Nová COROLLA 2019
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Re: Nová COROLLA 2019
Kocure
mas dejure pravdu. Len ten Depardieu by asi nemal hlasat, ze je sportovec, ked si to oblecie.
papi,
tak nejak, oznacit nieco sportove je asi in. Ludia menej sportuju, tak si to nahradzaju "sportovymi" produktami.
Len neviem, kde potom dostanem comfortable resp. luxury seats ?
mas dejure pravdu. Len ten Depardieu by asi nemal hlasat, ze je sportovec, ked si to oblecie.
papi,
tak nejak, oznacit nieco sportove je asi in. Ludia menej sportuju, tak si to nahradzaju "sportovymi" produktami.
Len neviem, kde potom dostanem comfortable resp. luxury seats ?
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
farnell : jinak máš stále blokovaný příjem soukromých zpráv, díky za zprávu, ale odpověď na ni nejde. Když tak se to nastavuje uživatelském panelu. Jak jsi psal nyní se dá C-HR koupit za dobré peníze na FB se jeden vytahoval, že koupil nový Selection za 640 tis + gumy zdarma a to není na fyzickou osobu špatné. Každopádně FL bude umět apple car, dají se najít již i fotky exteriéru.
CU : comfortable resp. luxury seats jsou v sedanu v paketu VIP, jelikož toho výrobce předurčil pro jinou cílovku a potom v Camry, na Camry dávají docela slušné slevy až to jednoho překvapí za jakou cenu se to reálně prodává.
CU : comfortable resp. luxury seats jsou v sedanu v paketu VIP, jelikož toho výrobce předurčil pro jinou cílovku a potom v Camry, na Camry dávají docela slušné slevy až to jednoho překvapí za jakou cenu se to reálně prodává.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
No, řeší se tu už ptákovinky, ale aspoň řeč nestojí 
No, mě to připomělo, když dělám myslivost, když někdo přijde na hon s brokovnicí za x desítek tisíc a nestřelí žádnou a boerc vedle s rezavou s hodnotou 4 tiscíc po dědečkovy odchází s 6 kačenama
Tady jde prostě o ten název, přijedeš se pochlubit s autem, a tam řekneš, že máš sportovní sedačky a borec ti řekne, dyt to auto je hlemejžď , já tu mám 15 let starý bmw s 220kw a než ty se rozjedeš, já sem za vesnicí, tak ti řekne, že je tam máš maximálně na okrasu 
Prostě ten název je trochu zavádějící , svadí to lidi k tomu, že to musí být i sportovní auto.
Ale fakt už je to slovíčkaření a bavit se víc k věci

No, mě to připomělo, když dělám myslivost, když někdo přijde na hon s brokovnicí za x desítek tisíc a nestřelí žádnou a boerc vedle s rezavou s hodnotou 4 tiscíc po dědečkovy odchází s 6 kačenama

Prostě ten název je trochu zavádějící , svadí to lidi k tomu, že to musí být i sportovní auto.
Ale fakt už je to slovíčkaření a bavit se víc k věci

Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
- CommonUser
- Věčnej rejpal
MArtinHSD,
to myslis, tie kozenkove sedadla ? To nema nic s komfortom ...
to myslis, tie kozenkove sedadla ? To nema nic s komfortom ...
Luxury seats... Kurňa, hoši, ste mi pripomenuli sedadlá, ktoré mal kamarát v Renaulte Vel Satis. To neboli sedadlá, chlapi, v tom sa sedelo ako doma v regulérnom sofa...
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
CU : v dané třídě jsou to zcela odpovídajcí sedadla k výbavě executive, mne tedy rozhodně neuráží a nevím co zde čekáš. Navíc to, že Toyota používá koženku místo kůže je pro mne např. pozitivum, já nevyžaduji v autě za 700 tis pravou kůži. Pravá kůže by měla zůstat jen v prémiové třídě, tam patří. Opravdu, chytáš se již každé blbosti, nechápu tu negaci za každou cenu, žiješ snad ve sbobodné zemi, můžeš si koupit co chceš a auta již nebudou to co byla, s tím bych se smířil a život si tím nekazil. Osobně si myslím, všechna negativa nové Corolly zde již snad padla, včera jsem třeba testoval tu sluneční clonu co prý nedrží a nějak jsem nenašel problém. Tedy fakt se zde zabýváme nesmysly a ti co to čtou a nepřispívají si musí klepat na čelo.
Nyní něco k věci, do Corolly se ve Švédsku již prodává apple car, sice to asi není origo řešení ale vypadá, že jim to funguje https://carperformance.se/product/corol ... tension-2/
V nové Ravce to již někdo zde vyzkoušel a funguje to : http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=990
Tedy pokud by Toyota nesplnila to co všem "slíbila", tak řešení zde je. Sice něco stojí, ale existuje a z toho vyvozuji, že to nakonec i v případě origo nebude jen o softwarovém řešení, ale o doinstalaci nějakého modulu.
Nyní něco k věci, do Corolly se ve Švédsku již prodává apple car, sice to asi není origo řešení ale vypadá, že jim to funguje https://carperformance.se/product/corol ... tension-2/
V nové Ravce to již někdo zde vyzkoušel a funguje to : http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=990
Tedy pokud by Toyota nesplnila to co všem "slíbila", tak řešení zde je. Sice něco stojí, ale existuje a z toho vyvozuji, že to nakonec i v případě origo nebude jen o softwarovém řešení, ale o doinstalaci nějakého modulu.
@MartinHSD
Práveže to povolené mám.
Práveže to povolené mám.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
uf 500eur ...., to budu jezdit radši dál i dle papírové mapy .....
Navíc, zda by to nebyl zásah do auta, zda by člověk nepřišel o záruku .... .
Já teda doufám, že Toyota svůj slib dodrží a nenase*e spoustu zákazníků ...., mě by to teda zamrzelo, ale není to pro mě nepřekonatelná věc ...
Navíc, zda by to nebyl zásah do auta, zda by člověk nepřišel o záruku .... .
Já teda doufám, že Toyota svůj slib dodrží a nenase*e spoustu zákazníků ...., mě by to teda zamrzelo, ale není to pro mě nepřekonatelná věc ...
-
- Navigátor
Martin súhlasím na 97%, ale s dovolením, slnečná clona blbosť nie je. Každé ráno mi takmer 50 km do očí svieti svetlo a ak si clonu nemôžem nastaviť do polohy, ktorá by tomu bránila,tak je to celkom prúser.
tak nevím, když dám odpovědět tak mne to napíše, že máš zakázaný příjem soukromých zpráv a nejde to. V osobním nastavení musíš mít u této položky : Přijímat soukromé zprávy od uživatelů: nastaveno anofarnell píše:@MartinHSD
Práveže to povolené mám.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ja nevyzadujem ziadnu kozu, pravu ani umelu (uz som mal pravu a nikdy viac). Inak je to dost pokrytectvo majitela, lebo to nemas, tak nevies posudit. Co je plusom kozenky ? Nejak mi to unika.MartinHSD píše:CU : v dané třídě jsou to zcela odpovídajcí sedadla k výbavě executive, mne tedy rozhodně neuráží a nevím co zde čekáš. Navíc to, že Toyota používá koženku místo kůže je pro mne např. pozitivum, já nevyžaduji v autě za 700 tis pravou kůži.
Otazka bola kde najdem comfort seats, ked nechcem sport seats ? Kozenkove sedadla su comfort seats pre teba ?
Nepochopis otazku alebo ju odflaknes ... tak radsej nepis.
Chytam sa kazdej blbosti ? Tak ako vlastne postavili to auto, sama blbost co ... hlavne aby mal marketing plny katalog chujovin. Kazda blbost zraza to auto ... niekam ...
Tenantles1 ti napisal, nepouzitelne veci. Mas vsetko ale nic nefunguje. Jo jo funkcne auto - takzvane DoDo (Dodelej Doma).
Takze mne to stale vychadza, ze kto chce Corollu (novi majitelia), tak treba brat 1,2T najnizsiu vybavu s klimou a cuvacou kamerou. Uz odskusany motor a usetrene prachy zostanu na benzin.
papi,
presne, 500 eurakov ze nieco, co ani nevies ako to funguje a co to bude robit napr. pri 60 stupnoch v aute a pod.
víš, já spíš nerozumím Tvým myšlenkovým pochodům, jsem buď natvrdlý nebo nevím, proč sem taháš nějaké pokrytectví ? co je smyslem v této diskuzi této věty ? "Inak je to dost pokrytectvo majitela, lebo to nemas, tak nevies posudit." Já to někde píši ?, resp. i kdyby tak nejlépe věc většinou posoudí lépe ten kdo tu věc vlastní a používá ji. To je myslím logické.
Promiň, ale v hádankách a zkratkách, kterým rozumíš asi jen sám se nejčastěji vyjadřuješ Ty. Upřímně si myslím, že 99 % lidí co to tady čtou je zcela fuk co já a ty si o tom autě myslíme a jelikož si většina kupuje hybrid ve střední a vyšší výbavě tak Tvůj názor na Corollu asi nesdílejí. Já jsem např. před chvílí mluvil s bývalým majitelem C-HR co prodává zimní komplety a když jsem se jej zeptat proč to po roce prodává, tak řekl, že kvůli motoru co nakonec zvolili. Zvolili kvůli ceně nakonec prý 1,2 T a manželka mu v tom pak prý odmítala jezdit.
Promiň, ale v hádankách a zkratkách, kterým rozumíš asi jen sám se nejčastěji vyjadřuješ Ty. Upřímně si myslím, že 99 % lidí co to tady čtou je zcela fuk co já a ty si o tom autě myslíme a jelikož si většina kupuje hybrid ve střední a vyšší výbavě tak Tvůj názor na Corollu asi nesdílejí. Já jsem např. před chvílí mluvil s bývalým majitelem C-HR co prodává zimní komplety a když jsem se jej zeptat proč to po roce prodává, tak řekl, že kvůli motoru co nakonec zvolili. Zvolili kvůli ceně nakonec prý 1,2 T a manželka mu v tom pak prý odmítala jezdit.
To bych asi řekl manželce, ať teda chodí pěšky
než kvuli tomu prodávat auto ... .
Nemyslím si, že 1.2 je špatný motor, dát ho do sedanu, možná bych skončil u něj.
Nevidím nějaký propastný rozdíl ve výkonu oproti 1.8HSD, ale tam je prostě výborný automat u hybridu ... .
Nevím, jaký by tam teda chtěla motor

