Bohužel. Dle záruční knihy lze reklamaci geometrie uplatnit pouze do najetých 1000 km. Já si toho všiml v 1500.papi píše:a není to spíš na reklamaci?
Ale někdo asi psal, že to by musel uplatnit nějak do 14 dní po převzetí vozu ...

Bohužel. Dle záruční knihy lze reklamaci geometrie uplatnit pouze do najetých 1000 km. Já si toho všiml v 1500.papi píše:a není to spíš na reklamaci?
Ale někdo asi psal, že to by musel uplatnit nějak do 14 dní po převzetí vozu ...
to neni chyba, to je vlastnost....me to dela taky.....Slayer píše:o po zapnutí line-assistu dělá šněrovačku a neudrží se to v pruhu rovně... Takže se nevyhnu 2500,-. Je to opravdu tak, nebo se mě chtěli zbavit?
Jenže mě k tomu auto i táhne doprava. Když na dálnici, ve 140, nastavím volant rovně, tak během 5 vteřin přejedu z levého do pravého pruhu. Ta geometrie je rozhozená.Bubo226 píše:to neni chyba, to je vlastnost....me to dela taky.....Slayer píše:o po zapnutí line-assistu dělá šněrovačku a neudrží se to v pruhu rovně... Takže se nevyhnu 2500,-. Je to opravdu tak, nebo se mě chtěli zbavit?
me se tam udrzi, ale ladne klickuje sirkou pruhu.Slayer píše:Jenže mě k tomu auto i táhne doprava. Když na dálnici, ve 140, nastavím volant rovně, tak během 5 vteřin přejedu z levého do pravého pruhu. Ta geometrie je rozhozená.Bubo226 píše:to neni chyba, to je vlastnost....me to dela taky.....Slayer píše:o po zapnutí line-assistu dělá šněrovačku a neudrží se to v pruhu rovně... Takže se nevyhnu 2500,-. Je to opravdu tak, nebo se mě chtěli zbavit?
Line-assist by tě měl držet u středové čáry a neplavat. Jinak máš stejný problém, jako já.
me se tam udrzi, ale ladne klickuje sirkou pruhu.[/quote]DuSiKx píše:Jenže mě k tomu auto i táhne doprava. Když na dálnici, ve 140, nastavím volant rovně, tak během 5 vteřin přejedu z levého do pravého pruhu. Ta geometrie je rozhozená.
Line-assist by tě měl držet u středové čáry a neplavat. Jinak máš stejný problém, jako já.
na tam rozdil moc nevidel, ale nekdy se na to zamerim.....MartinHSD píše:tak zcela rovně mne line assist spolu s tempomatem auto neudrží, drobná korekce tam pořád je a geometrii mám zcela v pořádku. Je velký rozdíl když je zapnutý tempomat a když není, když není tak to auto opravdu jede od čáry k čáře.
https://www.youtube.com/watch?v=RQ4Wjo8fUCAfarnell píše:Má už dakto skúsenosť s Trek verziou?
Mám na mysli testovaciu jazdu.
A porovnanie so štandardnou verziou TS.
Bohužiaľ Trnava auto má ale iba v showroome a ako testovacie vozidlo u nich v predajni nebude.
Nekde jsou uz i videa horicich elektroaut. Hori to hodne a dlouho a skoro se to neda uhasit.Kocúr píše:Na strane 239 tohto vlákna som spomínal, že som videl kdesi video horiacej hliníkovej kasne BMW X5. Tu je, náhodou som na to videjko znovu natrafil. Keď si predstavím, že sa k tomu pridajú aj batérie v elektroaute... A to BMW nehorelo vôbec následkom nehody.
https://www.youtube.com/watch?v=I3haCvBQR4c