křídlo+tuning díly na celicu 96
- Leon*cz
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
křídlo+tuning díly na celicu 96
Nevíte, kde by se dalo sehnat, nějaké pěkné, levné křidílko na celiku r.v 96 s homologací? Popř. i jiné tuning díly...? Na CZ tuning shopech jsem toho moc nenašel 

přidej dalších deset a budeš mít přibližnou cenu...Leňulka píše:bych rekla ze jen original GT4 ale to stoji okolo 12 mozna i vice tis.

rozdíl mezi GT a Euro GT spoilerem je ve velikosti:

GT-four je jen zvednutý GT na blocích:

a TRD je úplně něco jiného

Jinak co se týká karosářských doplňků s atestem, já osobně jsem se rozhodl udělat karoserii pouze na originálních Toyota dílech z Japonska (protože v ČR se běžně JDM díly neprodávají a Euro varianta se mi nelíbíLeon*cz píše:Nevíte, kde by se dalo sehnat, nějaké pěkné, levné křidílko na celiku r.v 96 s homologací? Popř. i jiné tuning díly...? Na CZ tuning shopech jsem toho moc nenašel

možnosti pro Toyota doplňky jsou tři (když vezmu opět TRD, tak čtyři):
1. Euro body kit (dealerská nabídka pro Evropu)
ten se dá narvat na jakoukoliv 6. generaci, 100% atest, dělán jen pro Evropu...

btw.: běžně k dostání v Toyotě, navíc vím dokonce o jednom na prodej...
2. JDM SS-III body kit (98-99 edice pro Japonsko)
pouze na 96-99 model, dělán sice jen pro Japonsko, ale věřím že s provozem v Evropě nebude problém...

btw.: je to fuška, ale dá se stále sehnat
3. JDM TOM's body kit (dealerská nabídka pro Japonsko)
pouze na 96-99 model, dělán sice jen pro Japonsko, ale věřím že s provozem v Evropě nebude problém...

btw.: vyráběl se jen 1/2 roku -> sehnat ho jako originál je opravdová frajeřinka pro fajnšmekry...
4. TRD je ze zadu na záběru s křídlem, ze předu vyadá stejně jako vzadu

jinak bych asi zkusil nějakého výrobce z Německa nebo Rakouska (tam co nemá atest, nesmí ani do prodeje pokud se nepletu...) př.: Pakfeifer (http://www.pakfeifer.at/index_de.html) nebo CDW (http://www.cdw-tuning.de/)
- Leon*cz
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
mít prachy, tak si koupím GT 4 celu i s křídlemedie píše:Mít 6g.tak tam dám křídlo GT-Four!moc se mě líbí!

ved hovorím že mam kridlo od MS Design a ma aj TUV certifikat a vyzera presne tak ako od TRD akurat ma aj brzdove svetloLeon*cz píše:mít prachy, tak si koupím GT 4 celu i s křídlemedie píše:Mít 6g.tak tam dám křídlo GT-Four!moc se mě líbí!
jenom že je nemám, tak musím být skromější...Jako libí se mi i nějaké UNI křídla, ale tam není ten atest...Je to velkej problém, nebo to je problém, jen na hranicích do německa..? Protože jen kvůli němcům, bych se na nějaké atesty mohl, tak akorád...však víte co... Jde mi hlavně o to, abych kvůli nějakým spoilerům ,neměl problémy z čekou dopravkou..Do německa stejně nehodlám jezdit
to spíš do rakouska...
Tak som ho aj našiel,je to presne toto http://www.msdesign-shop.de/shop/shop.p ... ?MSD.T22HF
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Lexus RX400h,rv.2008
- Leon*cz
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Nekecej, fakt? To je to tak vostrý, už i u nás? No, tak to potěš koště...scruupp píše:Tak to si piš že budeš mít problémy s cajtama a hlavně s počtem bodů, o tom by ti mohl poviprávět Raw007

To: Ado - no za ty prachy je to křídlo teda dost všední (tím nechci říct, že by nebylo hezké, ale není to co zrovna hledám)... Budu muset rozhodit sítě po vrakáčích, jestli se tam někde nepovaluje GT-four, nebo EURO GT...Stím už bych problémy mít neměl, když je to origo, ne? Ale myslím že sehnat tohle bude mission imposible...
Každopádně sehnat něco na celicu 6.gen je u nás celkově dost velkej problém..

no je pravda, že sem u PČR docela populární a kluci mě docela často naháněli s majákama i když sem jel fakt pomalu a v klidu, aby mě mohli vosolit.. to víš mají svoje komplexy a mindráky, který si potřebujou léčit na lidech jako sme my... bohužel bodovej systém a novej zákon jim to umožňuje, takže když si ho přečteš tak zjistíš, že prakticky nesmíš mít ani jinou řadicí páku než která je origo nebo má atest 8SD takže si vždycky něco najdou... o křídle ani nemluvím, chce to mít origo a máš klid..
jinak kupovat komplet body kit je třeba pro mě nesmysl, protože aby to bylo kvalitní a atestovaný tak je to fakt brutální balík peněz.. to je radši narvu do motoru a podvozku než do plastů..
Samozřejmě křídlo je základ bez toho to auto vypadá fakt blbě
jinak kupovat komplet body kit je třeba pro mě nesmysl, protože aby to bylo kvalitní a atestovaný tak je to fakt brutální balík peněz.. to je radši narvu do motoru a podvozku než do plastů..
Samozřejmě křídlo je základ bez toho to auto vypadá fakt blbě

Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
no hele ja mam na aute 16ky kola..mam komplet tonovani bez atestu.atd a nikdy me nestaveli..ono to kridlo pusobi jako pest na oko..hlavne je to fakt nebezpecny pro chodce pri nehode tak se nedivim ze takovy stavej.ja bych tyhle taky stavel.jen za ty hnusny hlinkovy kridla..celice skoro stejne zadny kridlo neslusi