ja by som len poznamenal že viskozita 0W20 nie je žiadna eko-vodička ani omastená vodička ako sa zvykne " papagájovať" - je to normálny olej ktorý normálne umaže motor ktorý je na to stavaný. Nech tu napíše niekto kto zadrel toyotu kvôli 0W20 - garantujem ti že NIKTO. Dokonca si myslím že ani nikto nemusí dolievať litre oleja lebo 0W20 je vodička a motor ju musí zákonite páliť.
Ono to papagájújú tí ktorí nemajú žiadnu skúsenosť ale "vedia" - znie to "logicky" - riedky olej, slabé mazanie, silný úbytok oleja. Ale realita je iná.
Je pravda že niekomu - častá dialnica - môže lepšie sedieť viskoznejší olej, nech si to tam leje, žiaden problém...
Vývoj motorov pokročil a vývoj olejov pokročil rovnako. Že do felicie išiel 15W40 v pohode je pravda ale čo z toho vyplýva nám? Ta nič.
Buďme radi že japonci v benzínoch nenarobili veľa prešľapov, na príklade 1.33 vidíme že nech tam lejete čo chcete konštrukčný problém tým neodrbete. A naopak, dobre postavený motor nebude mať problém s bežnou škálou viskozít.
Ja nie som žiaden tribolog ani pseudotribolog ala oleje.cz, čo som načítal z nejakých odborných testov - problém olejov a načasovaní výmen býva v aditívach - aj starý olej kde sa vyčerpali aditíva dobre maže ale nedokáže už udržať úsady v rozpustenej forme, nedokáže neutralizovať kyseliny.... preto nie je ani tak otázka aký olej ak sa dodrží špecifikácia a výrobca ju "trafil" ale v čase výmeny - aby bola ešte pred vyčerpaním aditív. teda radšej skôr ako udávaný výmenný interval, ten platí pre optimálny režim motora čo splňa máloktorý užívateľ.
Ešte k tejto "hádke" - to sú najhoršie debaty o olejoch pritom v akom promile "olej" urobí vážny problém? Sú vodiči čo ani netušia čo je API ACEA a spokojne najazdia státisíce km. Nebude to také vážne drahá....

ke´d vidím stáť niekde na krajnici auto, na 99.9% to nebude kvôli oleju.