Něco o něčem i ničem... 706+

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

No chce to udělat test... tohle víčko piští taky :-) Pak sem koukal na chladič, a je tam v 1 místě dole tekutina... podezřelá... je vidět že tam něco teklo... vysušim, a bude delší projížďka- okružka.... barrandov zičín butovice radlice a švih na barrnadov... a pak check a opačně.... to by mohlo jako double test stačit...
Teplota nejde nad 1/2 spíš mě rozhodilo že při velký akceleraci a vytočení se ukazatel snížil a o dost... takže zase vadnej termostat??? no to se musí všechno otestovat, takže sorry jestli pojedu trochu rychlejc... ale jinak se to otestovat nedá :-)
Ta micro loužička pod chladičem je podezřelá.... ale mohla tam bejt z kdysi... a nebo je tam micro únik.... to potřebuju zjistit... 2x celi prohnat 2 okruhy... 1 a sledovat + druhej pro ověření.
dám tam kapesníky... jestli budou nasáklý... tak je to jasný...prostě testovat. Vytáčení, 140-160 klid.... ideální podmínky a při tom čmuchat jestli neucejtim směs do chladiče :-) náročný :biggrin: a sledovat kontrolku chlazení... ona má totiž pravdu! vždycky má pravdu! až když to klesá při zátěži tak kecá a je vadnej termostat... jinak jí věřim... jako všem kontrolkám v toyotě... termostat byl ale měněnej a když si to pamatuju... tak je jako novej :-) tak je mi to divný... no uvidíme po 2 kruháčích...
jak čičinka zareaguje... dostane pořádně :-) Něco mi tají, a to nemam rád... :biggrin: to se dekoduje... stejně tě mam radši než ty mě :-) potvoro :-) pořád nechápeš kdo je tu šéf... podrobíš se testu a budeš kurva vzorná :-) :biggrin: Aaaano pane.... No proto...
Takže se ráda proletíš... tam i opačným směrem... když mi něco tajíš :-) :-) Všechno se šéf dozví :biggrin: tak jo... šéfe :-) hele já to myslim pro tvý dobro... já taky šéfe :-) :-) Kurfa :-) a přestaň mě stresovat... kurfA :biggrin:

někdy si člověk řiká k čemu to je... co píše... k čemu je vůbec tohle tady.... no a je to k tomu že ty zrovna to čteš a nejsi sám, je spousta magorů co to čtou a i snad magorek :-) Tak proto to tu je-<-> kundy :biggrin: Lidi totiž rádi čtou... sice ne knihy aleeeee rádi čtou :-) No a já zase rád píšu.... takže taq, čtení mě nebaví... proč? protože mě někdo nutí to číst už jen ta knížka, časopis atd... design hlavní stránky, design... ne ten nemam, mam jen písmenka.... nikoho sem nikdy nenutil a nechci, otázka je co chci? No tak to nevim a rád bych to věděl...

+ si řikám ne nejsem asi normální... ale proč bejt... když vidim normal life nebaví mě... v 35/40 letech jezdit s kočárkem... ne.... nevim proč ale sere mě to... nutí mě to zbavit se sám sebe a zničit se... to nechci... jo je možný že se mam rád až moc, ale prostě nechápu tu logiku resp. jí nesnášim když jí dělaj všichni.... nebudu se kurfa rozmnožovat jako robot.... a jako zvířátka... neni to potřeba... spermíky si klidně zmrazim a použiju je po cca 20-50 letech... DNA bude zachováno... magora microna :-) Aco jakoooo :biggrin:
Ne jako pro mě fakt neni vrcholem života starat se o dítě... co ječí řve, sere... atd :-) tak je to nastavený... ale já to chci mít jinak :-) no stress perfect... pak jo. Je to kurfa složitý :-)
Prostě když dítě bude, chci se mu věnovat na 1000% a ne jako u mě jen na 100% ale na to abych se o haranta starl na 1000% tak to musí bejt všechno dokonale připravený... že :-) Tim 1000% nemyslim že bych byl matka :-).... aleeee prostě no víš co... to asi ne :-) Tak kdo můžeš bejt? ultra slušnej fogi :-) nebooo jen Fogi.... nebo zmrd Fogi.... No rozhodně bych měl svý děti tam kde budou v dokonalým klidu... jako vejce potvor z vetřelců :-)
No ne vůbec si neumim představit situaci že se někdo- žena stará o děti a o mě ne... to je psycho... :biggrin: měla by se starat i o mě... to jo :-) No takže já sem nic...??? Noooo tak trochu jo... A kurfa :-) takže je dobrý si zmrazit ty spermíky... na jinou dobu.... :biggrin: to nesouvísí se sexem, ale s DNA--- prostě jo... možná budeš moct pk prodávat sperma na ebay.... :biggrin: :biggrin: až dojde---- číňanům... :biggrin: atd :biggrin:
Dřív byl člověk co tak moc mrdal byl netvor.... teď by byl superstar :-) No a tak mě to nebaví :-) to prcání
No prostě v pohodě a tak to je :-) někdo řiká že je to nej zážitek ze světa... ne neni... i když je dost dobrej, neni nej.... :biggrin: NENI... prcání neni nej zážitek... :-) a v tom je možná ten problém... protože tak to je...
Co je NEJ zážitek.... to je otázka... SEX to neni, co to je? je to schopnost synchronizace... se všim... stromy, lidi... atd.... neznámý zvířátka... to je synchro.... tuhle vlastnost maj lidi co žijou v přítodě.... a ta se dá získat... pochopit, alee stejně tam budou touhy jít do prdele atd---- :biggrin: :bigups: takže konec filosofování chlapci a děvčata... padejte spát kurfa! šmejdi :biggrin:
O další erotiku se postará soudruh Horác z Teplé... takže ho neserte... dobrou noc :-) přeje
Václav Franta z Chrastavy.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Motherfuckin BITCH... :biggrin: I na tebe dojde kámo... neskutečný hovado... posrals všechno co šlo... :biggrin: Jen nechápu že je Václav Franta z Chrastavy živej a zdrvavej... :biggrin: a dělá že ví hovno :-)
Fogi naštěstí nemá potřebu řešit takový starý sračky... ale zná tě a sereš ho.... co s tebou? sereš... i mě... pokusili se zničit celou firmu... to se ale nepovedlo i když okradli stát o miliony.... šmejdi... jeden čas dokonce si lidi mysleli že jsme my ukradli ty miliony.... hovno kurfa.... další fogi vydělal protože je to magor :-) Má rád tu hru... přišel o hodně, o hodně... aleee vydělal jinde 100x tolik... takže tak... i když firmu někdo vytuneloval, a to vytuneloval hoooodně.... tak stejně oproti tomu co fogi vydělal je to pakatel... až tak :-) :biggrin: Hustej Fogi
Byla to strašná věc, chyba... nikdy v životě bych jí neudělal, protože vždycky cokoliv podepíšu bude tam naše oddělení kde je právně všechno totálně bez chybičky... cokoliv i to že si prdnu na veřejnosti bude právně v pořádku... až tak... s nikym nebudu NIKDY jednat bez právníka... atd... nemam kamarády a nechci kamarády.... kamarádky na jednu noc taky ne :-) sorry... ale kdo je kamarád? ten co taky rád??? :biggrin:

já sem chtěl bejt imunní, aleeee prostě beru to... a prostě nepřibližovat se--- joj nechto bejt.... radši... nepřibližovat se... to je ideál... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Tak test... chladič plnej, expanz akorát- asi je tam prdlajs vidět, ty expanzní nádrže by bylo skvělý udělat na 3d tiskárně průhledný... to by byla vychytávka... je tam vidět totální prdlajs :-) Ale hadička byla ponořená, to je vidět. No hned bych si takovou expanzku z 3d tiskárny koupil... kdyby to někoho bavilo...

