Jen tak jsem se koukal, na ceny RAV4 2019, u nás 2.5 Hybrid AWD-i Executive začíná na 1 110 000 Kč.
Nyní se dívám na ceny na mobile.de, a tam vidím např. to samé, najeto 9km, za úplně jinou cenu: 32 000 EUR.
Je to možné? Srovnávám to samé?
Ceny RAV4 u nás a v Německu
Ceny RAV4 u nás a v Německu
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Navigátor
Re: Ceny RAV4 u nás a v Německu
Podle me ne, protoze za tu cenu na Mobile.de je RAV4 4. generace a v ceniku koukas na ceny 5. generace. Nebo se pletu?
Datum vyroby (nebo uvedeni do provozu) 2019 je nedostatecne rozlisovaci kriterium.
Datum vyroby (nebo uvedeni do provozu) 2019 je nedostatecne rozlisovaci kriterium.
Aha, no to by to asi vysvětlovalo. Protože ten cenový rozdíl je obrovský.
Jak ale poznat, že se jedná o RAV4 2019, 4. nebo 5. generaci? Jaké jsou mezi nimi rozdíly?
---------------
Editace: takže jsem na to přišel, hlavními a jednoduchými markaty, jak rozeznat 4. a 5. generaci RAV4 2019, je kulaté vs. hranaté oplastování blatníků, a LCD panel a páka předvolby AP: 4. generace vs 5. generace.
Takže jinak zadané vyhledávání na mobile.de, dává přibližně stejné ceny jako u nás.
Jak ale poznat, že se jedná o RAV4 2019, 4. nebo 5. generaci? Jaké jsou mezi nimi rozdíly?
---------------
Editace: takže jsem na to přišel, hlavními a jednoduchými markaty, jak rozeznat 4. a 5. generaci RAV4 2019, je kulaté vs. hranaté oplastování blatníků, a LCD panel a páka předvolby AP: 4. generace vs 5. generace.
Takže jinak zadané vyhledávání na mobile.de, dává přibližně stejné ceny jako u nás.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Design 5.gen je totálně odlišný od 4.gen a to ve všech pohledech zvnějšku i vnitřku
Stani:to je docela mazec,ten rozdil je velkej. Jedna se o uplne jine auto. No hlavne ze vis jakej je rozdil t25 a t27
avensis T27 1.8 valvematic
Tak to máš pravdu, to vím velice přesně.tabika píše:Stani:to je docela mazec,ten rozdil je velkej. Jedna se o uplne jine auto. No hlavne ze vis jakej je rozdil t25 a t27
Ale o RAV4 jsem se nikdy nezajímal, proto ta (počáteční) zmýlená.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz