Prius 4 - pripojenie na internet - oplatí sa to ?

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
steve407
Člen Týmu

Prius 4 - pripojenie na internet - oplatí sa to ?

Příspěvek od steve407 »

Chcem sa opýtať na pripojenie Priusu 4 na internet - oplatí sa to ? alebo sa len sprístupní rozhlas DAB ? alebo aj nejaké zaujímavé funkcie ? Z návodu som nebol nejaké mudry z toho . Tiež neviem či to nebude hltať vo zvýšenej miere data , alebo tak. Máte niekto skúsenosti ? vyjadrite sa ! Ďakujem
Vlastík
Navigátor

Re: Prius 4 - pripojenie na internet - oplatí sa to ?

Příspěvek od Vlastík »

určitě ti budou chodit lépe dopravní informace,DAB s internetem nemá co společné,já využívám vyhledání adresy přes Google do navigace.Plánování trasy přes mapy,to taky využívám.
Toyota Prius III 1.8L (HV special) 2012 CVT
steve407
Člen Týmu

Příspěvek od steve407 »

A nežerie to moc data cez mobil ? aby som nakoniec nemusel za ušetrene peniaze na benzín kupovať tie predražené dáta ? :) . Inak myslím že je celkom slabo povysvetlované , čo všetko to tie pripojenia zvládajú ... mám za to , že by to chcelo nejaké info , kto už robil nejaké pokusy , čo sa dá , čo funguje tu - myslím v Europe - a či nie je kopa tých serepetičiek len pre ameriku ... Inak som s autíčkom spokojný , mám ho od februára 2018 a zatial ide okolo 4L/ na stovku . len tie ovládania na tom displeji neviem kolkokrát čo znamenajú ... možno ale nie sú vôbec dôležité ...
Vlastík
Navigátor

Příspěvek od Vlastík »

udělej si přihlášení na my.toyota.cz a tam uvidíš všechny aplikace,které ti budou chodit.ještě doporučuju udělat registarci do my.toyota.de.Tam těch aplikací je víc.ČR aSK odrbávají.Já mám registrace obě.
Toyota Prius III 1.8L (HV special) 2012 CVT
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/br ... -internetu

..."pan Prokopec se zase trefil...... Prius IV sedan... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
=========================================
...a Němci...?

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co- ... rozebrali/

"Úplně bez poskvrnky ale Prius není, jakkoliv řada potenciálně stinných stránek je dána subjektivním vnímáním. ...může převládat dojem, že jste se vrátili zpátky do 80. let minulého století, a to přesto, že nechybí rozměrný barevný displej. Navíc ovládací prvky byly rozmístěny spíše chaoticky, než aby někdo dbal na intuitivnost a snadnou obsluhu....\\\\ů

...tak nevím,jestli je tam něco chaotického...já s tím problém nemám....no MOŽNÁ....tlačítko vlevo dole - automat na parkování - tam musím vždy kouknout,kde je...ale používám sporadicky " abych zamachroval před holkama"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co to auto umí...
slabostka
Věčnej rejpal

Příspěvek od slabostka »

a prečo nepredávajú "obyčajný" prius? Koľko tých pluginov predali? U nás je a bude nejaká podpora pre plugin ale nových priusov na cestách vôbec nevidieť.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
MartinHSD
Věčnej rejpal

Příspěvek od MartinHSD »

protože se prý jich prodalo tak málo, že to přestalo dávat smysl. Údajně se PHEV verze prodávala o pár aut ročně více tak ji ponechali v nabídce s vidinou toho, že to poroste. On ten cenový rozdíl mezi Pluginem a normálním priusem nebyl velký a tím, jak Toyota začala dávat 4 generaci do C-HR a nyní do Corolly, tak spousta lidí si nakonec vybere něco jiného než drahého Priuse. Prius je legenda, ale u nás se prodává hlavně III gen jako ojetina. Osobně mám radost když potkám plugina v Praze a okolí občas na nějaký narazím, vlastně více než na standartní IV generaci.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
JirkaVejrazka
Člen Týmu

Příspěvek od JirkaVejrazka »

slabostka píše:a prečo nepredávajú "obyčajný" prius? Koľko tých pluginov predali? U nás je a bude nejaká podpora pre plugin ale nových priusov na cestách vôbec nevidieť.
Protoze stejna technika je v "normalnejsich" autech, kterych prodaji vic (hlavne nova Corolla). Nevim, kolik pluginu prodali, ale budou to pravdepodobne jednotky kusu. Kdyz jsem se v lete ptal v Praze u Louwmana technika, tak mi rekl "maximalne pet".

Plugina jsem na silnici za rok potkal pouze jednou.
Odpovědět

Zpět na „Prius“