SCV ventil na D-cat P1229

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Atreides6
Manager Týmu

SCV ventil na D-cat P1229

Příspěvek od Atreides6 »

Zdravím potřeboval bych poradit. Dnes se mi na autě rožnulo trio VSC, TRC, + motor a chyba byla P1229 tudíž SCV ventil bohužel nikde na internetu jej nemůžu najít. v Toyotě v Olomouci by ho sehnali za 15 tisíc :shock: a přitom na jiné motorizace na internetu jsou okolo 3 tisíc. Tak prosím o radu zda by někdo nevěděl kde sehnat samozřejmě dobrý a levnější než těch 15 tisíc.
Motor 2AD FHV 2.2 D-cat 130kw rv.2007

hledal jsem i na youtube výměnu že bych si jako sám ale konkrétně D-cat jsem nikde nenašel pouze jiné motorizace kde jsou tyto ventily dva zelený a červený a u D-catu je asi pouze jeden hnědy???
Avensis 2.2 D-cat
MiBo
Věčnej rejpal

Re: SCV ventil na D-cat P1229

Příspěvek od MiBo »

Atreides6:
Precitaj si "sz"
sonypolicka
Člen Týmu

Příspěvek od sonypolicka »

_Ahoj, je tam jen jeden a je krásně přístupný. Za minutu je venku. Jinak se dá koupit v číně za pár šprdlíků.

Pokud nemáš spálený vinutí, tak doporučuju vyndat z auta, rozebrat (jedna segerovka) a umýt v techničáku nebo nějakým sprejem na brzdy. Za pár minut to pojede jak raketa.
2.2D-Cat
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Tak vyměněno, chyba mi tam vyskočila jen jednou pak už se neopakovala asi jen nějaká anomálie ale než aby mě to vypeklo někdy později znovu třeba na dovolené tak raději jsem ho vyměnil. Byť v Toyotě v Olomouci si řekli o 15 tisíc tak se mi ho podařilo sehnat s poštovným za cca 4 tisíce originál Denso. funguje auto jezdí. Výměna byla opravdu jednoduchá a dobrý přístup. Bylo mi porazeno že je dobré mít zadek auta výše a po výměně nacupovat naftu ručně. Takže vše ok. díky.
Avensis 2.2 D-cat
elMuerte
Manager Týmu

Příspěvek od elMuerte »

a ten starý jsi nezkoušel rozmontovat ?
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

Atreides6 píše:Tak vyměněno, chyba mi tam vyskočila jen jednou pak už se neopakovala asi jen nějaká anomálie ale než aby mě to vypeklo někdy později znovu třeba na dovolené tak raději jsem ho vyměnil. Byť v Toyotě v Olomouci si řekli o 15 tisíc tak se mi ho podařilo sehnat s poštovným za cca 4 tisíce originál Denso. funguje auto jezdí. Výměna byla opravdu jednoduchá a dobrý přístup. Bylo mi porazeno že je dobré mít zadek auta výše a po výměně nacupovat naftu ručně. Takže vše ok. díky.
Můžu poprosit o info, kde jste ho sehnal? Já si ho objednal na netu, ale přišel mi jiný typ, když jsem jim posílal VIN aby poslali správný, tak prý dodavatel vůbec nemá...
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Avensis“