Preluskal som aj vacsinu v teme "Nová COROLLA 2019", ak tento prispevok patri skor tam, tak ho tam kludne presuniem, len sa mi zdalo ze podobnu dilemu ako ja moze mat viacej ludi.
 Preluskal som aj vacsinu v teme "Nová COROLLA 2019", ak tento prispevok patri skor tam, tak ho tam kludne presuniem, len sa mi zdalo ze podobnu dilemu ako ja moze mat viacej ludi.Mam dilemu pre ktory motor sa rozhodnut pre verziu Touring Sport - 1.8 alebo 2.0 hybrid. Mojim favoritom je zatial 1.8 - hlavne kvoli jednoduchsej konstrukcii, nema filter pevnych castic a ani priamy vstrek. Mam vsak obavy z toho vykonu a zvukoveho prejavu. Na predvadzacke som bol, no moc som tam toho nevyskusal. Da sa s tymto motorom normalne bez problemov obehnut auto napr. ked sa niekto na 90tke plazi 70-80 km/h? Zvlada aj vyjazdy do tiahleho kopca bez nejakeho extra hukotu? Vedel by to niekto realne porovnat s motorom 2.0 /ten bohuzial u mojho predajcu na test nemaju dostupny/?
Jazdim vacsinou okresky a mesto, no par krat do roka sa vyberiem aj na nejaky ten dlhsi vylet po dialnici a tam by som bol nerad keby to slo menej a hucalo viac ako moja aktualna atmosfera 1,6 MPI 75 kw.
Rozdiel v spotrebe podla toho co som precital tak bude v priemere tak +1L pri 2.0? Ako funguje filter pevnych castic v 2.0 - je to pasivne vypalovanie teplom? Co si myslite o spolahlivosti?
Dakujem

R18A2
 R18A2 4AFE
 4AFE