Toyota Auris TS Vyhrev sedaciek

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
KufforSVK
Člen Týmu

Toyota Auris TS Vyhrev sedaciek

Příspěvek od KufforSVK »

Caute mam taky dotaz

Po zapnuti vyhrevu prednych sedaciek na HI sedacka zacne pekne hriat ale chcem sa opytat ci by nemal hriat cely podsedak ? hreje mi iba spoj kde sa operadlo spaja s podsedakom a takych 30cm podsedaku a operadla. Cize v podstate miesto pod stehnami je studene a dost mi to v chladne rana vadi a neviem ci je to vada alebo to tak proste ma byt pri testovacke som tomu nejak nevenoval pozornost.

Diky :)
Djmicho
Člen Týmu

Re: Toyota Auris TS Vyhrev sedaciek

Příspěvek od Djmicho »

Auris a Verso taky nehřejí po celé délce sedáku, takže asi šetřili všude...
KufforSVK
Člen Týmu

Příspěvek od KufforSVK »

Tak to je skoda :(
amulet
Navigátor

Příspěvek od amulet »

Ahoj, doposud jsem si nevšiml, že by hřála jen část sedáku. Nicméně mohu se mýlit, přes léto jsem o nepoužíval :wink: Naštěstí v sobotu ráno byla celkem zima, tak jsem si vyhřívání pustil, abych si to připomněl. Nejsem si jistý, jestli je vyhřívání pod celým sedákem, pohmatem nebylo nějak výrazně poznat, kde vyhřívání končí, ale spíš se mi zdálo, že pod celým sedákem vyhřívání není. Nicméně při jízdě mi rozhodně nepřišlo, že bych měl půlku stehna zahřátou a druhou ne. Tj. pokud není vyhřívání pod celým sedákem, tak je (alespoň u mě) dostatečné na to, aby celý sedák prohřálo.
Toyota Auris TS 1.4 D-4D r.2014
Toyota Corolla Wagon 1.6 r.1998 (ex)
Djmicho
Člen Týmu

Příspěvek od Djmicho »

Každý je na tohle individuálně háklivý :wink: ale ano po delší době se prohřeje sedák komplet, ale za začátku tam ten rozdíl je.. alespoň u dvou toyot co mám možnost vyzkoušet (auris 2009, verso 2007)
Odpovědět

Zpět na „Auris“