Celorepublikový Celica meeting 2019
Celorepublikový Celica meeting 2019
Ahoj Všem tak tu zase máme Celorepublikový Celica meeting pro rok 2019
Celorepublikový Toyota Celica meeting 20.9.- 22.9. 2019 Kemp Velký Vír
Program akce
Pá 20.09.19
17:30 sraz v kempu Velký Vír
18:00 ubytování
18:30 sraz v kempu, společná info. schůzka
19:30 volný večer, volná zábava
20:00 k tanci a poslechu hraje kapela H.B.Beat
So 21.09.19
10:00 snídaně, start dne
10:15 sraz v kempu Velký Vír
s účastníky co přijedou v sobotu
10:45 společný přesun do Příbramské
pobočky Toyota Dolák, předváděcí vozy, testovací jízdy, malé občerstvení
12:30 Společné focení
13:00 rozdělení na dvě skupiny 1, se přesouvá do hornického muzea důl Anna a 2, skupina zůstává u Toyoty Dolák
15:00 Výměna obou skupin
17:00 společná spanilá jízda
18:00 návrat do kempu
20:00 večeře - grilování
20:30 soutěže v kempu
21:00 volný večer, volná zábava
22:00 malý ohňostroj
Ne 22.09.19
11:00 dopoledne ve volném pojetí
13:00 společný oběd
13:30 konec akce
Celorepublikový Toyota Celica meeting 20.9.- 22.9. 2019 Kemp Velký Vír
Program akce
Pá 20.09.19
17:30 sraz v kempu Velký Vír
18:00 ubytování
18:30 sraz v kempu, společná info. schůzka
19:30 volný večer, volná zábava
20:00 k tanci a poslechu hraje kapela H.B.Beat
So 21.09.19
10:15 sraz v kempu Velký Vír
s účastníky co přijedou v sobotu
10:45 společný přesun do Příbramské
pobočky Toyota Dolák, předváděcí vozy, testovací jízdy, malé občerstvení
12:30 Společné focení
13:00 rozdělení na dvě skupiny 1, se přesouvá do hornického muzea důl Anna a 2, skupina zůstává u Toyoty Dolák
15:00 Výměna obou skupin
17:00 společná spanilá jízda
18:00 návrat do kempu
20:00 večeře - grilování
20:30 soutěže v kempu
21:00 volný večer, volná zábava
22:00 malý ohňostroj
Ne 22.09.19
11:00 dopoledne ve volném pojetí
13:00 společný oběd
13:30 konec akce
- Přílohy
-
- Celica meeting 2019.jpg (143.34 KiB) Zobrazeno 7071 x
Naposledy upravil(a) Foost dne pon 26.08.2019, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Program akce Celica meetingu 2016
http://fooost.rajce.idnes.cz/Celica_mee ... g.2016.jpg
Re: Celorepublikový Celica meeting 2019
UBYTOVÁNÍ --- Celorepublikový Celica meeting 20.9.-22.9. 2019. Autokemp Velký Vír - přehrada Orlík Ubytování v kempu na tel. čísle +420 382 275 192 (http://www.velkyvir.cz/index.php/cz/kontakt) nahlašte se, že patříte k tomuto srazu, ať nám dají chatky vedle sebe.
CHATKY SI OBJEDNÁVEJTE CO NEJDŘÍVE. BLOKUJÍ NÁM JE DO KONCE SRPNA. PAK MOHOU BÝT I NEMUSÍ.
Mapa
https://mapy.cz/zakladni?source=firm&id ... 24742&z=15
CHATKY SI OBJEDNÁVEJTE CO NEJDŘÍVE. BLOKUJÍ NÁM JE DO KONCE SRPNA. PAK MOHOU BÝT I NEMUSÍ.
Mapa
https://mapy.cz/zakladni?source=firm&id ... 24742&z=15
Malé doplnění k programu:
V pátek cca od 20:00 nám tam bude bude hrát k poslechu i tanci bigbítová kapela.
V pátek cca od 20:00 nám tam bude bude hrát k poslechu i tanci bigbítová kapela.
No hlavně abyste si přijeli zatancovat
Děkujeme kapele, že nám přijede zahrát . V kempu je vše domluvené. Teď už jen ať je hojná účast.
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tentokrát to vypadá, že mi to po pár letech vyjde a přijedu se podívat kolik celic tu ještě jezdí
Jen asi pojedu náhradním autem. S celicou už jezdíme jen krátké trasy, nerad bych zůstal někde na cestě. Kdyžtak si přilepím její fotku na zadní sklo
Jen asi pojedu náhradním autem. S celicou už jezdíme jen krátké trasy, nerad bych zůstal někde na cestě. Kdyžtak si přilepím její fotku na zadní sklo
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Status: pomalu dojíždíme
Já přijedu asi v pátek. Ubytko mi týpek řekl, že neni třeba řešit, že jsou prázdný, ať zavolám v pondělí před srazem. Tak anad nás tam nebude pod 10 jinak chatky maj jen po 4 lidech, ale levný, tak co už.
