Něco o něčem i ničem... 706+

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Ale jo protáh sem celicu zase pro pívo... včera sem vytuhnul, po pohřebním obřadu, až sem si řikal jestli neni vybitá... totiž kdysi když sem vytuhával, tak vytuhla i bannerka v celice... takže ne, Varta neni se mnou spojená :-) furt 1 báseň... no ale měl bych jí dobít... noooo tak ještě uvidíme... :-) fakt mi dělá radost. Varta blue dynamics....
Přijedu k benzince, ty vole zase no neeee police auto... no tak jako že nic... prostě normální celica běžný auto :-) dobrýýý den... seděli tam a odpočívali... kecali s pumpařkou, no tak beru braník a ice tee... dobrýýý den, dobý den... to si jako dáte dohromady? No to se asi poserete :-) What a :-) Neee to si dám pozdějc, ten ice tee jak jsou ty svátky, tak myslim na budoucnost že... všechno zavřený víte co :-) Tak to jo.... a frrrnk noooo vtipná benzínka :-) vždyť se po tom poserete :-) No to si děláš kozy :-) No už mě znaj, ale je to drsný tohle říct zákazníkovi :-) :-) Já vim že je hustá, ona ví že já sem hustej :-) A ty poldové tak ty byly taky hustý :-) :biggrin: Je mi jasný o čem se bavili když sem zmizel: Hele tys mu řekla že se po tom posere? No to si děláš prdel... no ale on je fain on ví že to nemá kombinovat, jo vy se znáte... :-) No jo, to je moc hodnej jouda :-) kurfa :-) nebo nevim co si o mně povídaj :-) Někdy si tam asi budu muset sednout "nenápadně" :-) a poslouchat :-) odposlouchávat :-)
No člověk v celice se snaží bejt vždy nenápadnej :-) :biggrin: vždy seriozní :-) Celica je v Praze braná jako seriozní kárka... neni potřeba jí otravovat.... a to je fain. dřív byly drsný časy :-) samej gauner... teď maj celicy jiný lidi.... i když já sem furt stejnej, ale vidim ten rozdíl... :biggrin:
No asi sem serioznější, ty šediny že :-) :-) Clooney :-) Ne celica i já jsme serioznější, prostě jde se po jiných... protože celicu 5g maj jen hustý humanoidi... už to nemaj floutci co dealovali skank atd... taky sem... dealoval skank.... ale před celicou, já ho dealoval přes mitsubishi eclipse :-) a pěšky.... hlavně pěšky... a to se člověk nachodil :-) :-) nojo... starý časy. :biggrin: čau kámo, no ty vypadáš jako fízl... si fízl? :-) ne, tak dáme jointa :-) pak uvidim jestli nekecáš :-) tak dobře... no a když ti řek skoro přesně kde a kdy se narodil... no tak si mu věřil :-) :biggrin:
Ale byly kolem i tajný to joooo.... byla to hustá gamesa, když v tý době všichni pařili hry na kompech a pak pařili gamesy i v realu.... jeden čmuchal byl u mě na blízku tak 1/2 roku, ale pak sem ho odhalil, byl pěkně nasranej :-) sledování skončilo oleeee :-) :biggrin: ty muj kamaráde :-) Drsný časy to byly... :biggrin: Ale je to furt stejný, cca... bych řek jen je to víc gaunerský :-) to hulení :-) + asi i cox... to v tý době nebylo, cox byl mimo.... hulení.

