Znečisťovanie dverí zvnútra
Znečisťovanie dverí zvnútra
Chcem sa opýtať ako udržujete v čistote vnútornú hornú časť dverí.Po 15 dňovom používaní sa mi na novom aute objavujú čmuhy po každom dotyku.Je to zatial jediná slabosť tohto úžastného autíčka.Najazdil som už 2000km a neviem si to vynachváliť.Lutujem majitelov iných značiek. PS.Auris je tiež bomba aj keď iba kopia YARISKA.
tak tomu verim, uz v showroome boli tie dvere zaspinene, ked som ja bol obzerat
preco lutujes inych majitelov? mne sa yaris praveze zda taka hrkalka, ale ziskal si ma inymi prednostami
ford a suzuki momentalne drvia ceny, za cenu yarisa sa da teraz kupit fakt ze auto, ja zvazujem, lebo coskoro pride aj moj den D
preco lutujes inych majitelov? mne sa yaris praveze zda taka hrkalka, ale ziskal si ma inymi prednostami
ford a suzuki momentalne drvia ceny, za cenu yarisa sa da teraz kupit fakt ze auto, ja zvazujem, lebo coskoro pride aj moj den D

No nechcem ti radiť ale ja som prešiel na Yaris z Ignisa.Po 92000km už javil výrazné opotrebenie napr.hlučné plasty v interiery vznikajúce závady prevodovky a ďalšie maličkosti.Síce sme chceli znova ignis ale odradila ma tá predavačka už som to tu popisoval.Yarisa sme kúpili vlastne na poslednú chvílu ale je to úplne o inom.Jazdil som aj na novej fieste aj fobii aj ignise denne jazdím v práci na nových VW aj seatoch.Porovnával som všetko možné ale nakoniec som sa nesústredil iba na cenu.Myslím že po odpísaní Yarisa zostanem pri Aurise.To sú ale iba moje subjektívne názory až príde tvoj deň D rozhodni sa tak aby autíčko vyhovovalo hlavne tebe.