Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Tak je to, kto nič nerobí, nič nepokazí, ale ani sa nič nenaučí..
ten Mirror Link, má stále troška mrzí...tak som sa v tom vŕtal v tomto vyčkávacom období..
Na chvíľu si dám zase pokoj..
ten Mirror Link, má stále troška mrzí...tak som sa v tom vŕtal v tomto vyčkávacom období..
Na chvíľu si dám zase pokoj..
Vyzkoušej tuhle aplikaci.
https://play.google.com/store/apps/deta ... flappsauto
https://play.google.com/store/apps/deta ... flappsauto
Dik, ale môj mobil to nepodporuje, písal som aj vývojárom, ale v toto nie je pre mňa cesta..
Ďakujem
Ďakujem
Ahojte, stal som sa novým majiteľom Corolly 2.0 a chcel som iba doplniť info, že android auto má podľa môjho predajcu prísť ako aktualizácia v máji (nemám ju v aute - skladovka). Bola to moja podmienka pri kúpe Corolly vs nový Golf.
No a kolko budu za tu softwareovu aktualizaciu ti zgrlosi pytat? 300 eur?
Corolla sedan hybrid 2019 Full + VIP + NAV
tak sem dnes volal do Toyoty a aktualizce na podporu Apple CAR bude dostupná od 5/2020 i pro starší (všechny) vozy (tudíž i pro moje:) ) a bude stát 1500Kč, jelikož je prý i zpoplatněná i pro nové vozy v rámci výbav.
Což jde těch 1500Kč, v ceně je zahrnutá i práce servisu (přehrání FW).
Už sem se i objednal na květen , než budou fronty
Což jde těch 1500Kč, v ceně je zahrnutá i práce servisu (přehrání FW).
Už sem se i objednal na květen , než budou fronty

Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
mozno sa to bude dat downloadnut z internetu "zadara"; upgrade je velmi jednoduchy cez USB disk; zatial som si robil vsetky 'taketo' sw upgrade sam;
TC TS NG19, 1.8 HEV, 3U5, Executive
no nevim jestli je to dobry napad delat to sam. Tohle nebude upgrade, ale komplet prehrani fw. Radeji zaplatit 1500 nez to dojebat 

Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid Executive
Tak 1500 je celkem příznivá cena vzhledem k tomu, že meziročně poskočil ceník o 10 000 a v podstatě tam jiný změny než právě Carplay a Android Auto nebyly. Bál jsem se, že to do modelovýho roku 19 dodatečně nepůjde, a tak jsem čekal s objednávkou na letošní, abych teď vyhlížel, kdy se zase rozběhne výroba... Každopádně je dobře, že to zpětně půjde, u novýho auta v dnešní době bylo na pováženou už to čekání a nejistota v tomhle směru.
pánové, byl to apríl 
Ale doufám, že jednouto bude tak skutečností ....
Sám sem zvědav, co korona udělá s cenama aut ....

Ale doufám, že jednouto bude tak skutečností ....
Sám sem zvědav, co korona udělá s cenama aut ....
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Dobrý den,
mám pocit, že se správce (družstvo) našich garáží totálně zbláznil. Jedná se o garáže částečně v majetku jednotlivých vlastníků a částečně družstva. Jedná se o cca 400 garáží s vlastními vraty ve 3 podlažích. Dnes se tam objevil papír od správce, že zakazuje parkování veškerých el. vozidel vč. hybridů. Odkazuje na problematické hašení těchto vozidel a větší případnou škodu z tohoto důvodu.
Můžete mě prosím odpovědět s případnými argumenty a zda to má oporu v zákoně? Může to zakázat vlastníkovi, nebo jen členu družstva? Jedná se Družstvo Staveg. Garáže jsou v Hviezdoslavově ulici na Jižním městě Praha 11. Tato problematika vás asi bude zajímat, hybridů je dost. Mám Rav4 HD r.v. 2016
mám pocit, že se správce (družstvo) našich garáží totálně zbláznil. Jedná se o garáže částečně v majetku jednotlivých vlastníků a částečně družstva. Jedná se o cca 400 garáží s vlastními vraty ve 3 podlažích. Dnes se tam objevil papír od správce, že zakazuje parkování veškerých el. vozidel vč. hybridů. Odkazuje na problematické hašení těchto vozidel a větší případnou škodu z tohoto důvodu.
Můžete mě prosím odpovědět s případnými argumenty a zda to má oporu v zákoně? Může to zakázat vlastníkovi, nebo jen členu družstva? Jedná se Družstvo Staveg. Garáže jsou v Hviezdoslavově ulici na Jižním městě Praha 11. Tato problematika vás asi bude zajímat, hybridů je dost. Mám Rav4 HD r.v. 2016
Láďa
Netuším či na takýto zákaz má oporu v zákone, každopádne odkiaľ môže vedieť že ty parkuješ v garáži hybrid? Nejako to kontroluje? Má voľný prístup do tvojej garáže?
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Pohybuje se tam dost lidí, garážíje cca 400 a spousta je zvědavých. Každá garáž má vlastní vrata. Hasičům to nevadí, vyhláška řeší pouze auta na plyn.Kocúr píše:Netuším či na takýto zákaz má oporu v zákone, každopádne odkiaľ môže vedieť že ty parkuješ v garáži hybrid? Nejako to kontroluje? Má voľný prístup do tvojej garáže?
Láďa
...lenže ked vyhlášku vymysleli, hybridy, resp. vedomost o ich problematickom hasení, este nebola známa 
Tak, len aby tam nebola nejaká "novelizácia", doplnenie...alebo tak podobne. Možno čisto pre tento objekt...
Asi by som poriadne prestudoval správcovskú zmluvu, resp. na základe čoho sa tak správca rozhodol. A keby , že sa ti to nezdá, potom možno prizvat právnika.
Od tých hasičov to mas oficiálne?

Tak, len aby tam nebola nejaká "novelizácia", doplnenie...alebo tak podobne. Možno čisto pre tento objekt...
Asi by som poriadne prestudoval správcovskú zmluvu, resp. na základe čoho sa tak správca rozhodol. A keby , že sa ti to nezdá, potom možno prizvat právnika.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Na základě novinových článků z německých novin, že se to špatně hasí.jarson píše:...lenže ked vyhlášku vymysleli, hybridy, resp. vedomost o ich problematickom hasení, este nebola známa
Láďa