Ale když tak člověk sleduje svět- některý státy USA, CAN, no problem hulení zdaněný... je to zajímavý.... prostě tam neni třeba zákaz řízení pod marihuanou... no tak to je zajímavý... jo já sem jezdil v celice zhulenej totálně x let, a nikdy sem nenaboural, chápu... nechápu sice jak na to pojišťovna tam... ale asi nic... prostě se stala řekněme nehoda a hotovo. A je jedno jestli někdo byl nebo nebyl zhulenej... a tak by to mělo bejt. U alkoholu bych dal toleranci do 1 promile---- jak milé :-) Za nehodu nemůže alkohol ani hulení jen nepozornost... vždycky. tečka
Zhulenej člověk by aspoň neujel... řikal by si co sem to proved :-) Já tu počkám... zmrd ujede.... Ale třeba LSD bych nedoporučoval v celice ani jinde.... to je už moc drsná hra :-) :-) Já jí hrál--- a řikám ne, jel sem kdysi z p4 Novodvorská v celice do Hlubočep, na 1 oko... zjistil sem při jízdě že je to lepší na 1 oko než na 2 :-) Drsnej zážitek... jako pirát na LSD :-) Totiž když člověk koukal oběma očima, tak viděl to co tam neni :-) a pořád se propadal do sedačky, dolu do země... ..... Ne tohle fakt ne :-) Tohle nemá smysl zkoušet.... byl to biohazard.... :biggrin: :biggrin: ale dal sem to. Nikdy bych tuhle jízdu ale neopakoval... NIKDY! Bylo to psycho nejvíc... člověk věděl že nemůže věřit zraku, že to zkresluje, když se dívá oběma očima, jen jedno a najít si tu pravou polohu vnímání reality, aby jel dokonale, nebo dostatečně nenápadně :-) :-) člověk nesměl věřit tomu co viděl, všemu jen si vybrat... na 1 oko :-) brutál prostě
Věděl sem když sem dojel že sem hustej... a že málo-kdo by to dal... bylo tam toho LSD fakt mega :-) pak sem vystoupil z auta a řikám si ten kokot, to hovado :-) :-) Pak mu volám kámošovi, hele tak sem dojel, a on: "ty vole ty si neměl ani nastartovat kolik tam toho bylo" :-) No to si děláš snad prdel? :-) Já sem úplně v prdeli, celou jízdu sem sem v autě propadal do země... Noooo tak to si hustej magor :-) :-) :)) No jo celica...
Takže jo řídil sem celicu přes Prahu na 1 oko na LSD a to byl nejbrutálnější zážitek asi co sem měl.... nevíš čemu věřit... jen celice a sobě... hele kde je ten pruh? když koukáš jen na 1 oko... je tak jak je nebo neni? Nešlo věřit zkreslený realitě oběma očima... protože ten obraz byl fest špatnej. reálnější byl 1 okej :-) stejně ale člověk neměl jistotu že to co vidí je realita, ale chtěl jí vidět...
No prostě i takový blázni jsme byli... a jsme :-) pořád jsme :-) LSD byla totální hra s mozkem a s celicou... totální risk... jo ale to co člověk cejtil za jízdy... pšššt---- to auto pomáhalo, člověk cejtil jak má ject díky tomu autu... na LSD.... what a :-) ta synchronizace co tam je normálně, tak byla 100* tolik... ale nešlo to z člověka, ale z toho auta.... pak sem pochopil že existuje propojení mezi člověkem a autem... po jízdě na LSD, prostě existuje :-)
njn takový jsme byli... gauneři :-) dá se ject přes 1/2 Prahy na LSD, ale musíš znát auto... a to musí znát tebe... dokonale, jinak neeeeeeee
No a od tý doby... vim že hulení a řekněme 1 promile rozhodně nevadí :-) :-) :-) opravdu ne. LSD, cox pervitin atd to jo :-)

