Manuál Avansis D4_D

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Travex
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Manuál Avansis D4_D

Příspěvek od Travex »

Nazdárek,zrovna jsem se přihlásil.Konečně ses si dovez Avensis v plné výbavě,ale nemám žádný manuály a potřeboval bych české cd do navigace
.Za každou inform. moc Dík. :lol:[/b]
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

Jaky mas rok auta a model t22 nebo t25
C-HR Hybrid, Toyota Corolla 1.6 SDN
Travex
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Travex »

No rok mám 2001 a typ 22.Moc nerozumím navigaci,mám ji totiž v němčině.Webasto sem již zvládl a z tlačítek mě není jasný vpravo vedle volantu čtvereček z něhož jdou vlnky.Myslel sem,že to je vyhřív. sedaček,ale nic nehřeje a pojistky jsou ready.Dík
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Travex píše:No rok mám 2001 a typ 22.Moc nerozumím navigaci,mám ji totiž v němčině.Webasto sem již zvládl a z tlačítek mě není jasný vpravo vedle volantu čtvereček z něhož jdou vlnky.Myslel sem,že to je vyhřív. sedaček,ale nic nehřeje a pojistky jsou ready.Dík
to bude vyhrívání předního skla ne?
a panové můžete mi někdo vysvětlit jestli se u nás prodávaly avensisi v hatchbacku nebo ne ja jsem na autoscont našel pár kousku ale moc jich není myslel jsem si že se to ani v té variantě nedělalo u nás jsou jen na prodej sedan a kombi a to nechci
a myslím model D4-D a rok2000-2004 pak už se tuším začaly dělat modely ty nový jestli se nemýlím
nevíte o nějakých dobrých stánkách o popisu avensise model T22 aT25 ja nic pořádnýho nemůžu najít jen o těch nových a ty se mě nelíběj
díky za radu všem
přemýšlím o jeho koupím zatím mám celicu tak chci rozšířit park TOYOTA ještě supru MKiv a jsem spokojen :D :) :) 8) 8) 8) :shock:
Travex
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Travex »

V hatchbacku sem neviděl a ani nečet a to sem ji pul roku hledal a nový jsou good hlavně s BI_turbem.Supra je taky dobrá,ale nevím jestli seženeš pořádnou.Většinou sou pěkně vyhoněný
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Travex píše:V hatchbacku sem neviděl a ani nečet a to sem ji pul roku hledal a nový jsou good hlavně s BI_turbem.Supra je taky dobrá,ale nevím jestli seženeš pořádnou.Většinou sou pěkně vyhoněný
ty nový avensisi se mě nelíbý ale ten 180ps motor v naftě bych bral ale v karoserii hondy accord
a tu supru si nekoupím na to nemám ale má ji kámoš a to mi docela stačí
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

Ja mam liftback to znamena 5 dveri jukni na moji galerku . Jinac liftback jse k nam dovazel ale vetsinou na objednani muj byl zakoupen v Toyota Tsusho praha.
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

Jinac tlacitka na stredove konzoly jsou na vyhrivani predniho skla + zrcatek . Nech to pusteny asi 2 minuty a pak sahni na zrcatko u ridice nebu u spolujezdce . :P :P
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

panové má avensis d4d filtr pevných částic nebo to má až ten 2004 a víš nevíte??
dík
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

d4d ma filtr pevnych castic ale jen v sedanu u kombi a lift neni . Od roku 2004 uz maji vsechny motory i karoserie filtr pevnych castic .
Petr N.
Navigátor

Klepání volantu při prudkém brždění....?????

Příspěvek od Petr N. »

Měl bych dotaz.. Při prudkém brždění se klepe volant, je to normální...?? Co by to asi tak mohlo být....???? Díky za radu...
Karel Danda
Řidič

Příspěvek od Karel Danda »

Řekl bych z vlastní zkušenosti buď nevyvážená kola nebo zvlněné kotouče, u mě to nastalo v menší míře po přezutí na letní kola.
Avensis combi 1,8 VVT-i r.v.2002
Odpovědět

Zpět na „Avensis“