A okružka... dole pod barrandovem celica potkala modrou MX5 taky s vyklápěčkama... tak sem na ní zatroubil svojí starodávnou chrchlající trumpetou :-) Jo jeli jsme u sebe až do Butovic... 2 modrý vyklápěčky... supr :-) checkuju ručičku teploty chladiva... pořád těsně před 1/2.... okej.... smrádek spálenýho Glykolu žádnej... fain, pak sem se odpojil... a šup na dálnici, ten zvuk miluju ten zvuk jak to duní lauf prostě duní a je to super... je to basovej hukot... přitom nemam žádnej tuning... až na koncovky... v kabině to duní, venku asi taky :-) při určitých otáčkách to má fakt drsnou frekvenci... člověku až zalehaj uši :-) Ty ostatní auta jsou takový tichošlápci :-) To dunění nemá chybu... nejlíp to duní na 4. 3000-4000 rpm. Ty si zlobivá holčička :-) :-)
Ale jo paráda víčko očividně fachá, když se vypne pak motor tak slyšíš jak si saje zpátky....
Je tam miniaturní micro únik dole u chladiče, byl tam i kamínek, ten sem vyhodil... a mokvá to tam trošku.... ale tak minimálně, to pude zalepit něčim, je toho chladiče škoda :-) Takovej pěknej original 1989. Akorát nechápu že to tam micro prosakuje, ale nevyteče chladič... je to zajímavý... kamínek tam ale byl, možná ještě z doby než sem auto koupil...

Pak si dám ještě menší okruh... a ejjj zase ten sound.... chrčení spojkovýho pomocnýho válečku.... když sešlápneš spojku---- i když je novej... safra... ty potvoro... Minule jsme tam nedali tu "FORK" vidličku protože se mechanikovi nechtělo rozebírat převodovku.... ale asi bude potřeba... spojka je v cajku, i když mi řikal že je lepší jí udělat... noooo on totiž asi fakt nevěří že celica ujede za rok max 500km :-) Takže to nechápe... spojka Aisin je jako nová... za to ručim, ale ta vidlička dělá neplechu.
Když sem pak parknul, šáh sem na ten mechanismus pomocnýho spojkovýho válečku, zmáčknul sem ho... prohejbal.... a pak start... a zvuk- randál je pryč???!!! Takže jo byl špatnej pomocnej spojkovej váleček to jo, ale teď je jasný že blbne prostě ta "FORK" vidlička co má vůli....a jakoby vyskočí z ideální dráhy a pak to drnční.
Pak sem po roce, spíš 2 letech v celi utřel prach, precizně... a když sem chtěl do kufru, zapomněl sem ho chytit než vystřelí---- ty tlumiče TUFF maj strašnou sílu... tak to vystřelilo :-) a jeden upad... byl málo zatočenej v závitu... sem se lek :-) víko kufru udrží i 1 TUFF :-) tak sem ho zpátky našrouboval... okej :-) Maj fakt sílu.... Turecký TUFF support.
Ty sem tam dával po té co se mi kdysi zavřel kufr, když sem se převlíkal na šumavě... do kufru sem hodil peněženku, klíče od auta, mobil a zafoukal vítr... kufr se zabouchnul, auto se zamklo.... Holy mother fucker SHIT :-) :-)
No pěkně v prdeli.... tak sem pak koupil ty turecký TUFF a ty jsou naopak tak drsný, že i 1 udrží kufr- je těžkej jako prase... 2 totálně, musí to člověk jistit, přidržovat když jde víko kufru nahoru.... a dolu si zaposiluje... tady vítr, ani tornádo nemá šanci :-) jsou až moc drsný... je to jako katapult---bez přidržení, fakt fofr... někomu to může i vyrazit zuby, když to netuší :-) Ale lepší je když jsou drsný, než když nedržej :-) Tooo jo... ještě že sem kdysi měl venku kalhoty... jinak bych šel do hospody ve spoďárech.... bez peněz... :-) Hele mam takovej problém :-) :-) přišel sem o všechno... ale zase byl to takovej pocit totální svobody... :biggrin:

Podobnej zážitek měli teď rodiče.... Fogi sekal trávu a omylem už zbejval jen poslední kousek zahrady, přesek kábl.... vyhodilo to pojistky komplet :-) :-) tak šli ven hlavníma dveřma, a průvan zavřel dveře :-) Máti a Fogi byli venku a nemohli se dostat do baráku :-) :-) :-) Taky bez mobilů, bez klíčů.... v hajzlu :-) :-) Tak fogi vzal popelnici a přelez vrata u sousedů... :-) a naštěstí neměli zamčený jedny dveře do garáže.... takže okej.... ale jako to člověka zničí :-) :-) KIX jako prase... :biggrin: :biggrin:

Z obou případů plyne ponaučení... nikdy nenechávat klíče jinde než v kapse.... jak od auta tak od baráku :-) Ale lidi se tim stejně řídit nebudou :-)
No prdel je že Fogi nic neřikal, prozradila mi to máti... jako kdybych já omylem přesek kábl od prodlužovačky sekačkou... to by byly kecy.... ty idiote! bla bla bla... ale Fogi když si vyhodil pojistky ticho :-) :-) vtipný :-) + se nemoh dostat do baráku... potupný :-) :-)
No srandovní to je, on Fogi vždycky.... kdo to tady ukroutil... u tý prodlužovačky??? Jste normální??? Já/brácha.... proč to kroutíte? já vám to ukážu jak to jde lehce.... jojooooo jasný :-) A teď si jí přeseknul :-) :-) :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Nový BBS přezuto... jo i babička si myslela že jsou nový :-) "1992 babi, fakt? To je divný... " jojo Miluju je... jsou sice o 3 roky mladší než celica, aleeee je to oldschool...
Obrázek
myslíš si že ty BBS jsou moc malý nebo že ty gumy jsou moc velký :-) koho to zajímá :-) tohle se nosilo v 90tkách... joudo :-) masivní gumy... a tak trochu se začínaj nosit i teď...

Obrázek
Tyhle BBS hodlám uchovat, budou pořád jako nový :-) Tak si zvykni... :biggrin: chvíli zásek na designu a chvíli zásek na kolech.... :-) ideální zásek :-)
a starší kousky 4sale...
https://auto.bazos.cz/inzerat/108474507 ... lasika.php
Naposledy upravil(a) micron dne pon 26.08.2019, 01:49, celkem upraveno 6 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

No ty BBS maj jednu mega nevýhodu... děsně ale ultra děsně složitě se čistěj :-) do těch mezírek můžu malíčkem... mezi Y... aleee je to voser :-) mam malinkej malíček :-) Takže je každopádně dobrý mít nesvinící destičky MK- Kashiyama anebo ABE kopie... protože to se vyplatí :-) :biggrin: pak jsou BBS čisťoučký třeba 3 roky a víc :-) :biggrin:
https://eshop.intercars.cz/produkty/393 ... 4491-32153
a ta cena... luxus, brzdí to nesviní to.... supr ty vole :-) no a no a o tom to je :-) :biggrin:
Pak by mě zajímalo jakto že Bránik chutná líp 2l z pet u benzinek než 0.5l v pixle??? no to jen tak mimochodem... :biggrin: divný.