Takže celica zastaví... a jo dala by si skank... ale pořádnej :-) jenže kde ho sehnat :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Tak ještě jedna microway na jinou benzinku, došlo pifo... tady nuda... nikdo mě nezprcá :-) nojo pivo a něco nashle... nooo jsou takový přísný :-) :biggrin: nebo normální :-) :biggrin: sem i kdybys přijel s bagrem, no comment :-) No a co nějakej bagr... co jako... :biggrin:
Zajímavý kolik tu je benzinek, tak na každý je jiná nálada... a to většinou vždycky... :biggrin:
ksakru ale celica mě baví... miluju jí :-) vrchol elegance, krásy, požitku, radosti, je to jízda :-) Je to něco na čem sem strávil hooodně času, ale ani to nemá smysl počítat... spíš jde o to aby to vydrželo... a nemůžou bejt lepší podmínky než má, takže... kurfa doufám že celica 1989 bude spokojená jako já 1982.... brzdí jak ďas... ale jo je potřeba to celý vyměnit... asi by to ale vydrželo i tak dalších 5 let... je to poctivý... celá celica je prostě poctivá---- vchytávat se ale musí... :biggrin: Kdybych někdy řek že mě celica nebaví, tak mě nenápadně prosim zastřelte, nebo mě sejměte ty vole nemůžu si vzpomenout... po pohřbu sem jak idiot... mam pocit že mam vymazaný data... jo harpunou mě sejměte.... sem si řikal na pohřbu, že bych rád sejmul zajíce ty rozkošný zlatíčka co mi tu běhaj pod balkonem... harpunou... to neni podle mě zakázaný, nesměj se jen střílet :-) ale harpunovat podle mě jo, bych si ho přitáhnul až na balkon :-) :-) :biggrin: Zmrd lovec harpunář :-) takovej hajzl :-) nojono :biggrin: LED grill už čeká :-) sice nevim jak ho zbavit kožešiny... nooo to se někde najde na netu :-)
Zvířátka se nesměj střílet, ale harpunovat se můžou si myslim, je to hummální :-) Jako když se můžou harpunovat ryby, proč ne zajíci? a zaječice :-) :biggrin: :biggrin:
Nebo se zajíci a zaječice nesměj harpunovat z balkonu? :-) :-) :biggrin: No jsou roztomilý, to jo ale to sem i já :-) :biggrin: No faktem je že by se mi asi nelíbilo jít pod balkonem a bejt harpunovanej nějakým hovadem.... :-) Ale tak nejsem zajíc... :biggrin: život je těžkej..... jde o to nepohybovat se mezi hovadama.... :biggrin: :biggrin: jenže hovada jsou všude...
Fakt ale je že harpunování ryb mi moc nešlo... vždycky se přibodával ty chudinky co se plazily po dnu tak sem je přišpendlil... harpunou :-) ..... ten zajíc by moh vyjít, ale co pak s nim :-) taková trofej :-) No je horší to když někdo zabíjí chobotnice, mečouny, žraloky... atd... sejmout si zajíčka harpunou z balkonu je supr :-)
No dělám si jako vždy prdel... ale daly by se harpunovat :-) ti zajíčci :-) ale to bych musel znát kuchaře... nějakýho, led troubu mam :-) resp. kuchařku... a pak by se harpunovalo :-)
Tak jo rána... ježiš z nějteče krev... proboha :-) kurva... ale dost, jakto že nejsi mrtvej? do prdele :-) ty jsi tak krásnej... zabij ho! ne nemůžu... udělej to ty--- kurfa :-) :-) je tak roztomilej :-)
Musíme ho zabít... ne tak já du dál... je to tvoje :-) :-) Ejjj,,,, hele miláčku a to jste takhle vraždili jaký různý zvířátka... :biggrin: já sem si s tou harpunou dělal jen srandu... noooo tak teď uvidíš realitu Jeníčku... a kurfa :-) :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Hele ty sračky si pěkně odnoste... a klídek... je to váš bordel, ale jo prdel to byla...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Takže co takže nic... kámo třeba jindy dáme indy
No tak okej... indi maj dneska asi dost :-) Někdy indy...
Hele indi dejte vědět... až nebudete indi... ale ondi... :biggrin:
my si rozumět 1 báseň...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No tak tenhle účet rušim nezájem o nic... s tim hovadem... finito neexistuju.cz gotovo :biggrin: ale sráčů je všude hodně :-) MRDÁM VÁS
Takový kundy NIKDY nepochopěj CZ BUSINESS..... ty nevíš s kym se bavíš.... kámo mě system nezná.... ale já znám system....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

pojď dál... jestli chceš... :biggrin: buď rád že nechceš... protože tady fachá jinej controll system...
tohle je vyhchytaný... a tak to je. tečka. fachat to má a bude... je to výborný... myslim si že si myslíš to samý...
ale můžem tě obejít... když to nechápeš.... stačí říct co je potřeba... a všechno bude---
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No tak jestli se na tohle někdo nachytá :-) tak jo... já mam rád srandu ?:-)
ale pomalu je to fakt těžký.... prudit :-) fest
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Hledáme taxi... šéfe....
taxi u vás bude za 10 minut, modry audi porad jede... modré audi čeká.....
njn trocha srandy neuškodí :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No to jistě taxi od někud někam... a nevim kam... ale tam :biggrin:
no je to blbost.... kam tam kde kdy kdo co .... :biggrin:
hele vy jste celkem vychcaný turisti... tak se pěkně vychčijte :biggrin:
hele jemi to fuck kde... já du chcát vedle..
nooo a hned je lepší atmosféra...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No to jsme rádi že se bavíte... fakt moc... hele řekni tomu idiotovi ať tam v zadu odsekne klimu a uvidíme

