Corrola 2005 - sportovní podvozek recenze
Corrola 2005 - sportovní podvozek recenze
Přešel jsem na Corrolu z Hyundai i30 a trošku mi chybí taková ta tvrdost podvozku. Na i30 jsem měl sportovní pružiny od TATechnix. Na corrolu bych chtěl něco prestižnějšího. Kamarád mi doporučil AP SPortfahrwerke. Máte někdo zkušenost ?
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Corrola 2005 - sportovní podvozek recenze
Pokud je to ještě aktuální budu mít na prodej podvozek od anglické firmy MeisterR vyškově a tuhostne stavitelny asi 32moznosti tuhosti, možnost nastavení odklonu. Kdyžtak mi napiš na mail 

Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Výškově stavitelný podvozek na Corollu je zbytečnost, to auto nemá sportovní ambice, pokud to není kompresor (což tazatel nemá)
na dostatečné přitvrzení auta stačí pružiny buď originál TTE od toyota motorsport nebo H&R (ty sem strčil na Verso) a to je až až na takový auto, protože sériové nastavení podvozku (uložení ramen, stabilizátor atd) není stavěné na větší snížení a ne každý chce měsíc trávit sháněním vhodného kratšího stabíku a zjištěním, že polyuretanový uložení ramen nikdo nedělá
. Za mě ideál H&R + zesílený stabík Meyle HD, auto leží o hromadu níž a drží stopu ideálně a je to cenově za hubičku (pružiny do 3000, stabíky za 700 oba)

- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Poradit někomu místo stelovaciho podvozku obyc snížené pružiny může jen člověk co o tom absolutně nic neví
výborný vtipek
Na podvozek se dá sehnat cokoliv přes vyztuhy, sportovní stabiky, pur uložení všeho atd atd. A normálně se to vyrábí a jde to koupit. No fabia nebo i 20 v základu tak nemá moc sportovní ambice a jezdí např wrc takže argument mimo. Skoro každé auto se dá postavit, je to jen otázka peněz.

Ex: Corsa C 1,8 GSi
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Lihus:trošku pozdě ale přece jen odpovím, vzhledem k tomu co měl tazatel na minulém autě, tak opravdu si myslíš, že pustí 50k do podvozku? A vím o tom dost neboj, podvozek na MG mě stal skoro kilo, protože všechno byla zakázková výroba...