Před pád dnama sem dokonce jo zkontroloval sem olej :-) manuálně poprvý v životě od 2002... vždycky sem bral jen orange kontrolku a mrdnul tam litřík :-) ale bylo mi divný že sem asi 2 roky nedolejval... 10w40... kontrolka při startu okej.... tak sem to checknul... a je byl tam olej... fain... a teď si jedu pro pifo a kontrolka orange hladinka blik :-) Nojooooo ty víš že sem na tebe myslel viď :-) No to je mi jasný.... tentokrát ale nedostaneš litr, ale jen 1/2 litru jako Subaru... hele stejně ti to asi v září vypustěj, až dostaneš ten krásnej novej oil filtr po 14 letech :-) :-) 1/2 litru, víc nedám--- :-) essence MOL 10w40 to je luxus holka :-) :-) byl moooc drahej :-) už 2 roky ti ho vozim pod sedačkou... :biggrin: neni drahej a bude podle mě dost krutě dobrej :-) :-)
Ne je supr že ty kontrolky fachaj... všechny fachaj Toyota 30 let... božský... čidla taky.... jen lambda sonda- ale to je něco jinýho... furt to fachá :-) WOW :biggrin:
Jo mam z ní radost... už sem pochyboval... o oranžový olejničce.... ne už nemusim pochybovat... fachá a fachat bude.... :bigups: made in japan.

Ne je to sranda... řikal sem si tak lidi ti tvrdili, hele ta kontrolka nemusí vůbec fachat... a už vůbec ne po 30 letech :-) Joooo hele nestíhujte mě... fachá... já jí věřil... ale jo po těch 2 letech nedolití ale jo jezdí málo... jen pro radost...pro pívo :-) sem si řikal je to divný... :-) no prostě to vykapala :-) a něco i zpucla... a co jako :-) No asi sem tam dolejval zbytečně moc... já tam lil vždycky litr :-) tak od teď 1/2 litru tak a nebudeš tak chlastat ten olej... drahej kurfa :-) :biggrin: :biggrin: no on je právěže levnej takže je to prtel... nebudeš chlastat ani ten levnej olej... dopadneš jako subaru :-) :biggrin: :biggrin: to taky chlastá ale jen občas... takže budete dostávat stejně... Celica polosynth 10W40 a subaru 5w30 fullsynth.... jen nechápu proč vám oběma nešmakuje stejnej olej--- to nechápu :-) :biggrin: to vymyslel kdo jako že vám to nebude šmakovat? :biggrin: asi marketing oddělení... v zimbabwe :biggrin:

Ale maj v těch čidlech hladiny oleje rozdíly... toyota a subaru.... toyota tak ta ti svítí max 30 sekund... pak někdy dál minutu a až pak zůstane svítit.... když vidí že na ní sereš :-)
U subaru XV tak tam se rožne a svítí i 5 minut.... kdybys jí nááááhodou přehlíd... jako ta se snaží... no problém je že v tom boxer motoru je oleje prostě míň než v celice...tak se snaží...
je to dost dobře udělaný... jak u toyoty tak u subaru.... :bigups:

Pak je otázka co koupit za olej... chvíli sem se zasek pro subaru na molu :-) kdysi :-) hele 5w30 300,- 5w30 500,- a 5w30 600,- noooo to mi nedělejte tohle :-) :-)
Kurva serete mě... všechno je to to samý jen to má kurfa jinou pixlu... a netvrď mi že ne kurfa... vyjebat by se mnou chtěli olejáři... takže za 300,- šmejdi :-) ten se krásně smixuje s Castrolem to bude lahoda :-) :biggrin: Já vám dám sem mnou vyjebávat :-) :biggrin: Si za ty prachy radši koupim doutníčky a braník... :biggrin: nasrat vole... :biggrin:

Ne stejně mě to dostává... jako jak fachá disk... drží hmotnost kola vs auta... ale jak je kurfa možný že disk má 15x Y držáky a ty držej.... 5/ 6 nebo tak bych pochopil ale 15???? wow wow wow nepraskne to... díky rotaci... ale stejně je to hustý 15 resp !!!!!30!!!! spojovacích bodů v Y lamelách... a drží to... to mě prostě baví :-) :biggrin: :bigups: :bigups: wow 30 bodů na každým kole... wow WOW :-) :bigups: šílený... a proto je mam rád :-) BBS :biggrin: je to krutě dobře udělaný... jojo--- :twisted:
To konstruoval psychopath.... :biggrin: I love you :-) :biggrin:
No většina řekne to je jako moje pukvice na felicii... no idiot... dále no to vypadá jako ty pukvice na felicii... další hovado :-) zastřelte ho, nebo ho zabiju... a dále tu máme... no hele kdo ví tak ví :-)

Jako při jízdě to prostě rotuje ale na rozdíl od jiných kol tak ta energie přechází z 15 lamel na 30 na každým kole--- wow :-) a musí to bejt perfektní 15 drží 30 v dokonalým kolotoči :-) Wow, magor kdo tohle vymyslel ale fachá to 1992- 2019 v pohodě--- magor :biggrin:
Kdysi sem o těch kolech přemejšel a řikal sem si co by se slalo kdyby jedna Y lamela prdla... nevim jako ještě se to nestalo :-) Je to vychytaný... ale málokdo to chápe---
máš li 30 lamel na každým kole... tak jich je 120 :-) a kdyby někdo poškodil jednu, 2 3 atd... no s autem to ani nehne.... pojede dál... :biggrin: to je ta výhoda :-) tak to je okej :-)
Já nerad problémy... pak maj problémy jiný lidi a proč to... každej si dělá sám svuj problém...

No je to prostě tak že BBS jsou byly tak hustý :-) bylo je a bude to tak.... podobný trony ale asi nebudou :-) bylo to tak trochu mimo--- standard.