Kurva tady je vedro-- a těm zmrdům to nevadí :-) my tu pochcípáme... nech tu klimu :-ú
Nech tu klimu běžet a my si dem lehnout... no to si snad děláte prdel? no ne dem si lehnout... :biggrin:
Nooo jo oni si šli lehnout A JÁ CHUDÁK abych tu řídil ... jak kokot kurfa... :biggrin:
Nevim kam jedu, odkud tam jedu a kde sem vůbec... kurfa :biggrin:
Takže moje práce je vlastně abych požíral attacky... "ty blbě řídíš" no jo... "ty jedeš do prdele" No jo... ty tyvole umíš vůbec řídit? :-) NE a kurfa :-) :-)

hele joudo řídil si někdy auto? :-)..... Noooo ne vlastně.... aha... toje okej.... to dáme :-) budeš řidič... a my si dem lehnout--- ty vole.....
všechno je ready--- jen to chce klid... zejtra to snad dáme :-) vivala hulo EU

Hele šéfe, máme pocit že nás někdo sleduje... kdo kurfa... no tamhle tan pán--- jo ten výborně, já si ho prověřim... :biggrin: Hlavně buďte nenápadný a navoňte si ty bágly kreteni... smrdí to tu jako v hulírně....
Takže co tu děláš kámo :-) no já tu jen jedu vlakem a ta vůně mě dostala... hele nic si necejtil, je ti to jasný, nebo ti to mam vysvětlit ručně? no v pohodě... tak fain, tady máš 2g skanku ale klídek :-) jasný, my tu nejsme, já tu nejsem... chápeš, naprosto... :biggrin:
Neznáme se--- Tak to by mě zajímalo kam tyhle idioti jako kurva do prdele jedou.... s tim skankem, celej vlak smrdí tim skankem... kurfa to si snad dělaj prdel :-) amatéři... já du na ně...
Ahoj můžu si přisednout? :-) jo, jasně, kam jedete? no daleko ahaaaa :-) no to já taky... :biggrin: necejtíte nic? ne... tak to asi nic... tunel... hele kamaráde všechno to tu nech, nebo dostaneš do držky... cooože... no tak jo, ale, ne nic neřikej.... dej to sem kurfa... aleeee mě hlídá asi 5 lidí v tomhle vlaku... a do prdele.... tak tohle bude masakr... kolik máš v tom báglu? ty vole? no asi 5kilo skanku, no do prdele....hele bejt tebou vrátim to a dělám jako že nic.. no tak to ani hovno... ani se nehni... já se nehejbám vole :-) spíš ty by ses neměl pohnout... nasereš spoustu lidí :-) teď přijde kontrola... "dooobrý den, je všechno ok... ?" "aaaano", "no jistě".... tak to je fain... Ty v tom jedou taky? no to si snad děláš kozy? ---- jo provize a co jako... :biggrin: každej chce korunky...
Takže domluvíme se, já na smícháči mizim, ale beru bágl... no tak to si se asi posral :-) :biggrin: Ten bágl hlídá 5 lidí momentálně.
No můžu ti udělat kšeft, prostě ganja... dobrá ale bezcenná ten samej bágl... dostaneš 3 lidi co mě serou... a bágl, a samozřejmě odměnu za hlídání :-) OK.... příští tejden.... fain, fain amigo.
lidi zhulej všechno... i ponožky... no ty ne já vim :-) ale je to potřeba pročistit... špatně se dejchá... všude špína :-) víš co... chápu... fain.--- vyčistit hru... jasný ty vole...
No a časem se vyserem na ty vlaky a bágly... a budete nám hlídat cestu autem... 2 auta stačej... aby jsme se cejtili bezpečně... víš co myslim... no jo ty vole :-) za každej pocit bezpečí 2000 na ruku... takovej doprovod na svatbu :-) ale nenápadně ty vole... hlavně nenápadně :-) víš co...
no dalo by se to rozvést dál, ale du spát :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Dneska sem si lehnul pod lauf celicy ze zadu, ze předu bych se nevešel :-) ale i u celicy to jde... ze zadu :-) abych prověřil těsnost přírub bosal... vynikající... aleee moment narazil sem na únik... ze zadního tlumiče to tu uniká, málokdo by se sem jen tak dostal, já sem hubenej :-) :-) Aleeee jooo to vypadá že to je od výroby :-) takže fain, taková micro dirka, kurfa ale tohle Borla nemá takový blbosti, micro dírky.. k čemu to je kurfa? No asi aby neshnil tlumič... když to nevyfouká... proč by to neměl vyfoukat? noooo tak to je asi složitý téma :-) :biggrin: :biggrin: no to je kurfa :-)
jo a maličku ale maličku drnčí ten tlumič... i když povrch je okej... ale maličko... takže tak- má smůlu. :biggrin: Sound+ visual test je ok... dobrý...vzadu 3 a výborný v předu... 1* :-) to se málokdy vidí no to bych řek... :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Ale mam tu hezký tabulky... z manuálů, realita může bejt trochu jiná, jde o reflexy vždycky--- ale je to zajímavá tabulka maxim při řazení 5MT 1989
FWD 1989- / 6MT 2014 subaru 4x4 poslední stupně chyběj :-)
Celica 1989-1994 3SGE 2.0 atmo aka GTE
Obrázek
Na trojku to mam rááááád :-) to rozsekáš i turbo :-) na na 4. by tě mohlo turbo dostat, ale neni většinou dokonalý... takže ho prostě sejmeš s atmo 3SGE s přehledem... i na 4 :-) hňupa :-) :biggrin: já ti dám turbo :-) :biggrin:

