Hele neni lepší nic nechtít a nikoho neotravovat?----- a prostě to tu vypneme.... Co vy na to .... vypneme to tu.... a udělejte si to sami.... okej?
Já proti tomu nic nemam... tohle téma bych klidně zprovodil ze světa.... nezajímá mě... Neodpovídá tomu čemu sem chtěl, aby si lidi pomáhali... bylo to to o něčem divným jiným.... nechápu to.... jo zrušil bych to... bo problemo... klik a konec. Já souhlasim s formátováním... Totálním... ale jen týhle sekce... nepovedlo se to... Tak to prostě je... něco se povede a něco ne... Většina se toho povede... takže cajk.... co se nepovedlo... tak to je otázka :.) Je tu toho fakt moc ale všechno k hovnu... zformátoval bych to...
Stejně tak bych čase rád zformátova jiný... ale někde se začít musí... a tohle je start.
293.000 sledování mě to nezajímá, je mi to u prdele... prostě vymazat to celý.... nic tam neni zajímavýho.... finito. Prosim vymazat a hotovo... kdyby někdo měl něco proti... tak to může napsat sem... Kdyby to lidi chtěli zachovat, můžou... já jen řikám že bych to vymazal...
Tady si totiž nikdo s nikym nebude pomáhat.... sorry ale je to tak... pak se zruší yoshimura a fine fotky... třebas No toho by byla škoda... to zase jo.... jsou to historický záznamy---- ale jako čekám na sci-fi film kde si konečně zahraje i celica 5G... na ten film se těšim... bude tam jen jako... na chvíli... a těšim se na to Měla by bejt ve filmu... scifi... jo jako byl bych fakt rád kdyby si celica zahrála ve filmu.... proto jí tak udržuju.... Ale nepotřebuju to, mam radost že je... aleee hodí se do filmu... hodí se Bude se hodit... do sbírky... filmu, audi, bmw, a no právě hlavní role celica.... no ne že by to zvýšilo cenu... to me nezajímá... ale byl bych jen rád že hrála dobře... stačí pár sekund a vidíš že hraje dost dobře... 'Hrála by fest dobře... aleeee problém je že že neni pro ní tak dobrej film... zatim... musí bejt z 90/ 95 a musí bejt drsnej... Celica musí patřit nějakýmu bossovi... ale toho znaj poldi... takže si celicu pučej do akce... atd... Bo výhoda toho auta je že můžeš mít 3 kopie než uděláš dokonalej záběr... třeba... Hele kurfA... to hlavní auto tak na to bacha... to nehraje tak jako ostatní vy hovada...
Takže znova vy hovada.... to auto ta celica, tu nesmíte zničit... prostě kurfa... jen jako.. tak a pak se buete věnovat jiným autům.... podobným... ale nebude to celica--- je to jasnýýýý
celica nechce a bojí se bejt čehokoliv součástí... bojí se... má ráda klid... taková prostě celica je... všechno ráda chápe... a nechce dělat chyby... nechce aby jí někdo dlouho otravoval....
A tady bude asi problém... Protože jí to začíná srát.... Tak tohle je nasrallah.... Takže co to má bejt 2:0 ??? Takže tohle ne... tak ne... vůbec ne... -Tohle takhle NE.... sorry...
A jak???? noooooo TAK TAK co to je tak tak... noooo co to je tak tak ??? tak tak je divná platforma... ale co je na ní divný by mělo bejt tady...
No je to v pohodě... jen jde o to se snažit bejt taky v pohodě.... to co je nademnou, ty lidi se nesměj zničit.... musej tu bejt... kdyby tu nebyli, tak tu nebudeme ani my.
co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Ty vole microne, nechceš se jít léčit? Připadá ti to normální? Vzal sis dneska prášky?
Celé subforum je plné tvých výplodů co nikdo nechce číst... Jdi do sebe
Celé subforum je plné tvých výplodů co nikdo nechce číst... Jdi do sebe
-
- Site Admin
Fajn, tak já s tím vypínáním začnu u tebe, jo? Už to fakt přeháníš...micron píše:Hele neni lepší nic nechtít a nikoho neotravovat?----- a prostě to tu vypneme.... Co vy na to .... vypneme to tu.... a udělejte si to sami.... okej?
Já proti tomu nic nemam...
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Nevie niekto kde by som pozhanal kryty predných kotúčov na Celicu T20 ST202 McPherson ?
Zdravím po lelitém snění jsem si konečně dopřál svou celdu a tak vás chci požádat jestli někdo nemá levé dveře na 6.gen.nejlépe stříbrné -vypadá to že snad v republice nejsou.Dík moc.Ps.Bude letos nějakej sraz ?
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuje někdo brzdy na 5gen? https://www.toyotaklub.cz/forum/viewtop ... 21&t=42383
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)