Já mam ale rád čistě ten design... ten nemá chybu... a kvalitu.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

krásný BBS... konečně se můžu přiblížit i na centimetry... a je to dokonalý :-) ne jen z dálky :-)... jo zaslouží si celi takový new old school BBS... teď sem spokojenej :-)
No dále je na řadě lak zadního spoileru- a protože ten co je na autě nejde sundat... nalakuje se jinej RED... sorry budeš Blue 8J1... a ten původní se prostě rozrasí, po dobrým to s nim nepude :-)
pak teda nový brzdový hadice, a komplet trubky... + novej dálkáč + nový přední zástěrky, change oilphilter/ oil, Herth+Buss a zalepit micro dírku na chladiči... + vyčistit stěrače... zrychlit stírání...
A pak někdy se budou řešit hadice-trubky od nádrže... do nádrže atd... jsou strašný... tohle bude drsná gamesa... zákaz kouření :-) Musí se to pak nějak vymyslet... náhradní nádrž mam... díky PavoB.... aleeee bude to stejně laborování... asi zakázková výroba. :wink: zatim ty trubky držej... ale stejně jako brzdový je to spíš zázrak :-) ale jo tak kvalitní to bylo a je... 30 let je ok životnost... :biggrin: Ale já chci víc :-) Zatim nikde ani kapka brzdovky nebo benzínu... takže to drží :-) :biggrin: :biggrin: No drží to protože to nemá šanci reznout :-) Kdyby stála venku, tak by ty trubky prdly už dávno :-) No neboj zlatíčko, u mě se budeš mít fain... don´t worry be happy :-)

+ Je dobrý vědět: když sem byl na výměně kol BBS za BBS :-) a prohození gum... řikám týpkovi hele, ne za prahy ne za ty ne... nezvedat... jsou sice nový ale ne nezvedat, neunesou 1.200kg... "jo jasný chápu" Takže předek zvednul za přední ramena... coool a zadek za prostředek v šasi mezi zadníma ramenama... výtečně!!! jo je dobrej, prahy děkují :-) :-) Praha děkuje :-) no prostě za prahy NE! To je taková chybička celicy... prostě za prahy ne! :biggrin: je jedno jestli jsou starý nebo nový u 5G za prahy NE! tečka.

No prostě sem o 7 tet starší než moje celica... 7/1982 --- 10/1989 takže si vlatně díky ní pamatuju i kolik mi je :-) :biggrin: teď pude o to vysvětlit pojišťovně kolik je autu a že... odmítá platit to co platí :-) A Budete na ní kurfa hodný :-) i když bude platit málo... budete hodný! když ne.... tak zdar. VIP trochu si ty poišťovny prověřim... schválně kdo bude mít zájem o veterána :-) Ne bude to zajímavý :-) Maj z toho prdlajs... aleeee když se to rozkřikne... že ta ta ta pojišťovna umí veterány... nooooo tak to pak je business...
Jo seš nezajímavej klient s veteránem... aleeee když je jich spousty 1000ce no tak pak i to je zajímavý :-) :biggrin:
Představoval bych si to asi tak takhle... "dobrý den, mam u vás pojištěný auto----" a protože je mu přes 30 let... což si můžete nějak zjistit... dle data výroby... data poskytnu... tak chci super pojištění... umíte to? nebo ne?.... abysme se nezdržovali... neumíte? tak vám posílám výpověď... práci zdar... soudruzi...a soudružky :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Njn takový BBS ti nikdo neprodá jen tak.. ne neviděl sem podobný asi 5 let... aleeee.... vim že seděj... Toyotě Celice... seděj.... prostě seděj :-) seděly spoustu let... a je to design co nemá chybu... nemá. špičkovej design... jo jo a jo. je to to nej co se dalo z 90 let vyprodukovat... v elektronech... jop--- je to tak :biggrin: tohle dělal meister!!! MAGOR :biggrin:
Design celicy 5G dělal taky někdo "no name" jako ty elektrony.... ale dohromady... dohromady je to skvělá podívaná :-) :-) :biggrin:
No kdyby nebyly ty BBS a celica 5g... žil bych si svuj obyčejnej a fakt nudnej život... a možná bych otaravoval i ostatní tim nudným životem :-) :-) Takže buďte rádi že to někdo vynalez :-) A já vás seru míň.... :biggrin: No je to drzost napodobovat BBS... trapný... je to trapný... BBS má no něco má... :twisted: KVALITU...kurfa ne nabídni mi lepší design, než je na subaru XV 2012-2017 udělej mi lepší :-) :biggrin: :biggrin: To nedáš.... protože tohle dělalal taky krutej magor :-) :-) ty trony jsou skvělý!!! Fuckin good!!! a z veký části ten design elektronů prodával auta v USA/CAN .... výýýýbornej design... jednoduchej a skvělej... matičky... :biggrin:

Mam rád serál FUTURAMA... a tam byl díl jak došly matičky :-) robotům :-) to byl hustej díl... roboti se modlili aby přistály matičky... :-) :biggrin: :biggrin: Máme všeho dost, ale matičky, ty nám vždycky chyběj... :biggrin: :biggrin: výýýýborný :-) skvělý dokonalý... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

spoiler delivered na lak... k tomu borci co dělal přední nárazník a blatník- kdysi... takovej domácí podnik :-) Manželka taky fest maká v lakovně... hustý... dělaj lak lepší než automobilky... poctivej. Pamatujete si ještě kdysi??? Tu byla celica modrá... dělal jste nárazník na autě bez sundavání, blatník, manželka.... jooooo tu si pamatuju :-) :-) Tak teď bych potřeboval tenhle spoiler do 8J1, tady mam vzorek dalšího dílu spoileru, co už lakovanej byl... mělo by to bejt 8J1.... :-) Chvíle nervozity... to tu nemam v počítači už... ne nemam... aleeee :-)
Minule jste mi jí ukazoval v katalogu barev, našli jsme jí.... chvíle.... a ejjjj vytáh katalog barev tentokrát přímo od Toyoty kde byly všechny... 8J1 8J2 8J3 atd.... sem ani nevěděl že to kodovali takhle za sebou.... 8J1 přesný.... naprosto po přiložení vzorníku přesný.... a nespěchá to? Ne ne.... jako vždy já nespěchám.... v pohodě... až to bude tak to bude :-) Moje filosofie je pospíchat pomalu :-) Celica nespěchá... jen se modernizuje :-) Ale měl kdysi jinej vzorník barev... to si pamatuju... ne přímo tenhle... tenhle je ale přesnej, předtim se to muselo lehce upravovat-ladit.

+ pak se musim zeptat jestli neuměj i lakovat Alu kola... Landcruiser by potřeboval.... auto supr, ale alu kola japan se sloupaly... asi jako u všech LC 120... jako novej lak- a nebo tmavší šedivej lak až anthracit by mu seklo.... že by si máti udělala výlet :-) Ne je to fakt hrozný ty kola :-) ostuda.... badly made in japan. njn. konstrukce fain, ale lak šajze sice má svý roky... aleeee tohle neni normální :-) povrchová vrstva na mnoha místech zmizela... a drolil se hliník :-) hliníkovej prášek... ostuda toto.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

No něco mi řiká že bych měl dobít Vartu.... ne že by to potřebovala... aleeee možná jo... ne fachá bez chyby od tý doby co sem jí koupil.... supr pokojenost... od tý doby 1x dobitá kdysi.
Ale dala by si :-) Nemá možnost se sama dobít za jízdy, protože celica nejezdí delší trasy... ale drží Varta drží a startuje jako divá... mam Martu, teda Vartu moc rád :-) To je jiný než ta psycho 69A Banner vadná... kdy sem se vždycky modlil jestli to nastartuje nebo ne... to nebyla baterka ale samovybíječka :-) Mrdka...2 roky mi srala život... psychiku... mrcha, banner má u mě ein schluss! Varta perfecto... jednoznačně sem spokojen. Psychicky je to fakt příjemný... kdysi sem si sed do auta... no nastartuje nebo ne???? S Vartou vim že nastartuje vždycky.... klídek, pohoda--- :biggrin: I když na Martu, Vartu taky lidi nadávaj... tak ten kousek co mam je výtečnej... to se prostě pochválit musí.
Sem si zajel pro Bránik pivo v každým pivu :-) krásná jízda--- celica je vzorná dodavatelka píva :-) Pak jak se zahřál motor sem to vytočil... kontrolka hladiny oleje znova... jojoooo já sem nedolil, jen sem si tě chtěl ověřit.... sem bastard :-) Fachá skvěle.... tak zejtra dostaneš Mol 10W40 a budeš na Mol... :-) spokojená. 0.5 litru víc ne.... aleeee já sem měla vždycky litr.... no tak teď jen 0.5 litru... kdysi sem tě možná přelejval :-) :-) No Spoiler už se ti lakuje, takže pak dostaneš svuj vysněnej olejovej filtr :-) Noooo tak joooo děkuji :-) A komplet brzdový vedení.... "já snad brzdim špatně?" No neeee zlatíčko brzdíš dokonale... ale je to spíš neuvěřitelný, protože ta koroze je děsivá :-) :-) Aha no tak joooo :biggrin: To si dám líbit... :biggrin:

