Na konci jsem ale čučel jak puk, ta kůže je totálně opotřebovaná, po umytí to extrémně vylezlo. Aktuálně je s tím najeto lehce pod 100.000 km, čekal jsem teda podstatně vyšší výdrž.
Teď otázka, co se s tím dá dělat...?

...hovor mi o tom. mam dve Cariny- 92 a 96.farnell píše:Popravde kvalita ide rapídne dolu.
Mam Auris I a 200t km a volant takto nevyzerá.
Nic ve zlém, vím, žes to umýval, ale nejedná se pouze o špínu? Měl jsem na levé straně podobnou, byť rozsahem menší záležistost a stačilo přitlačit na mokrý hadr.Aspon píše:O víkendu jsem si našel trošku čas na lehké očištění koženého volantu vlažnou vodou, přišel mi na dvou místech, kde ho nejčastěji držím, už trošku ošahaný.
Na konci jsem ale čučel jak puk, ta kůže je totálně opotřebovaná, po umytí to extrémně vylezlo. Aktuálně je s tím najeto lehce pod 100.000 km, čekal jsem teda podstatně vyšší výdrž.
- toto jasne vyzerá na nízku výdrž materiálu - ono mám pocit že toyota skladá autá a prestáva dbať na kvalitu dodávateľov - ako auto fajn ale detaily nahovno a to kazí toyote meno. Ja mám síce jedničkového aurisa ale sú tam časti za ktoré by sa nemusela "hanbiť" ani Lada.Yetti píše:Nic ve zlém, vím, žes to umýval, ale nejedná se pouze o špínu? Měl jsem na levé straně podobnou, byť rozsahem menší záležistost a stačilo přitlačit na mokrý hadr.Aspon píše:O víkendu jsem si našel trošku čas na lehké očištění koženého volantu vlažnou vodou, přišel mi na dvou místech, kde ho nejčastěji držím, už trošku ošahaný.