě bez výfuku
Petr: já si hlavu a kliku nechal udělat tady u Brna, je to ještě městská část - Bosonohy, tam dělají fakt dobře a za dobrý ceny, měl jsem to tam týden, borec to udělal bez dokladu aby to bylo levnější
micron: hhh, no není to zas tak lesklý, spíš polomatný
dík za pochvalu, přidám ještě pár fotek určitě, a když budete hodní, tak i video jak to krásně bručelo, ještě bez výfuku
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
ja dneska celej den lestil + dodelaval interier..mimochodem mam na prodej komplet kozenej interier vcetne dveri a neco se da pouzit i ze stredovyho panelu...brzo dodam fotky kdyby nekdo chtel 
dal sem jeste dodelaval predelani elektroinstalace vcetne audia...daval jsem tam novou antenu.kupodivu pasovala i kdyz byla z autodoplnky.cz
..jo a poslali mi k tomu zdarma jeste neony do interieru ..v cene asi 150 kc
asi 20CM..rikam si proc bych je nezkusil.pri koupi tam byly...tak sem to zkusil zaponout a samozrejme nefungovali...autodoplnky.cz fuj ruce pryc a nikdy nic nekupovat!!!
dal sem jeste dodelaval predelani elektroinstalace vcetne audia...daval jsem tam novou antenu.kupodivu pasovala i kdyz byla z autodoplnky.cz
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
asi je to o vkusu, ale mě osobně se takový roury nelíbígreddy píše:tak uz mi od idaha prisel jdm vyfuk...no musim rict ze to je radny delo![]()
nezlob se na mě, nemyslím to nijak špatně
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
dvojity zahnuty DTM kolena tam mam ted takze to musi pryc....sranda to neni draha..1900,-....jinak dost to zkresluje.vuci autu to neni tak hrozny...na GT4kus e tyhle kanony davaj bezne
http://www.mongooseexhausts.com/cgi-bin ... 06#aTYS006
http://www.mongooseexhausts.com/cgi-bin ... 06#aTYS006