Nyní:
MR2 SW20 NA 115KW, 1991
Předtím:
Celica 6g 2.0GT 125Kw, 1998
MR2 SW20 NA 115KW, 1991
Předtím:
Celica 6g 2.0GT 125Kw, 1998
Nová správa na srazu bude u Toyota Dolák i nová Supra s možností svezení. informace z cccr.forum.
Celica 1.6
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu jen na sobotu...
Některé chátky jsou ještě stále volné mají v kempu velkou kapacitu.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Next Year sorry.... za A: by mě nebavilo poslouchat drnčící mechanismus vidličky spojky, za B: nikdo tady nekomunikuje, chce to si dát oddech... ono se to vrátí, jakmile Toyota udělá novou Celicu.
za C: sem unavenej, zkoušim po mnoha letech v hotelech dělat tzv. normální práci 8hod- kancelářská krysa tester SW - pro jednu pojišťovnu. Celkem mě to baví, potřeboval sem změnu a normální režim. Prostě vypadnout z kolotoče na jinej kolotoč Zdá se bejt optimální, firma supr, jo fain lidi atmosféra. Fain. Takže jak já, tak celica hodlá odpočívat. I když je to lákavý nejen ta lokalita, tu "štreku" znám "i po slepu" Na Šumavu, je výborná, hlavně sprint do toho mega kopce tam a pak maximum dolu zpět... to je sjezdovka 200 se tam dá kráááásně jako málokde si dáš i zatáčky ve 200 miluju ten úsek... udělali to geniálně... však tudy pojedete.... sem rád že i u nás máme takovou vynikající "Božskou pasáž". Po sjezdovce je ještě další rychlostí "vsuvka" bonusová Se subaru mě to mega baví, s celicou by to bylo zábavnější, aleeee musela by bejt v perfekt kondici... takže ne.
Supra mě nenaláká, ani omylem... viděl sem jí když jela směr Anděl... řidič zase vypadal jak prcajzlík sice namachrovanej ale prostě prcajzlík.... zvuk = nuda. To celica 5G má lepší zvuk, nebo subaru XV s Borlou... sorry takovej tichošlápek zakrslej Ne Tohle ne... hele novou celicu na tu by mě toyota nalákala... na Supru BMW fakt ne je to prckolet... stejně jako GT86/BRZ... celica neni ale prckolet... v tom je ten rozdíl Nevim proč nám nutěj prckolety, když je nechceme... ???!!! I kdyby na to člověk měl tak to prostě nechce... stejně tak jako ten co na to nemá--- nechápu logiku. CELICA má logiku... solidní logiku... Nejsi zakrslík, nepotřebuješ se tvářit jako masírka, na něco si hrát, a máš v interieru prostor na rozdávání... "doslova na rozdávání "
Navíc jak Toyota tak Subaru by se určitě rádi vrátili do rallye.... s yarískem to jde, ale nedá se na to dívat... jestli si rozumíme taaaakže Celica 8G GT4 by bodla.... aby mohli lidi fandit... jako kdysi--- 4/5/6 gen CELICA. takže tak nějak. Nová Supra bude podle mě prodělečná i když se snažili snížit náklady na max.... BRZ GT86 jakš takš... díky americe aleeee celica kdyby byla, tak ta rentabilní bude na 200% minimálně ihned. Když se to postaví tak jak lidi chtěj... a každej kdo má celicu, ví že chce to podobný... A i když jí třeba musel prodat, rád si jí koupí znova... "o tom žádná" Tak to prostě je... a Toyota vlastně ničí svojí vlastní komunitu fanoušků... ví to, moc dobře to ví.... podle mě se ale něco rýsuje, a před MR2 má celica fakt fatální přednost... i na červenou... vyplatí se jen prostě bude AWD po Subarovsku... ne FWD a ne RWD.... to věštim z mých koulí Takže si to užijte a see ya next year.
za C: sem unavenej, zkoušim po mnoha letech v hotelech dělat tzv. normální práci 8hod- kancelářská krysa tester SW - pro jednu pojišťovnu. Celkem mě to baví, potřeboval sem změnu a normální režim. Prostě vypadnout z kolotoče na jinej kolotoč Zdá se bejt optimální, firma supr, jo fain lidi atmosféra. Fain. Takže jak já, tak celica hodlá odpočívat. I když je to lákavý nejen ta lokalita, tu "štreku" znám "i po slepu" Na Šumavu, je výborná, hlavně sprint do toho mega kopce tam a pak maximum dolu zpět... to je sjezdovka 200 se tam dá kráááásně jako málokde si dáš i zatáčky ve 200 miluju ten úsek... udělali to geniálně... však tudy pojedete.... sem rád že i u nás máme takovou vynikající "Božskou pasáž". Po sjezdovce je ještě další rychlostí "vsuvka" bonusová Se subaru mě to mega baví, s celicou by to bylo zábavnější, aleeee musela by bejt v perfekt kondici... takže ne.
