podělím se s vámi o zkušenost s tímto servisem.
koupili jsme si staršího Avensise T25 s motorem 2.4 dle autobazaru v top stavu. No a jak už to bývá, top stav se záhy projevil ukrutnou spotřebou oleje. nikdo se mi tady za rozumné peníze nechtěl do toho pouštět, tak jsem hledal, až jsem narazil na kluky z Popradu. i přes větší vzdálenost jsem to risknul a udělal jsem dobře. perfektní přístup, ochota, vstřícnost a hlavně zkušenosti a znalosti mě utvrdily v tom, že jsem na správném místě. vše se mnou probrali a doporučili nejlepší řešení. v mém případě to byla GO motoru se vším všudy (motor byl před smrtí). dávají na svou práci záruku a všechny staré díly mi ukázali a vysvětlili, co a jak bylo špatně. tímto jim děkuji a jak ujedu nějaké kilometry, napíšu ještě následně, jak jsem spokojený. teď zajíždím vlastně nový motor

odkaz na jejich stránky http://japanservis.sk/ a mají i fb , kde jsou zajímavé informace včetně recenzí.
vím, že je to trochu z ruky, ale v některých případech vzdálenost ani tak moc nerozhoduje.
uvidím po pár letech , protože máme malý nájezd cca 10-12 000 za rok, tak to bude chvíli trvat, než cosi najedem.
máte někdo z vás zkušenost s tímto servisem? tak sem s tím

čekám, až mi pošlou fotky z opravy, tak zkusím pak vložit.
hezký večer všem .