Nemyslím si, že 1.2 je špatný motor, dát ho do sedanu, možná bych skončil u něj.
Nevidím nějaký propastný rozdíl ve výkonu oproti 1.8HSD, ale tam je prostě výborný automat u hybridu ... .
Nevím, jaký by tam teda chtěla motor

- CommonUser
- Věčnej rejpal
"Navíc to, že Toyota používá koženku místo kůže je pro mne např. pozitivum"
V com je to pozitivum ? Uz jednoduchsie otazku neviem polozit.
1,2T v CHR, ja neviem v com jazdila jeho manzelka, asi v Lexe RCF. 1,2T ma lepsie zrychlenie ako hybrid. Takze skor ako motor, bude problem manzelka co nevie kvaltovat.
Dalsi aspekt je zabeh. To by ale musel sem do fora a zistil by, ze som pisal uz hadam vsade (Avensis, RAV), Toyoty maju "umely" zabeh. Motor ozije po 5-10tkm a znova po 20tkm. Toto je lepsi pristup ako opacne (TSI, pri prvej prehliadke sa menil ECU soft, kvoli trhaniu retiazky, dosledok auto zhorsilo akceleraciu).
V com je to pozitivum ? Uz jednoduchsie otazku neviem polozit.
1,2T v CHR, ja neviem v com jazdila jeho manzelka, asi v Lexe RCF. 1,2T ma lepsie zrychlenie ako hybrid. Takze skor ako motor, bude problem manzelka co nevie kvaltovat.
Dalsi aspekt je zabeh. To by ale musel sem do fora a zistil by, ze som pisal uz hadam vsade (Avensis, RAV), Toyoty maju "umely" zabeh. Motor ozije po 5-10tkm a znova po 20tkm. Toto je lepsi pristup ako opacne (TSI, pri prvej prehliadke sa menil ECU soft, kvoli trhaniu retiazky, dosledok auto zhorsilo akceleraciu).
Práveže to mám povolené. Nemal som čas na orezanie obrázku. Ale mal som to povolené už včera.MartinHSD píše:tak nevím, když dám odpovědět tak mne to napíše, že máš zakázaný příjem soukromých zpráv a nejde to. V osobním nastavení musíš mít u této položky : Přijímat soukromé zprávy od uživatelů: nastaveno anofarnell píše:@MartinHSD
Práveže to povolené mám.
Jediné čo ma ešte napáda je odhlásiť sa a znovu prihlásiť sem na fórum.
- Přílohy
-
- IMG_20190918_120755.jpg (146.18 KiB) Zobrazeno 1067 x
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021