Hle máme tu konkurenci já sem chtěl 4400... za tvý původní BBS
https://auto.bazos.cz/inzerat/108474507 ... lasika.php
musel sem ale zvýšit cenu.... konkurence :-) takový fuj fuj za 5.000, maj i osekaný Y
https://auto.bazos.cz/inzerat/108765703 ... do-VR6.php
takový ošklivý auto a pěkný kola :-) :-)
cena těhle BBS je složitá...
https://auto.bazos.cz/inzerat/108768852 ... II-VR6.php

No jo Celica je BBS boss... :biggrin:
A až se prodaj BBS přijdou na řadu Dotz Monza 15" zajímavý krásný kolečka....

u BBS je problém cena.... když je to málo... nikdo to nechce a nevěří... když je to moc je to moc.... otázka je co je akorát... :biggrin: stačí cinknout 608/354666 a domluvíme se :-) na tom "akorát" :biggrin:já vim jen že akorát neni nikdy nic--- takže co je to akorát? No ... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Někdy si řikám má to smysl....???? má to smysl... neni podobná celica, kdysi jich bylo..... spousty.... aleeeee už ne. Takže bych si sám sobě a celice pogratuloval že tu jsme sami ???!!! :-) no asi jooooo máme tu takovej klid... takže si pogratulujem :-) No tak díky... My taky děkujem... a za co? No nevíme ale děkujem... no to je paráda :-) :biggrin: No tak vtipný to je... že... kurfa kdo jste a co tu děláte?.... kurfa... My tu kurfa dohlížíme naklid... aháááá na klid.... hele a co se uklidnit? :-) Nooo to taky umíme, ale neprovozujeme to... proč? no protože nás pak zneužívali ti lotři :-) AAAha... sexuální predátory myslíte.... no jo :-) :biggrin: Tak já zase du o dům dál... :biggrin: Doooobrý den nebojte já sem živej člověk... jen sem se chtěl zeptat jestli něco nepotřebujete.... Hovno ty píčusi táhni do hajzlu.... oj.... no tak asi nic :-) :biggrin: :biggrin: No je lepší zajít do hospody... lidi tu jsou psycho :-) Hej kámo co se to děje venku, lidi jsou nějaký podrážděný... nebo co kurfa... No to víš tak to prostě je... tak je hlavně neser svýma kecama... jen je nasreš, a dej si pěkně pívo :-) Po našem pívu pochopíš proč jsou podrážděný :-) Budete na stejný lince---- :biggrin: Hej co to je.... co to je?????? :biggrin: Já tu nechci bejt ale sem tu---- :biggrin:
Budu tam kde chci bejt a nebudu tam kde ne... pohybuju se různě... zákaz nezákaz... to mě nezajímá.... sem tam kde chci bejt... i tam kde nesmim bejt tak sem, jen nejsem dobře vidět... ale jsem tu a i tam.... nevim kde jsem přesně....
Orázka je jak jste na tom s přesností VY??? no nechal bych to běžet... tak nějak,,,, :biggrin: a je mi u prdele co si kdo o mně myslí... na to seru..... :biggrin: tak proč to zastavovat že... když to běží :-) tak to bude běžet kurfa.... :biggrin: díky díky taky díky... je to super... :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Dostal sem na výběr, buďto si seženu brzd. hadice sám, a nebo mechanik... výzva, taky by je sehnal, je dobrej... ale tak mě to taky baví :-) Trubky- vedení bude dělat sám... na to je expert. No nejdřív sem si řikal že to nebude problém... ale je to trochu problém :-) Autokelly nic- na dotaz, Automedik nic-na dotaz, intercars nic- Haspa.cz na dotaz..... oleeeee vy mi dáváte :-) To jste na celicu zapomněli? No to se nedělá toto :-)
Takto to nende... :-) Tak ještě http://www.Mjauto.cz aleeee podívejme se... zadní Herth Buss maj cenu... a jdou... a přední taky jakoby...
Objednáno... pak email, že H+B přední nejsou a nebudou... pak tel kontakt, výbornej.... fakt se snažej MJauto.cz :thumbsup: a že teda vlastně jsou přední "NK" všechno jde do 5 dnů express.... přední i zadní + pár peněz navíc, ale jde o to že to jde :-) A že se fakt snažili... komunikace 1* takže přední a zadní hadice s dopravou 3.080,-

Ještě Toyota má přední hadice, zadní ne ?! :-) Ale přední má když sem se v tom vrtal... aleee 1 hadice za brachu :-) 1400,- :-)
https://www.originalniautodily.cz/vyhle ... Naj%C3%ADt
Tak to ne to je moc, za to mam 2 hadice :-) :biggrin: a nebo si je poslat ze Spojených Arabských Emirátů :-) za 1/2..... no NK budou okej :-)
Komedianti :-)
No nejdřív sem si řikal že to bude napínavější... ale byla to taková 10minutovka... diktátek test :-) trocha dekodování hack :biggrin: checkIN checkOUT
No protože brzdy budou muset dělat všechny 5G pěkně jedna po druhý, moje sice držely 30 let, aleee jsou v ideálních podmínkách 5 let, bez vlkosti atd... asi by prdly kdyby auto stálo venku, je to možný, moje zatim neprdly, ale ta pravděpobnost je tam fakt velká :-) omlouvám se že vyrušuju, aleeeeee :biggrin: dobrý den, omlouvám se že vyrušuju.... :biggrin: :biggrin:

... celi je příští měsíc veterán 10/1989--- Veteránský značky nechci, ale budu zkoumat jestli Direct a další pojišťovny jsou schopný to tolerovat a nabídnout mi sociální pojištění celicy :-) socka :biggrin: bez papírování... co nejmíň papírování bych prosil :-) budu prudit :-) Ale tak třeba to pude jako po másle... nechci nikam chodit, nikam jezdit... chci to prostě přepnout... některý pojišťovny to uměj, některý tě otravujou... přepnout do stádia veterána... ideálně automaticky... a mohly by zavolat :-) výročí :-) :-) blíží se výročí :-) haha ne asi budu muset já volat :-) dooooooooobrý den... :biggrin: Já vám volám protože se změnila situace... "jak jako?" Nooooo podivejte se detailnějc... Aaaaaha... Celica je veterán, noooooooo správně, a tak co mi nabídnete---- :biggrin: Neděláte za provize? doufám... :-) Z celicy dostanete tak akorát prdlačku :-) Ale tak úcta by měla bejt... je to dáma/královna- šach-mat :-) Celica :biggrin: A rovnou si prosím poznamenejte v databázi, ne nejde s nim vyjebat :-) To si tam poznamenejte.... nespěchám... a nechci aby mi kdokoli volal s meganabídkou na pojištění třeba mýho zadku, rozumíme si??? ...NIKDY, takže co pak pro mě máte? :biggrin: něco fain... bych prosil... old school New way... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Vítejte zpátky v roce 1989-1990.... Český Fáčko aka Japan "kukátko" :-) Oboje auta jsou 1989.... škoda že bylo pozdě-mázlý, ale stih sem tam parknout celi... jen tak tak :-) běžet nahoru a vyfotit... rychlá akce když sem se vracel tak se pak Fáčko odfáčkovalo... stih sem to uff :-)
No ne náhodou Fáčko bylo ve výborným stavu, tohle je nějakej ten z těch prvních prototypů 1989- znak na straně a divný lampy... to jo... hustý, ale jo vtipný to je... :-)

