Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Jedina "mucha" co ma trosku sere je fakt ze pri tom kolko bezpecnostnych ficur ktore su v aute uz mohli aspon projektorovym svetlam led urobit autonivelaciu a nie az pri VIP kde su matrix svetla.Uprimne toto je vec ktora ma pomerne dost serie...
Toyota Corolla TS Selection 2.0 Hybrid 2019
Toyota Auris TS 1.6 VVTi Trend+ 2015
Toyota Auris TS 1.6 VVTi Trend+ 2015
@Tenantles1
s těma dveřma problém nemám a doufám, že mě to nepotká ... , ani mc sem nepochopil, co tam "drnčí".
Mě co vadí, že graficky (viz obrázek bílá šipka) neoddělili nádrž a teplotu, že vede modrej proužek přes celý a splývá to celý dojednoho ...., to se jim moc nepovedlo ..., taky na teplotě mohli třeba udělat třeba zelený proužek, kdy je to ok, trochu si s tím vyhrát ... .
jen mě tak napadlo, jak je v nejvýším stupni "vylepšená grafika", dle mého názoru ji má myslím každá verze, jen je to otázka softwaru, že mít možná origo diagnostiku, třeba by to stačilo jen zapnout
K tý recenzi .., přijde mi to jako zase relama na škodovku, kdy dají hned že jezdili se skalo za tolik a tolik ....., jinak ta spotřeba na fotce odpovídá mé cestě do práce ...12km.. a to sem jen zkoušel .. dodržoval sem 50tku ve vesnicích a 90 za městem a z kopce jen nechal auto plachtit .... Na nezajetém motoru bych řekl dobrý výsledek a co víc si přát.
s těma dveřma problém nemám a doufám, že mě to nepotká ... , ani mc sem nepochopil, co tam "drnčí".
Mě co vadí, že graficky (viz obrázek bílá šipka) neoddělili nádrž a teplotu, že vede modrej proužek přes celý a splývá to celý dojednoho ...., to se jim moc nepovedlo ..., taky na teplotě mohli třeba udělat třeba zelený proužek, kdy je to ok, trochu si s tím vyhrát ... .
jen mě tak napadlo, jak je v nejvýším stupni "vylepšená grafika", dle mého názoru ji má myslím každá verze, jen je to otázka softwaru, že mít možná origo diagnostiku, třeba by to stačilo jen zapnout

K tý recenzi .., přijde mi to jako zase relama na škodovku, kdy dají hned že jezdili se skalo za tolik a tolik ....., jinak ta spotřeba na fotce odpovídá mé cestě do práce ...12km.. a to sem jen zkoušel .. dodržoval sem 50tku ve vesnicích a 90 za městem a z kopce jen nechal auto plachtit .... Na nezajetém motoru bych řekl dobrý výsledek a co víc si přát.
- Přílohy
-
- IMG_1740.JPG (93.56 KiB) Zobrazeno 1370 x
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
Mozna jsem to spatne formuloval ale prave jsem to myslel tak ze zminuji ze maji na test 1.8 a mluvi tam o 18kach kolech ktere by tam byt nemeliMartinHSD píše:jenom doplním nepřesnost co píšeš ohledně kol, to auto je na 17 kolech. 1,8 TS prostě na 18 neexistuje a navíc 18 vypadají vzhledově jinak. TS má 18 kola pouze u 2,0 v Selection a Executive VIP. U HB a Sedanu je to pak jinak.
@MartinHSD "1,8 TS prostě na 18 neexistuje"
Alternativni Kola: 18x8J ET40;225/40R18 02W
t.j. existuje
Alternativni Kola: 18x8J ET40;225/40R18 02W
t.j. existuje
TC TS NG19, 1.8 HEV, 3U5, Executive
ano, alternativně si je můžeš dokoupit jako příslušenství, myšleno to bylo tak, že 1,8 TS si novou z fabriky na 18 neobjednáš a reálně si nikdo v ČR 1,8 TS na 18 origo asi nekoupí. Jasně může vyhodit ty co dostane na autě, ráfky nechat na zimu, gumy prodat, objdnat si 18 jako příslušenstí atd. Navíc ty 18 kola co tam jsou z fabriky stojí neskutečný ranec. Budeme zde řešit slovíčkaření ?
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
-
- Navigátor
Papi, ja som na zvuky pes. Som veľmi citlivý. Zvuk znie ako pravidelná vibrácia jemného plastu pri rýchlosti nad 90km/h. Problém s pazvukmi v aute je, že sa veľmi ťažko hľadá zdroj. Nemyslím, že ide o aerodynamický hluk, či hluk od kolies. Skúsim pri nejakej jazde nahrať pre predstavu.
Môžem ti sem nahrať ako vyzerá grafika u mňa, s tým som zatiaľ spokojný.
A s čím som spokojný je aj rátanie dojazdu, ktoré v nejakom teste kritizovali. Pravda, po natankovanie je to celkom ambiciózne, ale postupne sa ten odhad znižuje
Môžem ti sem nahrať ako vyzerá grafika u mňa, s tým som zatiaľ spokojný.
A s čím som spokojný je aj rátanie dojazdu, ktoré v nejakom teste kritizovali. Pravda, po natankovanie je to celkom ambiciózne, ale postupne sa ten odhad znižuje