Subaru AWD XV 2.0 atmo Boxer 6MT no je to jakoby pomalejší o 20km/h aleeee tak se to nepočítá :-) spíš nechápu kde vzali 213? No joooo já jel na 6ku jako hodnej chlapec 205... no tak dobře příště jakoby to byla 5ka... ty vole vojebou tě... :-) :-) kecaj... nooo uvidíme jednoho dne... 6ka nebude jakoby :-) na 5 z XV dostaneš max... 6 je jen na oddech... :biggrin: 4-5 a točit co to dá :-) No já dával 6 ze šumavy do prahy 170 sem držel a vyjelo to i ty drsný kopečky... připadal sem si jako s automatem... dalo to jako... bez závodění. Ale nesmí tě nějakej kokot zbrzdit... pak ti to celý zničí...tu radost, že si hraješ z prdele na automat :-) :-) s manuálem jo i 6MT subaru umí ject velmi brutálně vzorně... když to někdo chce.... je to tam :-)
I fogi se divil... kdysi... to je divný, jede to jako já mam rád klidnou jízdu... ale jede to klidně... totálně--- nojono :-) :biggrin: Je to dobrý, supr... řadí to krásně, libově... poslouchá to přesně.... jo líbí se mi to... ale nemá to kufr na bordel, a ma radši Pajero, Landcruiser... jooo ale sem rád že se mu to líbilo... Fogi je totiž vybíravej ještě víc než já :-) :-) v něčem....

ale už se to koupit nedá.... njn... fogi bude muset mít další land cruiser, ale tohle se mu líbilo... ne nešel by do XV, má to moc malý proporce jakoby na drsnej život :-) real :-) na něj.... Já sem tak vybíravej že neni možný mi lhát :-) tak to je--- :biggrin:
Prostě preferuje poctivej design a japan techniku s dieselem... 6mt no jo no... neni to komfort jako s 6mt subaru... to je jiná masáž... panečku :-) no nebo sem rozmazlenej? noooo ta 6mt v land cruiseru 2019 2019 2018 2017 bolí :-) :biggrin: je to tak vim to ale i přesto jí lidi chtěj... :biggrin: No tak výhoda je že nikdo kdo řídil kdy manuál na Land Cruiseru nebo Pajeru atd tak nikdy neusnul za jízdy... že :-) protože to neni možný :-) takže 5/6mt je vlastně bezpečí pro posádku :-)
Jakmile budou autonomní auta a nebou vědět... když tam budu třeba já omylem, a totálně je zmatu... tak to bude problém :-) ale zase ignorovat mě nemůže--- komik :biggrin: to můžu já je...
Obrázek

Ale hezký grafy jak se daj vytáčet 2.0 litry.... jde jen o to nebejt vytočenej jako řidič... ale jen si pěkně vytočit 3SGE Yamaha nebo Boxer FB20B supr... poslední z posledních.... :bigups:

A těší mě že ty celicy normal, ne ty tlustý :-) jsou o 1km/h rychlejší, proč? no protože nejsou tlustý :-) na dvojku je to jasný... :biggrin: :biggrin: černý na bílim kurfa ne :-)
3SGTE rozseká 3SGE jen na 4.... a to se bude muset soustředit :-) No vždycky bude víc v kondici 3SGE než 3SGTE.... to je snad jasné :-) takže jak :-) všechno by mělo bejt serial... žádný dopingy.... upgrady atd... nic... jste si jistý vy podvodníci....:????
No v celice si gauner už na 3. stupeň, v subaru xv až na 4 stupeň :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