Pamatuju si na první jízdu, taky jme měli 1 podobnej exemplář :-) 1989 made... Taková radost... barva hnusná-hnědka + pomeranče všude mega pomeranče, sedačky hrozný, opěrky hlavy tlačily... všechno tam drnčelo a tlačilo :-), a myslim že sem i utrhnul kliku u dveří ze vnitř omylem :-) Resp. odpadla :-)
No byla to komická jízda... mysleli jsme si že budem nadšený, ale no byla to hrůza :-) Fogi to pak jel reklamovat :-) Ale pamatuju si že jsme se málem smíchy pochcali v tom autě... všichni... byl to fakt děs :-) :-) Máti nadávala, Fogi nadával, já nadával, brácha nadával a pak jsme se málem smíchy pochcali :-) Cos to koupil???? Táto??? :-) Všechny nás něco bolelo po tý jízdě :-) Náročný :-)
Tu ruka od opěrky, tu bolela prdel atd... :-) asi 20km
Ještě si pamatuju jak jsme se smáli jako magoři a řikáme fogimu, hele, nestačilo by to? Ta projížďka? Máme všichni dost :-) jsme "vykostěný" :-) Je to krásný nový auto, ale radši bysme už byli doma :-) :-)
Pak přišel Mitsubishi Galant GLSi- jiný kafe než ten komančskej turek :-) Luxus.

Na Fáčku se mi líbí jedna věc- jeho světlá vejška je neskutečná... je to vlastně SUV :-) Nic víc :-) + nízká hmotnost.
Obrázek
Veteran session... :biggrin: :inlove: Flash Back 1989
Ale jo rozdíl je.... časovej, ve fáčku jsme si všichni celá rodina připadali jako kreteni :-) 1989-1992 kdežto teď si v něm nepřipadáš jako kretén, ale je to o fyzický výdrži :-) je to "sado-maso" Fáčko :-) Celica na takový zvrhlý praktiky neni... :biggrin: Nene ta by řekla... hlavně prosimvás po sobě ukliďte... nejsem zvědavá na ty spermie :-) bylo by nešťastný kdyby se k tomu někdo omylem přilepil... že--- :biggrin: Tady se toto prostě neprovozuje... zákaz. kurfa :biggrin: to si dělejte někde v audi, BMW atd... ale tady prostě NE. :biggrin: a to myslim vážně! Ok celi, okej... chápu :-)
Hele a to jako ani mně bys to nedovolila? No ne ty vole.... když řikám ne, tak to znamená NE.... ty úchyle :-) :biggrin: No tak jo... okej... :biggrin: Máš nějakou blbou náladu nebo co? Ne? NE... je pátek a všichni jsou "napnutý"! kdo tohle vymyslel pátek.... :biggrin: Ty víš jak to myslim... jojo... já to nechci popisovat, ale ty víš.... no joooo.... v pátek lidi prostě vybuchujou... je to tak :-) Jsou plný tý pracovní energie, těšej se.... a taak :-) V pátek večer má většina populace rozmrdaný hormony... :biggrin: Něco a nebo někdo lidi tak asi nastavil... jo já to taky nechápu, ale je to tak. Jo a je to komický... je... většina až na vyjímky se chová stejně divně... v pátek večer :biggrin:
Hele a co si myslíš o... sobě? Ty vole takovej dotaz... sem nečekala... Nooooo já si myslim že sem v dobrých rukách... tim myslim tebe jako joudu co mě má a mechanika... ne oba dohromady děláte maximum... No to bych prosil... :-) a dáááál a dáááál ( jako v červeným trpaslíku automat) A dáááál :-) a dáááál :-) No Je to v pohodě... budeš prostě jezdit pro pivo dál... a dáááál :-) No dál nic, budeš jezdit dál pro pivo... no a daááááál ???? :-) Hele dost tý srandy :-) No a dáááál..... no tak když bude cca 20°cesia tak se jednoho dne podiváš zase na Šumavu, a tam se projedeš, ale nesmí pršet :-) dokonalý klima, dokonalej setUP.... :listen: vzorná budeš... a pak zkusíme 230Km/h jako kdysi... jako bonus... moc tě šetřim, dáš 230---- a bez poutání :-) Ono je někdy totiž lepší vyletět :-) Ne si dělám prdel... já nevyletim, ale dáš 220 v cajku... bez pout. to dáš :-) :twisted: No jsou hazardnější sporty co lidi provozujou... tohle je okej... :biggrin:
Jo a to se nebojíš že se zabiješ? Ne... jak jako ne? No ne... protože vim že je celica dokonale postavená, a upravená... neni tam chybička... je toooo prostě vychytaný :-) ještě dodělat ty brzdy :-) :-) :-) trubky a hadice a dá si to.... :biggrin: Ne dala by si to i bez toho.... Jo sem člověk co než vyjede s celi, tak se podivá pod ní.... aaaa jen olej okej :-) vidim každou kapičku...
Maximum Subaru XV AWD je 205Km/h Celica mi chybí, ale dala 230 kdysi hooodně dávno.... takže 230 by si zopakovala... pro radost... 30 let YES 230Km/h na bezpečným místě... na fascinujícím--- kde max je max :-) aleeee musíš vybrat zatáčky... jako bonus k tý radosti... :-) v 200km/h wow to je kvalita auta... a bez poutání.... věřim... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Dneska sem si vyzved hadičky, dobrý je to posílat k babičce :-) u ní to vypadá jako na poště, balík pro tátu, balík pro mě a další :-) s pošťákem je dohodlá, že když mu dá dýško, dostane bonbonek :-)
jo tak zadní jsou delší, H+B, asi by pasovaly i do předu? jsou jinak totožný. Ale toyota má jen přední krátký, co těžko budou pasovat do zadu asi? Těžko říct jak je to v předu a vzadu napnutý... to sem nezkoumal a zkoumat nebudu :-)
Zajímavý je že NK přední jsou vyrobený 1Q 2019 :-) Akorát :-) přesně akorát... milý zlatý :-) 5 let záruka, to ani nemuselo bejt, ty jsou na pořád :-) 5 let = 30 min dalších let :-) u mě teda.
Trochu mě zmát ten obrázek... vypadá jako by byly ty hadičky na zadek ???!!! jak sem zvyklej na delší kapoty :-) ne je to předek NK :-) okej... :-) je to prostě předek... ale blbej obrázek, to jo celkem mate :-) když tam chybí zbytek malůvky...
https://nk-autoparts.com/
Jo tak asi to bude brzdit stejně dobře jako toyotí hadičky 30 let starý :-) okej :-) NK vypadá okej... jen poupravit ty obrázky předků zadků na kodování.... samolepkách a fain :-)
Obrázek
A zejtra color check 8J1... volal mi nervozní lakýrník se spoilerem, že si musí bejt 100% jistej... celica si udělá výlet :-)