tak nahraj ten zvuk, jestli to pujde zachytit tak, aby to bylo slyšet.
Jestli nejseš jak kolega v práci, ten slyší trávu růst
(nic ve zlým) ale spíš to vypadá na tu reklamaci ... .
Dost prý to způsobují různé spereje na palubovku, že ta začne vrzat díky nějaké chemii obsažené v těch sprejích, že někam zateče a pak je problém, to samozřejmě není náš případ, kdy sou auta nové....
Grafika by měla být všude stejná,ne?
Jen ta vrcholná výbava má jeden vzhled displeje navíc ... , jde jen čistě podle mě softw. záležitost, bud v nižších verzích výbavy nebude nahraná, nebo bude jen softwarově zamknutá ..., to si myslím, že bude jen zamknutá...., je to pro ně jednodušší, než nahrávat dvě verze softwaru...., takhle nahrají jeden a jen odemknou .....
A navíc to neřeší ten modrý proužek dle mě ...., ten už je mimo displej ...
jinak na automat sem si zvykl oproti manuálu strašně rychle, nestalo se mi, že bych chtěl mačkat spojku,
co sem si ale nezvyk, je couvací kamera, pořád čumím do zrcátek
Jestli nejseš jak kolega v práci, ten slyší trávu růst

Dost prý to způsobují různé spereje na palubovku, že ta začne vrzat díky nějaké chemii obsažené v těch sprejích, že někam zateče a pak je problém, to samozřejmě není náš případ, kdy sou auta nové....
Grafika by měla být všude stejná,ne?
Jen ta vrcholná výbava má jeden vzhled displeje navíc ... , jde jen čistě podle mě softw. záležitost, bud v nižších verzích výbavy nebude nahraná, nebo bude jen softwarově zamknutá ..., to si myslím, že bude jen zamknutá...., je to pro ně jednodušší, než nahrávat dvě verze softwaru...., takhle nahrají jeden a jen odemknou .....
A navíc to neřeší ten modrý proužek dle mě ...., ten už je mimo displej ...
jinak na automat sem si zvykl oproti manuálu strašně rychle, nestalo se mi, že bych chtěl mačkat spojku,
co sem si ale nezvyk, je couvací kamera, pořád čumím do zrcátek