parchanti :-) :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Dneska jsme jako jeli uložit popel tety... děda ještě čeká... člověk si to dá pěkně dvakrát, ne nemůže to bejt jednou... Twin cam...
Jako člověk by neřek kolik ten popel váží, ale jako dost... čekal sem míň, ale táhnul to brácha :-) No tak ze mě bude popelu míň... já sem furt hubenej, i když v poslední době 36 let, nebo nervama nevim čim sem měl pocit že se nějak nafukuju... byl to hnusnej pocit... ale vim kdysi ze srazu lidí z gymplu, že se nafoukli skoro všichni... až sem se některým musel smát :-) :-) tak sem si řek a to hovno :-) já ne! Dieta... 2 dny a pěkně se to srovnalo... to já radši nežeru, než abych se přežíral a pak jakoby sprortoval, stačí sporťák :-) celica :biggrin: Ta je taky pěkně štíhlá, ty tlustší se mi nelíbily... GT4...
Pěkný vedro bylo... na Vinohradech máme 1 hrob a něco nevim jak se to jmenuje taková divná vitrýna... hrob tam má děda, má tam místa jako mega, privátek :-) a ve vytríně/ výklenku jsou jeho rodiče... byly, tak jsme tam přišli... že tam dáme tetku... oleeee ty pavučiny, brutální, a táta babičky nooo se nějak rozpadnul... ta urna byla z 1/2 vypopelená, asi chtěl Adolf ven :-) No blbej pohled... prostě koroze no jako u aut... jo dřív nebyly plastový. Tak to borci vysmejčili, Adolfa převezli a dostal novou luxusní urnu :-) business... a šup tam tetku...
Ne ty 2 borci co tam dělaj jsou v pohodě... až mi bylo toho jednoho líto v 28 celsia v kvádru... se zpotil jako já při zkoušce na vejšce, nebo na maturitě... košile by stačila :-) Ale je to dobrej business... dostaneš kromě platu mnohem víc... tady vám můžu doporučit kameníka, tady tohle, tamto... wow :-) Už chybí jen aby měl u sebe terminál na karty :-)
No ale jo je to zajímavá práce, člověk dostane víc navíc než takovej recepční v hotelu... no to sem si jistej :-) Zajímavý... byl to profesionál to jo...
Pak jsme tak přemejšleli, nooo proč tu máme vlastně 2 místa, když to může bejt všechno na 1 místě? A tu vytrínu zrušit... noooo :-) Tak příští rok... logiku by to i mělo :-)

A jak jsme tak čekali až se Adolf "přesype" tak sem tam viděl ale fakt zajímavý hroby, některý jsou mistrovský dílo... někdo tam měl např. jen podpis vyrytej v kameni... oleeee jako kdo tohle dělal? To nechápu... žádný jméno, a podpis nešel přečíst, ale teda originální :-) To nechápu... ale vlastně to i chápu... prostě tam nechtěl mít jméno, protože to nikoho nezajímá, ale ten podpis je skvělej.

