ochrana spodku karoserie
ochrana spodku karoserie
Ahoj, mám Toyotku Corollu 1,4 v provedení combi (rok výroby 2004). Úžasný stroj, jsem maximálně spokojený. Jen si lámu hlavu s tím jestli mám nechat ošetřit spodek a vystříkat dutiny, budu vděčný za každou informaci. Díky David.
Pokud je spodek v pořádku, tak je to zbytečný to stříkat, protože tyhle nový auta mají většinou dobrou ochranu spodku, ale záleží na tobě 

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Souhlasím, každý auto zrezaví, leda že by bylo pozlacený a akorát se nástřikem vyhnete problémům do budoucna - až to začne, a taky člověk má případnej argument kdyby to chtěl prodat. Co vím, tak aji u nových aut platí, že by se měl nástřik dělat po 4 letech od koupi a pak opakovat v intervalu jestli 2 let nebo nějak tak. Kastle je na autě dost podstatná věc, tak bych to nezanedbával.petrusxxx píše:no panove nevim ochrana je ochrana...nic s tim nezkazis...
Holomek!
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja sice na starsim aute ( a zrezlim ) jsem spodek nastrikal tim BODY jak dal Rasťo odkaz a je dobrej, vnitrky co jsem se dostal jsem natrel asfaltovym lakem a pak prestrik "asfaltem" z OBI protoze bez toho ten lak nekdy lepi , kam jsem se nedostal jsem nastrikal hadickou takovy ten mastnej vosk - nevim jak se to nazyva
jinak ja mam radsi prevenci - takze bych striknul spodek aspon ty nejnamahavejsi mista obzvlaste kdyz auto nema zasterky
jinak ja mam radsi prevenci - takze bych striknul spodek aspon ty nejnamahavejsi mista obzvlaste kdyz auto nema zasterky
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Pavo.B. píše:ja sice na starsim aute ( a zrezlim ) jsem spodek nastrikal tim BODY jak dal Rasťo odkaz a je dobrej, vnitrky co jsem se dostal jsem natrel asfaltovym lakem a pak prestrik "asfaltem" z OBI protoze bez toho ten lak nekdy lepi , kam jsem se nedostal jsem nastrikal hadickou takovy ten mastnej vosk - nevim jak se to nazyva
Mluvíš mi z duše

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Re: ochrana spodku karoserie
Ahoj, chci se zeptat ohledně nastříkání podvozku - dělá se ještě předtím nějaká příprava jako čištění nebo jemné pískování? Některá místa už mám trochu chycená a asi by bylo lepší je očistit. V Toyoservisu se nabízeli že to nějak můžou udělat wapkou, to lehké pískování. Ale nevím jak je to moc jen kec a jak je to doopravdy.
Mám v záloze jednoho experta v PL v Těšíně, ten mi dělal konzervaci na Puntu a to auto smrdělo na 50m, dodnes je to supr. Ale ten mi asi neočistí..
Mám v záloze jednoho experta v PL v Těšíně, ten mi dělal konzervaci na Puntu a to auto smrdělo na 50m, dodnes je to supr. Ale ten mi asi neočistí..
Re: ochrana spodku karoserie
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK