jakým zpusobem používá 3SGTE chlazení oleje? jak má vyvedené výstup yna olej? co se týče pasování na převodovku tipuju žýe bude oK ale bloky vzájemně záměnné na 90% nebudou ( nemluvím o pístech a dalších věcech ale pouze o bloku.. )
niesu identicke.. ani hlava ani blok. GTE ma navyse nejake olejove kanaliky.. keby bol rovnaky blok tak na SK zavodnici nezhanaju blok z GTE ale dali by tam rovno GT. GTE ma napriklad obstreky piestov a GT nie. foto dodam v priebehu dna z prace
mison píše:niesu identicke.. ani hlava ani blok. GTE ma navyse nejake olejove kanaliky.. keby bol rovnaky blok tak na SK zavodnici nezhanaju blok z GTE ale dali by tam rovno GT. GTE ma napriklad obstreky piestov a GT nie. foto dodam v priebehu dna z prace
to sem si myslel ze tam bude jeste neco navic,ale zajima mne jestli motor 3S-GTE pasuje na prevodovku z GTI z celdi 5.gen
na predokolku pasuje viz tema ,,SWAP" , ale naopak ne.prevodovka se opre o blok na 3s-ge.3s-gte nema zezadu bloku to žebrovani kvuli 4WD převodovky (ale znam maniky co to ubrousi). Jinak ja mel i americkou celdu a mela hlavu z 3S-GTE...takže hlava problem neni... + vačky na NON turbu sou ostrejsi a pasujou na 3S-GTE