A pak asi 4 velký hrobky s kovovýma krytama a zámkama? beze jmen.... to už bylo psycho...
4 obrovský krypty... no name... ale vypadalo to jako že tam jsou upíři, zavřený a ty zámky tam byly aby v noci neutekli... jakoooo vidět to v noci, uteču... :-) Dobrej horor by se tam dal nafilmovat, jak by to bušilo a chtělo to něco vylézt.... :biggrin: hustý.... táta řikal že to jsou asi nějaký hromadný hroby.... neeeeee :-) :biggrin: :biggrin: Hromadná upíří familie.... nebo nějaký povražděný hromadný oběti... ješššš :biggrin:
Ale faktem je že kdyby se člověk nudil, a zrovna někoho neukládal, tak některý ty designy můžou bejt dost inspirující... jak starý, tak nový... jsou zajímavý... až umělecký díla... Brácha řikal u jednoho, tam socha... ale hustá ty vole assasin creed... je tu :-) No jo no to je hustý :-)
Zároveň si ale myslim že ta velikonoční tématika je prostě totální kýč... a je to hnusný, ty plastový vajíčka... co to je???? žlutý kuřátka... no to snad ne...
To já bych si dal tu drsnou kryptu... se zámkama... ta mě inspirovala... a bylo by tam napsáno jen: "Tady nikdo nikdy nebyl, neni a nebude, mam to kurfa předplacený "jsem totiž úplně jinde"... :biggrin: "Ale sem rád že si to co čtete budete pamatovat... až do konce života" B-)
Je to jakoby taková soutěž kdo má nej design, a nebo když na design kašleš... nej hlášku.... je to zajímavý. No nej design maj totiž ty nejděsivější kobky... :-) jsou psycho. Až tak psycho že vlastně nevíš jestli jsou volný :-) ty pozemky... na to se podle mě nikdo neptá, protože jsou psycho :-) No celkem mě to zaujalo...
Já se loučim vždycky soukromě... a tohle je jen taková blbost... takže to neberu vážně, i když jo slzy vzniknou... tam nebo pozdějc... ale pojal bych to prostě komicky a drsně. Čí to je kobka? by se lidi ptali... ale nikoho :-) Takovýho vtipálka.... A on něco udělal? že tam jsou ty zámky... ty vole i řetězy bych si tam nechal dát :-) :-) no ne.... nic... jen to byl vtipálek :-) A měl rád soukromí--- :biggrin: No já budu náročnej nebožtík :-) :-) + ještě bych si tam nechal dát falešnej QR code... a tam bude jen odkaz na 20euro send me money :-) :-) jestli chceš vědět víc... pak se to přepne jinam a bude to chtít ještě 10 euro :-) :-) strategicky... a až pak se dozvíš všechno... zakryptovaný :-) :biggrin: ale kryptoměnu nebudu přijímat... to ne :-) Ale třískat z lidí prachy i po smrti, tak to by mě bavilo :-) :-) turisti by to zacvakali... :biggrin: kobka co si na sebe vydělá... a nejen na sebe... no něco to stojí že... :biggrin: No a ty co bych vojebal posmrtně, tak by se ty love investovaly do okolních hrobů... jak romantické :-) :biggrin: muj by musel vypadat ale drsně... jinak by nevydělával... :biggrin: Je to nemovitost, a na tý se musí vydělávat... :biggrin: Podle mě to jde, i když to neni tvoje nemovitost... ale je jakoby pronajatá... noooo já bych jí koupil :-) celou :-) no problemo :-) kolik může stát takovej sarkofág... brutální... jestli to vůbec jde :-) Oni rádi jen pronajímaj že..... Ale fascinuje mě ta možnost obírat turisty o prachy jako mrtvej, živý... soud má pak asi problém :-) Nooo jo srandičky... ale kdyby nebyly srandičky, asi bych se zbláznil... :twisted:

+ na celice sem poprvý použil WD40, vrzaly oboje dveře... oukej :-) :-) WD40 sem použil i na dveře od bytu kdysi oukej :-) :-) Vrzalo to vtipně jako chaloupka baby jagy... u celicy to vrzalo jen při dovírání... good WD40 + kdysi sem si všim po 2 letech že to promazávali i v serisu subaru... XV... ty panty... okej :-) sice něčim jiným, ale je to veměs to samý.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Varta dneska ukázala 12.20V ale no problemo start... ale potkal sem za A zbytky 1g golfa, co kdysi měl soused a měl i vrak, a ten je odkrytej... vypadá to bezcenně... jen kostra, ale má to podle mě nějakou cenu... než pán umřel, zakryl to... dááááávno jo něco podobnýho se nevidí moc často... ps: ten pán umřel... takže děti nevědi že to má cenu, a pak sem viděl odstavenýho golfa II toho ještě hranatýho... to se taky nevidí... moh bych udělat fotky, to byly roky 1989 asi.. Ne že by mě bavily golfy, ani ty bagety nemusim... aleeee tak nevidí se to... já celicu vidim každej den :-) a jo každej den se těšim když jdu kolem... nemá to chybu :-)
micron píše:Varta dneska ukázala 12.20V ale no problemo start... ale potkal sem za A zbytky 1g golfa, co kdysi měl soused a měl i vrak, a ten je odkrytej... vypadá to bezcenně... jen kostra, ale má to podle mě nějakou cenu... než pán umřel, zakryl to... dááááávno jo něco podobnýho se nevidí moc často... ps: ten pán umřel... takže děti nevědi že to má cenu, a pak sem viděl odstavenýho golfa II toho ještě hranatýho... to se taky nevidí... moh bych udělat fotky, to byly roky 1989 asi.. Ne že by mě bavily golfy, ani ty bagety nemusim... aleeee tak nevidí se to... já celicu vidim každej den :-) a jo každej den se těšim když jdu kolem... nemá to chybu :-)
a kdyby golf utek... protože nechápu kde se tam vzal... tak si to típnu s mitsubishi galantem 93+ joooo je tu jeden přeživší kousek... někdo se o něj musel kurva dost dobře starat, mega dost... zajímavej kousek... neviděl sem tohle auto tak 10 let.... nikde nikdy... takže ideálně oboje... :biggrin: No ten galant mě dostává víc... neni to ten kterýho jsme měli, aleee je právě fascinující že motor fachá a neshnilo to...???? 95% těhle galantů shnilo... to je to hustý! tomu se řiká exemplář...
My jsme si kdysi galanta brali 92 poslední kusy 93 přišel právě tenhle... ale když jsme viděli rozdíly v interierech... v kvalitě celkový... sedačky atd... dveře, kokpit... vzali jsme 5x Galant 1992 GLSi starší protože ty novější byly prostě jak to říct... vojebaný... :biggrin: stejně jako u toyoty celicy 89-94 celica 5g a pak 94-9X je ten interier vojebanej... nudnej... paradoxní na tom všem je, že v Japonsku byla krize od 1990---aleeee auta neojebávali... právě naopak... což je divný :-) :-) vojeb začal až 1994/1996 atd... krizi schytaly prostě 6G celicy... a jednoho dne si povíme... co se povedlo 5G/6G
Prostě krize se projevila až po 4/5 letech... na autech... ne okamžitě... což je zajímavý.
U mitsubishi to bylo jasný 1993- galant nová generace totální šetření... na všem...sorry ale je to tak... a u další gen se šetřilo ještě víc!-- ty se rozpadly skoro všechny ty auta... No a proto mě fascinuje ten jeden exempář... 93-95 cca co jako žije... wow :-) Je to neuvěřitelný, kolik někdo musel investovat aby to existovalo... a já vim přesně proč to dělal, proč to má tak rád... :-) je to totiž blázen jako já :-) Je to unikát... ale lidi obyč si myslej že je to prostě nějaký mitsubishi novější... joooo kdyby tušili :-)

Je to vychytaný.... fakt že jo... mi psal že to pošle... udělal si účet u zásilkovnySK... ale neposlal... ale jakmile si udělal ten účet a vyplnil to, přišla mi sms, že mi někdo chce něco poslat :-) wowwww... no tak to je skvělý :-) víš kdo a co... a že čekaj na dodání balíku... no tejden uplynul, tak sem se lek co se děje... ale zároveň já na to nespěchám, takže ok... dneska sem psal sms jak to vypadá? a že prej je to odeslaný.... noooo tejden... no jo :-) včera dle dat Zásilkovny přesně i na vteřinu 25.4 15.05:02 okej... a je to na cestě z SK do CZ.... to je důležitý... totiž, jak dlouho to tak trvá... v přípravný fázi... nemělo by to oficiálně ani jít... ale jde to... otázka je jak rychle...
Tenhle kousek se prodává asi 3 roky... a nic... je krásnej, libovej, ale kde brát díly... ??? Až bude zlobit... je ale krásnej... z japan ebay? no
https://auto.bazos.cz/inzerat/101438555 ... -20GTI.php

No sem znalej na díly dost... hooodně dost, ale tohle bych ani já nedával... sorry... tohle je brutální hledání dílů když si to někdo dá... může se v tom pěkně vykoupat... 2-3 roky a nesežene ani prdlajs... joooo tohle auto neni prdel... možná ani neni složitější auto... no asi je, ale tohle je mega složitý... mega. A přitom vypadá tak lahodně :-) žeeeee

sk-cz pokus hokus zasilkovna.cz aka .sk
Obrázek
No já se těšim na tohle.. včera odesláno 15:05 SK a sem zvědavej jak Zásilkovna fachá SK-CZ..... test... zvláštní zboží :-) velmi zváštní... :biggrin: no nestandardní... :-)
ale líbí se mi že vim kdy přesně bylo zboží odesláno. přijmuto na pobočce... a může si to člověk pěkně sledovat--- jak odesílatel tak příjemce... real time... cool :-) to u CZ pošty víš akorát tak hovno
:-) jediná sms bude že je zboží na poště... a připrav se na frontu :-) kámo :biggrin: No to právěže hovno... já to budu dělat jinak... :biggrin: pošta max china... jinak nezájem...
dost se to tu mixuje... chce to to rozmixovat...
Já mam ready banány... mlíko plnotučný a maliny... a až to rozmixuju... bude to hustý + limetka... :biggrin: shake it baby :-) a pak kiss my šos... polib mišos :-) al co je šos vám nepovim... je to totální kokotina podle mě...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“