Toyota Corolla 1.6 GTi-16 AE92 1989
Toyota Corolla 1.6 GTi-16 AE92 1989
Docela by mě zajímalo kolik je u nás ještě živých těchto Toyotek?
Dal jsem se po letech do renovace mé černé HB a rád bych se třeba s někým i sešel, pokecal, nebo třeba udělal sraz těchto poctivých starých spolehlivých autíček.
Neleží někomu taky ještě v garáži a spí nepoužitá?
Dejte vědět kdo ji máte a jak to jezdí. Díky!
Michal
Dal jsem se po letech do renovace mé černé HB a rád bych se třeba s někým i sešel, pokecal, nebo třeba udělal sraz těchto poctivých starých spolehlivých autíček.
Neleží někomu taky ještě v garáži a spí nepoužitá?
Dejte vědět kdo ji máte a jak to jezdí. Díky!
Michal
Toyota Corolla 1.6 GTi 16V HB 1989
Re: Toyota Corolla 1.6 GTi-16 AE92 1989
Pár se jich tu mihlo, ale zase postupně zmizely.
Hoď nějaké fotky!
Hoď nějaké fotky!
Fotky hodím určitě až ji dotuním
. Chybí mi tam plno věcí, je třeba ji rozleštit, a tak. Zatím se není moc čím chlubit, viz. profilové foto.

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no zájem o ne moc není, jednu mám skladem a nabízíme už nekolik let ( kompletní auto bez motoru, neshnilé a druhé k tomu na nd ) jen nikdo jaksi nemá zájem takže zraje a třeba si do ní jedn
ou postavím motor a budu s ní jezdit
ou postavím motor a budu s ní jezdit

To je hezké a já sháním několik let náhradní díly
. Je možné ji někde vidět (třeba jen fotky) a jakou má cenu? Já bych potřeboval motor naopak na go, ale zatím šlape. Nicméně se bojím, dle barvy chladící kapaliny, že to dlouho trvat nebude. Letos bude mít v listopadu 30 let, moje je už 22, tak ji prostě musím potěšit 

Posílám první fotky po opravách. No vypadá na 30 let? 
Jediné co mě dost mrzí je, že mi kdysi vyměnili shnilé dveře kufru a dali mi tam z 1.8D XL, tak budu muset někde sehnat 1.6 GTi, nálepkami to určitě nespravím, nevím

Jediné co mě dost mrzí je, že mi kdysi vyměnili shnilé dveře kufru a dali mi tam z 1.8D XL, tak budu muset někde sehnat 1.6 GTi, nálepkami to určitě nespravím, nevím

- Přílohy
-
- dablik4.jpg (587.4 KiB) Zobrazeno 2179 x
-
- dablik3.jpg (633.54 KiB) Zobrazeno 2179 x
-
- dablik2.jpg (612.25 KiB) Zobrazeno 2179 x
-
- dablik1.jpg (581.14 KiB) Zobrazeno 2179 x
No jo, klempířinu nedělám, vytrpěla si několikrát kroupy a nějaké bouchance, ale to je život.
Přemýšlel jsem nad tím, ale zase se mi líbí jak je to jako zašlé. Možná obrousit jen ty rýpance, ale nevím jak by to pak vypadalo. Přece to nemůže být úplně nádherně jako nové
Přemýšlel jsem nad tím, ale zase se mi líbí jak je to jako zašlé. Možná obrousit jen ty rýpance, ale nevím jak by to pak vypadalo. Přece to nemůže být úplně nádherně jako nové

Na nápisy se vykašli, na to to nejezdí
Náhodou je pěkná. A vyfoť nám palubku.
Sušenko, Ty máš na ty nárazníky nějakej osvědčenej přípravek.....?

Náhodou je pěkná. A vyfoť nám palubku.
Sušenko, Ty máš na ty nárazníky nějakej osvědčenej přípravek.....?
Díky. Vnitřek není zase až tak vypucovaný 
No ty blatníky asi zkusím, když jsem se teď na to tak koukal
Asi zkusím COYOTE oživovač pneumatik a vnějších plastů za stovku, alespoň na kousku ať vidím co to udělá, třeba oživím i ty pneu tedy 

No ty blatníky asi zkusím, když jsem se teď na to tak koukal

- Přílohy
-
- dablik5.jpg (407.19 KiB) Zobrazeno 2128 x
Ta palubka se mi děsně líbí. Škoda, že tento styl neponechali i pro následující model.
Na pneu používám sprej za šest pětek z Lidlu. Bohatě stačí, jen se musí občas obnovit.
Na pneu používám sprej za šest pětek z Lidlu. Bohatě stačí, jen se musí občas obnovit.
Jo tyhle sedačky bývaly parádní, nevím proč je nemohli dávat do všech aut
příjemný posez, dostatečně vedení a zároveň nejsou zbytečně nepohodlný

Díky, díky, taky mám rád tuhle palubku a sedačky jsou naprosto úžasné! Dokonce je tam ještě i originál rádio na kazety a stále funguje. Prostě si připadám jako by mi bylo zase 20 
Koupil jsem toho Coyota, koukal jsem na testy a recenze a docela chválí, tak odpolko na to vlítnu, zkusím to i na ty pneu, ač už jsou tedy asi 6 let staré
, a pošlu výsledek.

Koupil jsem toho Coyota, koukal jsem na testy a recenze a docela chválí, tak odpolko na to vlítnu, zkusím to i na ty pneu, ač už jsou tedy asi 6 let staré

Tak jsem si nejdřív ozkoušel oživit plasty na rodinném autě, a když jsem byl po pár dnech spokojen, dal jsem to i na Toyotku. Výsledek docela jde, má to tak trošku lesk, no 

- Přílohy
-
- dablik-plastys.jpg (144.87 KiB) Zobrazeno 749 x
-
- dablik-plasty.jpg (144.35 KiB) Zobrazeno 749 x