Supra mě nenaláká, ani omylem... viděl sem jí když jela směr Anděl... řidič zase vypadal jak prcajzlík sice namachrovanej ale prostě prcajzlík.... zvuk = nuda. To celica 5G má lepší zvuk, nebo subaru XV s Borlou... sorry takovej tichošlápek zakrslej Ne Tohle ne... hele novou celicu na tu by mě toyota nalákala... na Supru BMW fakt ne je to prckolet... stejně jako GT86/BRZ... celica neni ale prckolet... v tom je ten rozdíl Nevim proč nám nutěj prckolety, když je nechceme... ???!!! I kdyby na to člověk měl tak to prostě nechce... stejně tak jako ten co na to nemá--- nechápu logiku. CELICA má logiku... solidní logiku... Nejsi zakrslík, nepotřebuješ se tvářit jako masírka, na něco si hrát, a máš v interieru prostor na rozdávání... "doslova na rozdávání "
Navíc jak Toyota tak Subaru by se určitě rádi vrátili do rallye.... s yarískem to jde, ale nedá se na to dívat... jestli si rozumíme taaaakže Celica 8G GT4 by bodla.... aby mohli lidi fandit... jako kdysi--- 4/5/6 gen CELICA. takže tak nějak. Nová Supra bude podle mě prodělečná i když se snažili snížit náklady na max.... BRZ GT86 jakš takš... díky americe aleeee celica kdyby byla, tak ta rentabilní bude na 200% minimálně ihned. Když se to postaví tak jak lidi chtěj... a každej kdo má celicu, ví že chce to podobný... A i když jí třeba musel prodat, rád si jí koupí znova... "o tom žádná" Tak to prostě je... a Toyota vlastně ničí svojí vlastní komunitu fanoušků... ví to, moc dobře to ví.... podle mě se ale něco rýsuje, a před MR2 má celica fakt fatální přednost... i na červenou... vyplatí se jen prostě bude AWD po Subarovsku... ne FWD a ne RWD.... to věštim z mých koulí Takže si to užijte a see ya next year.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Ahoj prima sraz vše se povedlo dík za organizaci a toyota Dolák je náš velký fanda pár fotek.. https://toyotak.rajce.idnes.cz/celica_s ... ik_Pribram
Celica 1.6
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
I když jen na sobotu, ale i tak díky za uspořádání srazu.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
No jo tak jasný že mě to mrzí, ale jop fakt sem si potřeboval oddychnout... fotky sem koukám hovnoooo Šroubek s celi cabrio kde se vzal tu se vzal zmizel na pár let a to čumim existuje...
Byl to kdysi nezapomenutelnej zážitek fakt výborný cabrio.
Dolák má žlutou supru, no nekecej Nooooo ale i tak je v tom autě člověk zakrslík komicky prostě vypadá člověk uvnitř, ne to auto... chtělo by to obrátit... Ale je to prostě tak, v Supře vypadá i drsoň jako jouda... je to prostě tak I když se v ní asi cejtíš jako frajer, vypadá každej jako jouda to v celice ne-e. je to prostě prťavý.
DISPROPORCE.... disproporční. to je to slovo.... disproporční design = Supra. Dokonale proporční jsou CELICY. Tak to prostě je.
PS: ta turbo AWD celi 5G co tam má Dolák, doporučuju obrátit žábry... takhle nemaj bejt... jsou obráceně... nemaj sát, ale maj bejt prostě obráceně amatéři. No ale málo kdo to ví to jo
Byl to kdysi nezapomenutelnej zážitek fakt výborný cabrio.
Dolák má žlutou supru, no nekecej Nooooo ale i tak je v tom autě člověk zakrslík komicky prostě vypadá člověk uvnitř, ne to auto... chtělo by to obrátit... Ale je to prostě tak, v Supře vypadá i drsoň jako jouda... je to prostě tak I když se v ní asi cejtíš jako frajer, vypadá každej jako jouda to v celice ne-e. je to prostě prťavý.
DISPROPORCE.... disproporční. to je to slovo.... disproporční design = Supra. Dokonale proporční jsou CELICY. Tak to prostě je.
PS: ta turbo AWD celi 5G co tam má Dolák, doporučuju obrátit žábry... takhle nemaj bejt... jsou obráceně... nemaj sát, ale maj bejt prostě obráceně amatéři. No ale málo kdo to ví to jo
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++