Seřízení ventilů previa 97

vše ohledně modelové řady Previa
Odpovědět
Zufanek
Člen Týmu

Seřízení ventilů previa 97

Příspěvek od Zufanek »

Pěkný den vespolek,

obracím se na Vás všechny s prosbou o radu jak je náročné na previi z roku 97 na lpg seřídit ventily? Nejlépe kdo v Praze a okolí s tím má zkušenosti a byl by ochotný to udělat. Na autě bylo před čtrnácti dny opraveno a seřízeno lpg, vyměněny filtry a vstřikovače. Teď začal motor za studena klepat a netáhne, po zahřátí je to lepší, ale není to dobré. V servise, kde mi dělali opravu plynu mi dnes řekli, že na druhém a třetím válci je špatný tlak a je třeba seřídit ventily. Moc se jim do toho ale nechce, že neví jak se to u tohoto auta přesně dělá a nemají na to čas a prostor.

Předem moc děkuji za rady a doporučení.
Toyota Previa r.v. 1997 lpg
Audi 100 2.8e quattro r.v. 1993 lpg
Ho_Do
Člen Týmu

Re: Seřízení ventilů previa 97

Příspěvek od Ho_Do »

Ahoj, nevim jestli jsi anglofonni ale tohle by mohlo pomoct: https://www.youtube.com/watch?v=wFRPl7C0Jn4

H.
Zufanek
Člen Týmu

Příspěvek od Zufanek »

Díky za odkaz. Příští týden půjde auto do servisu, tak uvidím, jak to dopadne. Bojím se, že to bude drahá sranda...
Toyota Previa r.v. 1997 lpg
Audi 100 2.8e quattro r.v. 1993 lpg
Tomiq
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tomiq »

Prosím, jax dopad s ventilama? Případně někdo jiný, máte zkušenosti? Teď jsem měřil na mojí dvojce (nevím, zda má jednička stejný systém) Sací jsou ok, ale výfukové mají všechny vůli mimo mez, jeden skoro nulovou. Jsou tam výměnné hrníčky. Nějakej slušnej, rychlej, spolehlivej, levnej servis okolo Prahy?
Sám si na to rozhodně netroufám.
Kořen slova Toyota je Toy!
Odpovědět

Zpět na „Previa“