funguje bez problemukadel píše:Jak jste spoiojeni s HF v aute? Hodne casto me protistrana neslysi, teda spis mi nerozumi. Mel jsem mikrofon rozebranej a je pres nej skabej molitan. Myslite, ze by pomohlo ten molitan sundat?
Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid 2016 - 2018
Souhlasmartinw píše:funguje bez problemukadel píše:Jak jste spoiojeni s HF v aute? Hodne casto me protistrana neslysi, teda spis mi nerozumi. Mel jsem mikrofon rozebranej a je pres nej skabej molitan. Myslite, ze by pomohlo ten molitan sundat?
RAV4 HSD AWD
Taky se mi stává dost často že mi protistrana nerozumí. Prý ať mluvím nahlas je to od začátku co mám auto asi budu reklamovat až pojedu na servis.kadel píše:Jak jste spoiojeni s HF v aute? Hodne casto me protistrana neslysi, teda spis mi nerozumi. Mel jsem mikrofon rozebranej a je pres nej skabej molitan. Myslite, ze by pomohlo ten molitan sundat?
V servisu mi rekli, ze je to telefonem, ale to je kravina, kdyz dam hubu k mikrofonu, tak je to ok.
RAV4 HSD FWD
To je blbost mám už jiný telefon (iPhone) než jsem měl při pořízení Ravky a dělá to pořád stejně. Ale ne pořád.kadel píše:V servisu mi rekli, ze je to telefonem, ale to je kravina, kdyz dam hubu k mikrofonu, tak je to ok.
Zdravim, planuju koupi rav4 hybrid 2016 se systemem e-four (awd) dovedl by mi nekdo rict jestli ten sysem e-four funguje porad treba i na dalnici, nebo se pripoji elektomotor na zadni naprave jen kdyz se protoci predni kola?
Nasel jsem ze u noveho 2019 e four funguje porad, ale o predchozi generaci se mi nepodarilo informace dohledat.
Dekuji
Nasel jsem ze u noveho 2019 e four funguje porad, ale o predchozi generaci se mi nepodarilo informace dohledat.
Dekuji
Tuhle blbost si našel kde?Diakon píše: Nasel jsem ze u noveho 2019 e four funguje porad, ale o predchozi generaci se mi nepodarilo informace dohledat.
Dekuji
Zadní náprava u nové RAV4 (2019) se připojuje dle potřeby (snížená adheze na předních kolech, prudká akcelerace, potřeba výkonově pomoci přednímu pohonu, režim Trail atd.)
Tak nejak jsem myslel to co jsi napsal, koukal jsem na video ( https://www.youtube.com/watch?v=dP-mCgVqNmw ) kde toyota vysvetlovala pohon e four na nove rav4 a prislo mi ze je porad aktivni a porad se snazi pomahat... (v zatackach, s privesem, atd) otazka zni jestli stejnym zpusobem funguje i rav4 2016 pohon?
Jasne ze neni prace rozdelena mezi predek a zadek 50/50...
Jasne ze neni prace rozdelena mezi predek a zadek 50/50...
Tak mě čeká první reklamace. Po 17tis.km se mi loupe volant v horní části. To je ale kvalitka...., řešil jste nekdo?
RAV 4 Hybrid, Selection 2018
Corolla 1.6 CVT Executive, Pearl White, r.v. 12/2017 (EX)
Ford Mondeo 2.2 TDI (129kW) r.v. 2009 (EX)
Ford Focus 1.6i (74kW) r.v. 2006(EX)
Corolla 1.6 CVT Executive, Pearl White, r.v. 12/2017 (EX)
Ford Mondeo 2.2 TDI (129kW) r.v. 2009 (EX)
Ford Focus 1.6i (74kW) r.v. 2006(EX)
Skoro 70tis km a v pohode. Jezdi s tim manzelka s prstynkama
RAV4 HSD FWD
najeto 35tis a nic, volant okpagoc píše:Tak mě čeká první reklamace. Po 17tis.km se mi loupe volant v horní části. To je ale kvalitka...., řešil jste nekdo?
Asi prepouzili volanty z Avensisu...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... lit=volant
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... lit=volant
ex Toyota Avensis T27 1.8
ano, měl jsem s tím problém, loupal se na horní polovině na obou stranách, v rámci garančky na 15k reklamováno a vyměněno (Toyota Pardubice, ani nevím, jak se to tam teď jmenuje), nyní najeto 45k a vše OK, mimochodem na Aviku jsem to měl prakticky stejně, výměna v záruce po cca 20k km a pak do 180k a prodeje už cajk.
Prý tam v prvovýrobě jdou volanty z Polska a stává se to
Prý tam v prvovýrobě jdou volanty z Polska a stává se to
bylo T27 nafta 2011kombi
aktuálně RAV4 na baterky
aktuálně RAV4 na baterky