Hukot od zadných kolies PIII
-
- Řidič
Hukot od zadných kolies PIII
V poslednej dobe som zaznamenal zvýšenú hlučnosť od zadnej nápravy(kolies)Vonku to nepočuť ale vinteriéri to hučí poriadne.Myslel som že to bude zimnými gumami,ale problém zostal aj po prezutí na letné.Čím to môže byť?Ďakujem za radu.
teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Re: Hukot od zadných kolies PIII
Podle všeho se jedná o některé ložisko,které je v náboji. Mě to předloni po cestě v Rakousku dělalo na předním pravém kole a muselo se to měnit. Bohužel mění se celý náboj a přední přijde i s montáží na 10 tis.Kč.O rok předtím mě měnili i zadní a ten stál okolo 5 tis.Kč.Chce to dát do AD Toyoty a tam co přesně zjistí.
pridavam sa k ložisku. Vymenit cim skor.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Co třeba brzdové destičky?
No kedze ide o prius...vsak treba to pozriet, rozobrat,precistit,rozhybat.
Akurat, ze ak by to takto bolo dlhsie, aj tak ta lozisko opusti. Prehrievanie naboja nici mazivo v lozisku a dalej je to jasne.
Akurat, ze ak by to takto bolo dlhsie, aj tak ta lozisko opusti. Prehrievanie naboja nici mazivo v lozisku a dalej je to jasne.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
-
- Řidič
tak už je to jasné,pravé zadné ložisko a stačilo tak málo zdvihnúť a zatočiť kolesá.
teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
lajdak.miki- ve svém příspěvku jsem ti sděloval,že se zřejmě jedná o ložisko a je to již potvrzeno. Je to zajimavé,ale trpí hodně pravá strana. Může se stát,že Ti potom ještě půjde" do kopru" i přední. Já jsem někdy ve 140 tis.km měnil zadní a ve 165 tis.km po jedné ze zahraničních cest došlo i na přední. Bohužel nelze jen vyměnit ložisko. Musí se to měnit jako celek s nábojem. Připrav si cca 4 tis. Kč na díl + montáž.Přední je náročnější a je i dražší.