Bílej kouř
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Bílej kouř
Tak jsem prošel emisemi na stk,emise dobrý ale né bůhví jak dobrý na to že tam mám novej filtr od Toyoty nic moc najeto asi 30 tis km.. Otázka zní od té doby auto kouří bíle ne moc ale často tipuju každých 5 km je to normální?
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
Re: Bílej kouř
Nieco tam vporiadku nebude. Poznam ludi, ktori dali do opravy tisice eur a problem s dymenim a dpf nikdy nevyriesili.
Na regeneracie ma vplyv aj lambda sonda, stav trysiek, motora, atd.. Kanal 5. vstrekovaca v hlave ti cistili? EGR je vycistene a nema uniky?
Na regeneracie ma vplyv aj lambda sonda, stav trysiek, motora, atd.. Kanal 5. vstrekovaca v hlave ti cistili? EGR je vycistene a nema uniky?
Ale bílý kouř po startu v těchto vlhkých dnech je snad normální ne ?
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Motor mám zahřátý a auto jede normálně spotřeba nevybočuje z normálu, voda se neztrácí. Egr má najeto 30 tis...km dáván novej v Toyotě od té doby jsem s ním nic nedělal.
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem našel vlákno k mému problému,řešení je vysr..se na to a jezdit.Podle diagnostiky: vstřiky ok, egr vyčištěn též ok .Nyní začala Toyota v zimě startovat blbě, troufám si říct na hov...Je tu nějaká souvislost která mě uniká?
vadne egr som este nevidel, vzdy staci vycistit. 30tkm je pri motore, ktory ma uz nieco za sebou aj celkom dovod na dalsie cistenie egr. aj mne to blbo startovalo v zime, niekedy som mall pocit, ze to po starte snad aj zdochne. natankoval som premiovu naftu v rakusku a uz ide za studena lepsie jak v lete.
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tankuju Shell nebo Benzinu ale je pravda že minulej týden mě docházela nafta tak jsem byl nucenej navštívit Tank ono jako na potvoru nikde nic má blbost ale dal jsem jen 10 L. Vždy ale před tankováním dávám Vif. Egr ventil je ok jsem měl na mysli vyčištěn a nabalzamován.
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna Shell mám za barákem,proč nééé?Mám ji kromě Benzinu jako jednu z nejlepších.
Shell je kvalitní v zahraničí, třeba v německu, ale u nás v nezávislých testech je to jedna z nejhorších stanic.
Dokonce jak byla aféra s těma cinklýma palivama tak několik jich dostalo pokutu za pančování paliva.
Shell je jen marketingová značka, kdy platíš za hnůj. Však kolik lidí s totálně zničeným motorem se divilo jak to je možné když jezdí jen k Shellce.
Dokonce jak byla aféra s těma cinklýma palivama tak několik jich dostalo pokutu za pančování paliva.
Shell je jen marketingová značka, kdy platíš za hnůj. Však kolik lidí s totálně zničeným motorem se divilo jak to je možné když jezdí jen k Shellce.
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Osobně na Shell-u netankují, ale motorové oleje mají vynikající, poměr cena kvalita je jeden z nejlepších. Za málo peněz hodně muziky.elMuerte píše:Shell je kvalitní v zahraničí, třeba v německu, ale u nás v nezávislých testech je to jedna z nejhorších stanic.
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To jste mě nepotěšili, vduchu jsem si říkal jak si toyotka chrochtá.