Děkuji, zatím taky spokojenostOta12 píše:to shepardN7 and pindra
chlapi, uzivejte nove Aurisky. At dobre slouzi!

Taky mi to chcíplo a ikona stejná - beru to také jako důsledek chcípnutíshepardN7 píše:Jen bych se chtěl ještě zeptat, asi nebudu zakládat vlákno, tady by se to mohlo uchytit
Dvě věci:
Jelikož ještě nejsem zvyklý na spojku apod, tak se mi jednou stalo, že auto chcíplo a jednou k tomu nemělo daleko(Ano, přiznávám
) A v tu chvíli se na displayi objevila velká ikona baterie s tím, že mám zkontrolovat napájení. Ve druhém případě jen problikla. Je to důsledek toho chcípnutí, nebo je to něco jiného? Ve zprávách nic není a manuál mlčí
A druhá, instaloval jste někdo zástěrky (honosně lapače nečistot) přímo od Toyoty? Připadá mi, že je to na autě předvrtané - dvě díry vzadu a dvě vepředu, tak mě zajímá, jestli to dám sám. Vyjdou mě asi na 900 a instalace je za 800, což mi přijde jako zlodějina
Pokud by se tam ale něco vrtalo apod, tak jim to přenechám, tak moc si zase nevěřím
Díky moc

Zástěrky mám originál od Toyoty.. dostal jsem je od dealera jako dárek včetně montáže.. takže s vlastní montáží nemohu radit.
Zástěrky jsem chtěl, i když jsem měl trošku obavu, jestli nebudou auto "hyzdit".. ale když je tam mám, tak mi přijdou v pohodě a kdybych je nehledal, tak bych si jich ani nevšiml, že tam jsou

Se zařazením zpátečky jsem měl taky asi dvakrát problém, ale vždy stačilo vyřadit a znovu sešlápnout spojku.