Bylo by supr kdyby NK dělali třebaaaa trubky palivový od víčka až k nádrži atd... protože tohle bude jinak pěknej voser... mohli by... a bude to chtít každej... nádrže jsou fain, 30 let no problemo, problém budou trubky... spoje... kompletní renovační set by se hodil... :wink: NK
zatim sem se s únikem brzd kapaliny nebo benzinu nesetkal... takže okej 30 let no problemo aleeee jde o to kde celica stojí že... když budeš parkovat každej den u potoka/ u vody, nebo na trávě... tak si v prdeli :-) Vlhkost rozseká všechno...
A ano i tráva je totální průser... soused vedle babičky je milovník Saabů.... a jeden tam nechal stát na trávě asi no 1/2 roku... já sem si řikal, jsi magor čeče... :-) Ale ten žije ve svý realitě, na spodek aut se nikdy nedíval :-) nechápe to :-) podlaha bude na sráč... a vlhkost je všude... a pracuje :-) už tam nestojí... přeparkoval, ale to auto to načnulo... :-) Fest ale o tom neví.... co nevidíš nevíš :-) No prostě sběratel amatér z Karlových Varů... přistěhovalec :-) Co sbírá ale neumí ani uchovat svý auta... o kterých si myslí že maj cenu??? I když značka neexistuje... nojo trochu magor :-) Ale tak zase je dobrý vědět že jsou větší magoři než třeba já :-)... to je supr :-) Ať si každej sbírá co chce... lidi sbíraj třeba i odpadky protože je to baví... :biggrin: :biggrin:
Já sbírám kódy pro celicy 5G GTi (GT-R in japan) proč? pro radost... jen tak... protože se některý položky fest špatně hledaj....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

V sobotu sem byl u lakýrníka s celi... je to trochu dál, neni zvyklá, ale pěkná projížďka... problém je že bere barvy od jinud, a nebyl si jistej... s 8J1 co mu namíchali... ale jo bude to přesný :-)
Ten spoiler si to fakt zaslouží, a pak někdy příští rock dveře řidiče a kapotu pěkně do leskla...
Když sem ho tam vez v subaru, žádná kočka... kdysi dávno když tam byla celi oxidovala tam kočka :-) teď jak sem byl s celi zase tam byla ta kočka 4 nohá... se promenádovala u celicy :-) líbí se jim :-)
Teplota chladící kap okej... furt optimum... aleeee všim sem si druhej den, že chladivo fakt mizí... prostě je tam ta díra v chladiči dole... a je trochu i cejtit... má dost chladič 1989... ani tam už neni vyditelnej kód Toyota... tak jo, dostaneš novej. mizí pomalu, ale mizí... prostě to nevyteče, což je divný :-) ale prosakuje to, asi záleží na teplotě-tlaku. No takže zejtra se podivám na chladiče.
Pak vždycky povyskočí "Fork" vidlička spojková co vede k vedlejšímu spojk. válečku... váleček je novej, ale povyskočí to.... a dělá randál. Takže jo musí se dát ta "Fork" stačí ale otevřít kapotu a to táhlo od "Forku" poposunout nahoru, a je ticho... v tom je problém, je tam vůle. Otázka je jestli by to šlo vyřešit jen sklonem válečku, a nebo to dělá ta vidlička "Fork"...
Problém Forku je v tom, že se musí rozdělat převodovka... že :-) Nejradši to vyskočí z dráhy, když se dá zpátečka. To sem tak očíhnul.

Pak mi od roku 2004 cca co mam celi sere jeden pazvuk, vim co to dělá asi... je to "torpédo" před sklem kde je taková zkurvená kovová síťka--- a ta se při určitých frekvencích, když vytočíš 3SGE, no prostě drnčí jako prase.... co tam ale dát místo ní??? síťku z ping-pongu? nebo nic? Asi jí sundám, torpeda mam 2 a všim sem si tý otravný vibrace u obou... je to nasírací sound. Jen je mi divný že to nikdo nikdy neřešil... je to děsný drnčení... :biggrin: stačí bouchnout rukou do torpeda a je to tam.... kovovej bzukot :-) Když se ta síťka sundá, bude to mít jednu nevýhodu, když tim proletí moucha nebo vosa, můžeš jí vdechnout v kabině :-) Celica 5G nemá totiž kabinovej filtr :-) ale tak zase než je to nasaje tak je sejme ten strategickej spoiler na kapotě :-) Takže by měla bejt havěť mrtvá :-) filtrační síťka... 3D
No podle mě se nevyrábí taková síťka z plastu co by nedrnčel... aleeee šlo by to hodit na 3D tisk :-) to by nemělo bejt až tak složitý... asi to zadám bráchovi... "Hele chci tuhle kopii plastovou" stejnou síťku... oleeee :-) To by mohla bejt první celicina věc z 3D tiskárny... praktická :-) :biggrin: jojo a nemělo by to bejt drahý- tedy zdarma :-) a ne složitý :-) filtrační síťka... 3D dokonce by mohla bejt ještě s menšíma dírkama... pro lepší filtraci :-) Ale hlavně nebude "drnčet"---- v nový autech tam síťky nejsou, tam jsou kabinový filtry... vesměs ucpaný :-) 6g už asi má kabinovej filtr... 7g určitě :-) takže nedrnčej :-) sound terminator...
Jo já věděl proč sem torpedo koupil záložní... ta síťka se bude hodit... oboje drnčej stejně... takže to drnčí všem 5G, bez vyjímky.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Chladič vyřešen, Automedik .... a volba padla na Nissens... https://nissens.com/en-gb/about-nissens ... ssens.aspx
když maj fabriku za "humny" :-) krásná cena 2.000,- tak to joooo :-)
https://automedik.cz/chladic-chlazeni-m ... sens-64775
k tomu něco pro land cruiser asi noooo mam pocit že tam Máti tak 10 let nikdo neměnil kabinovej filtr.... to bude hustý až se na to podivám :-)
https://automedik.cz/filtr-vzduch-v-int ... ka-21sbsb2
No asi tam bude fest bordelos... zaslouží si :-)
a jako dárek ještě olejíček .... sem si řikal pro subaru, nebo pro celicu? No oboje maj rádi olej... celica vykapává, subaru kapku spapá... taaaak pro subaru :-) celicu sem dokrmoval naposled :-)
https://automedik.cz/olej-automedik-5w-30-1l
supr dárek gratis... to si subaru někdy pochutná... :-) bude mít mix castrol, mol a automedik oil... ten zdarma chutná nejlíp... :biggrin: šmakoidní

