touring sport hybrid 1.8.r.vyroby 11/2015 - cukanie motora
touring sport hybrid 1.8.r.vyroby 11/2015 - cukanie motora
Dobry mam mensi problem. Pri prechode z elektrickeho motora na benzin pocitujem mierne cukanie vozidla.hlavne ked nabehne benzinovy motor...tiez to robi pocas chodu benzinoveho motora ked uberiem plynovy pedal......neviem ale prechod medzi benzin a ev bol plynulejsi predtym.....neviete poradit co s tym je......respektive mohlo byt? Auto je dovoz..63000km
Re: touring sport hybrid 1.8.r.vyroby 11/2015 - cukanie moto
silentbloky motoru ?
Auris Touring Sports Hybrid Trend + 2/2018
Nemam sajnu dam to pozriet cele.....
tak kdyz otevres kapotu a pockas, az motor naskoci, tak musis videt, jestli se zaklepe nebo ne, nic sloziteho v tom nehledej
tohle mi delal koncern, kdyz se utrhnul silentblok na prevodovce, bylo citit hlavne pri startu a chcipani, nebo pri razeni
tohle mi delal koncern, kdyz se utrhnul silentblok na prevodovce, bylo citit hlavne pri startu a chcipani, nebo pri razeni
Pozriem na to.....ale celkovo prechod z ev na benzin a naspat mi pride trhavy......na chr hybrid 2018 ....km 31700 mi to nerobi tam je to take plynule ze ani neviem kedy co ide a ako to zapina.....tak rozmyslam cim to asi bude
nechat to nekde prohlidnout budes mit nejlepsi, tady se prakticky mimo svetla, gumy a spotrebu moc nedozvis