-
- Navigátor
To nie, nie som na tom až tak zle. Som alergický na zvuky, ktoré v aute byť nemajú a toto je jeden z nich. Toto je velká alchýmia. Pracoval som chvíľu na zaistení kvality pre jedného výrobcu áut a nechcelo sa mi veriť čo všetko dokáže spôsobiť takéto pazvuky. Koľkokrát takáto drobnosť reklamovaná zákazníkom znamenala zvolávačku.
Súčasný zamestnávateľ na to má jedno veľké oddelenie, ktoré sa venuje len vŕzganiu, pískaniu a podobným zvukom.
Na Vitare viedol môj posledný reklamovaný pazvuk k výmene kardana..
Edit: cúvacia, aj ja si o dosť viac pomáham zrkadlami, tým že obdĺžnik v kamere je na Toyote tradične zväčšený.
Súčasný zamestnávateľ na to má jedno veľké oddelenie, ktoré sa venuje len vŕzganiu, pískaniu a podobným zvukom.
Na Vitare viedol môj posledný reklamovaný pazvuk k výmene kardana..
Edit: cúvacia, aj ja si o dosť viac pomáham zrkadlami, tým že obdĺžnik v kamere je na Toyote tradične zväčšený.
Naposledy upravil(a) Tenantles1 dne úte 13.08.2019, 14:57, celkem upraveno 1 x.
z tebe nebudou mít prodejci radost
ale zase to zvýší kvalitu 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sena ... domaci_kop
Novela osvobozuje od poplatků také auta na elektřinu, vodík a hybridy, které v kombinaci s elektřinou nebo vodíkem používají ještě jiné palivo. Emise oxidu uhličitého nebudou smět přesahovat 50 gramů na kilometr.
Škoda - nevejdeme se do limitu
Novela osvobozuje od poplatků také auta na elektřinu, vodík a hybridy, které v kombinaci s elektřinou nebo vodíkem používají ještě jiné palivo. Emise oxidu uhličitého nebudou smět přesahovat 50 gramů na kilometr.
Škoda - nevejdeme se do limitu

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ajaj, Banikovec to prepiskl 

- Přílohy
-
- 67976541_10212407333253383_7826686416368173056_n.jpg (89.75 KiB) Zobrazeno 1920 x
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

tak abych to tu trochu probudil 
Co mě trochu vadí na kráse je přepínání režimů eko,normál sport,
to mohlo bej na volantu ..., ne že bych to přepínal často, ale když třeba potřebuji výkon jen na předjetí, tak musím šáhnout před páku - docela to i je nebezpečný, musím kouknout kde to tlačítko je ...., chápu, že časem bude po paměti, ale ted musím očima kouknout, nechápu, proč tato funkce není na volantu .....
.
Ale to jen, aby tu řeš nestála

Co mě trochu vadí na kráse je přepínání režimů eko,normál sport,
to mohlo bej na volantu ..., ne že bych to přepínal často, ale když třeba potřebuji výkon jen na předjetí, tak musím šáhnout před páku - docela to i je nebezpečný, musím kouknout kde to tlačítko je ...., chápu, že časem bude po paměti, ale ted musím očima kouknout, nechápu, proč tato funkce není na volantu .....
.
Ale to jen, aby tu řeš nestála

Rozumiim ti, ale kdybys mel vsechno na volantu, tak zase brecis, ze je to preplacany, neprehledny
...

ex Toyota Avensis T27 1.8
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
No ja treba nechapu, proc to auto samo nepozna, ze kdyz dam pedal na podlahu, ze chci maximalni akceleraci? I v ECO modu proste, kdyz slapnu podlahu, tak proc neprepne na par sekund mapu na SPORT? Jasne pro dlouhodobejsi sport by to slo manualne prepnout, ale pro kratkodobe 5s predjeti, by to mohlo jit bez zasahu ridice
Protoze tady je snad jasne, ze standardne v ECO rezimu nedavam podlahu, takze pokud ji dam a mam zapnute ECO, tak chci vykon...

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

Mne to dealer vysvetloval ako moznost nastavenia citlovosti reakcie systemu na akceleraciu, t.j. pri Sport reaguje citlivejsie (akcnejsie) na zrychlenie. Mne to tiez nevadi, ze je ovladanie mimo a jazdim bez problemov v ECO. Reakcia pri predbiehani je pre mna uplne dostatocna, nezaregistvoal som zatial ziadny problem s deficitom akceleracneho vykonu na 1.8HEV.
TC TS NG19, 1.8 HEV, 3U5, Executive