Ale čekal sem vyšší cenu za chladič to je supr price :-) k tomu ještě olej dárek no jeeeee je to je fain. :bigups:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Tak chladič dorazí zejtra, sem informoval Babi aby byla ready :-) cena stoupla o symbolickou 1kč :-) olej :-) řikám, babi kdo ti dá olej zadarmo, že? Hele na benzince stojí 300 až 600,- 5w30, babi na to, no tak to si Honzíku můžeš udělat brambory smažený... What a :-) ???!!!! Babi to je do auta olej :-) Ahaaaaa no tak to radši ne, s tou korunou navíc počítám :-) Díky :biggrin:
Ale jako vlastně dobrej nápad... proč ne... žraso řetězce by mohly nabízet olej olivovej / slunečnicovej jako dárek... náááhodou dobrý :-) :biggrin: Nakoupíš za 2.000 a dostaneš flašku oleje, to se vyplatí Horste.... :biggrin:
Nově lakovanej spoiler sem včera kontroloval asi 3 hodiny... i když sem si řikal nezasekávej se na tom... :-) Je to krásná práce.... ale jo je tam míň tý perleti, nebo metalízků... nebo jak se tomu řiká :-) ale barva je přesná, leskne se jako zrcadlo... ale jo v pohodě, ale pak na dveře a kapotu to chce poladit lehce... víc blejskátek :-) míň zrcadla... tam by to bylo vidět, spoiler ladit bude... celica je stejně takovej modrej mix... ono je to složitý, ta barva je děsná měňavka... jinak vypadá dle světla a jinak i díky povrchu... tvarům... tu tmavší tu světlejší... pohneš se o 1/4 metru a jiná barva....
ne už se na tom nebudu zasekávat :-) kdyžtak se to pak lákne znova, ale ta modrá to je ta pravá... :biggrin: příjemná klidná elegantní 8J1, celica neni o přesný barvě ale ten mix dohromady ladí-- ok
Nikdy sem celicu neleštil od 2004 a ani to nemam v plánu prostě jen micro hadříky a přípravek na okna.... s trochou alkoholu... tohle neřešim. :biggrin:
Subaru taky, od 2014 koupený nový nebyla nikdy v myčce... žádnej vosk, leštění atd... seru na to :-)

+
si tak poslouchám muziku a na radiu Eso Que Anda.... najednou slyšim supr, ale fakt megasupr song, kde padaj slova jako Toyota Celica, Mitsubishi atd...
sem si to poznamenal, úlet :-) Skladba se jmenuje "Mi Amiga Chichi" skladatel: "Elio Reve Y su" jakoooo hustá pecka :-) na tom net radiu to někdy budou opakovat, a nebo to někde je na netu... výtečný :-) :bigups: :bigups: španělsky neumim, ale zpívá... rapuje... se tam do výbornýho rytmu o Toyotě Celice.... to je jasný :-) nejdřív sem si řikal že se mi to zdá... to je blbost... ale joooo je to tak :-) Celica má svuj song... :biggrin: fakt že jo---01--- "Mi Amiga Chichi" :-) výýýýbornej název... to odpovídá Celice přesně... lepší název bych nevymyslel--- chichichi :biggrin:
chichi je to proč se o ní starám :-) je to chichi :-) :biggrin: směje se a nebo to jde brát jako čiči... kočička :biggrin:
Veselý auta nejsou nějak nevim proč IN... aleee tak Honda E se snaží..... ta bude taky trochu chichi... trochu veselejší by auta bejt měly... jsou tak drsný že je to až nuda... mam si vybrat drsný nebo drsnější :-) :-) nebo víc nasranější? nebooo ještě víc totálně nasraný auto :-) ne, nechci chci chichichi---- ale tak jako zároveň ne chichichi.... akorát :biggrin: ne přehnaný chichichi ale trochu jo... no a to už je otázka na developement... chce to veselej design a drsnej charakter a praktickej interier....a AWD 6MT
pak by z toho mohla bejt celica AWD Chichi No.8 aka 8G3N ideální by byly vysouvací nebo lehce vyklápěcí mega ledky.... bi tri quattro... to je jedno :-) ale vyklápěcí... trošku.... decentně... :bigups: Vim jak přesně by to auto mělo vypadat, jen to nedokážu namalovat, nakreslit, jen popsat... :biggrin: aleeee tak on v tom problém neni, vezmeš židli pěknou a posadíš designera (y) před celicu 5g a vysvětlíš mu že chceš něco podobnýho... necháš ho- je tam tak 4 hodiny a je to.... no tak i dýl... 12 hodin klidně :-) inspirace neni hned jen tak--- ale tohle by fachalo. Kávu? Pívo Viíno kuřte jak je libo.... jen se snažte... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

chladič Nissens prověřen, váží pouhý 2kg... přesně... schválně zvážim původní, rozdíl je že všechno bejvalo kdysi z kovu+ alu, teď plast a hliník, kolik bude dělat rozdíl? celica shodí pár kg... výýýborně modelka :-) tipnul bych si 1-2 kg dolu... aleee těžko říct... no jo já rád testuju :-) pak to hodim ke konteineru na plechovky a kov.... :-) nakonec z toho chladiče bude zase jednoho dne třeba pivo :biggrin: japonský ASAHI v hliníku z celicy ročík asahi 1989. :biggrin:
Olejíček taky supr, jen nechápu tu německou vlaječku na obalu :-) radši bych japonskou :-) long life, ano proto tu jsme long life :biggrin: zejtra se podivám jak vypadá filtr kabinovej na land cruiseru... asi to bude drsný :-) dooobrý den, tady to žije :-) :biggrin: takže co jste tak pochytal pane filtře :-) noooooo doctor micron se na to podivá... :biggrin: máti by mohla z toho bejt nachcípaná.... co to tu máááme... uvidíme :biggrin:

BBS mi volal jeden člověk kdysi... ale komunikace zgebla :-) nemam tohle rád... aspoň moh napsat ne že ne Moravák, ale to je jedno... je tu další z Moravy... Brno a special Irský tel numero :-) mi zavolal sem to típ a hned scan na netu jako co to je??? :-) pak 4 bombard sms že chce retro BBS... :-) a že se nemam bát toho numera :-) :-) no joooo tak když to numero vidíš, automaticky tě napadne že to je call centrum co s tebou chce vyjebat :-) nejsem babička ani dědeček--_ ty by s tim jebli taky... know how :biggrin: Ale je to zajímavý, prej má prostě irskej mobil, a přijede z Brna v pondělí :-) BBS--- okej... a fakt je chce těší se jako fest... no tak jo maj něco do sebe, když sem si je zvolil znova tooo jo. je to prostě dooost dobrej design. Trochu sem hodnotu BBS snížil sorry... aleee když sem kupoval ty "nový 1992" tak taky klesla... z 6000 na 5000, takže okej...sorry BBS :-) Já udělal dobrej kauf a tohle je taky dobrej kauf.... das ist gut :-) Navíc je září, nejzkurvenější měsíc kdy lidi nemaj love... všechno proluftovali... jo tak to je--- září a duben to jsou měsíce na buben :biggrin:
pak pudou Dotz Monza noooo podle mě nemaj konkurenci, neexistujou na prodej... 15" tam je cena taky složitá, ty byly nový kauf... trochu sem je vojebal o obrubníky kdysi, noooo jo nízký gumy... ale zase to drželo stopu krásně zatáčky... ale jo prostě při parkingu se to ojebalo... nojono :-) ale krásný jsou i tak... pozdějc.... start 6.000,-
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“