Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
LEN TAK:
Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid: Sportovní hybrid pro masy!
Levná zrovna není - Tolik tedy ve stručnosti o nové generaci Corolly. ................
https://www.auto.cz/toyota-corolla-tour ... asy-128882
Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid: Sportovní hybrid pro masy!
Levná zrovna není - Tolik tedy ve stručnosti o nové generaci Corolly. ................
https://www.auto.cz/toyota-corolla-tour ... asy-128882
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 22:46, celkem upraveno 1 x.
Tak zatím to vypadá na první pohled, že v ČR jsou (je) jen hnědý TS v nejvyšší výbavě.. Tři články za tento víkend:
1) http://moje.auto.cz/Mikesus/corolla.html
2) https://www.auto.cz/toyota-corolla-tour ... asy-128882
3) https://automix.denik.cz/testy/toyota-c ... -internetu
(sorry, poslední se liší.. Mistifikoval jsem)..
Je tam pár technických drobností zmíněno, klidně pročtěte.
Pro mě zajímavý fakt - doba dodání od objednávky po předání = skoro na den přesně dva měsíce. Nevím, jak teď ten druhý měsíc přežiju
PS: psal jsem toto z mobilu, odkaz od MiBo výše jsem neměl načtený (neopisuju)
1) http://moje.auto.cz/Mikesus/corolla.html
2) https://www.auto.cz/toyota-corolla-tour ... asy-128882
3) https://automix.denik.cz/testy/toyota-c ... -internetu
(sorry, poslední se liší.. Mistifikoval jsem)..
Je tam pár technických drobností zmíněno, klidně pročtěte.
Pro mě zajímavý fakt - doba dodání od objednávky po předání = skoro na den přesně dva měsíce. Nevím, jak teď ten druhý měsíc přežiju

PS: psal jsem toto z mobilu, odkaz od MiBo výše jsem neměl načtený (neopisuju)

Naposledy upravil(a) MKD dne pon 22.04.2019, 23:16, celkem upraveno 4 x.
Toyota Corolla TS 2.0, executive, 2019
Toyota Yaris, 5 dv., benz. 1.3, automat, 2007
Toyota Avensis, benz. 2.0, Liftback, Sol, 1998
Čím víc novinář zaujme nadpisem, tím víc čtenářů chytne. A vo tom to jeCorolla2014 píše:Už jen ten nadpis ... sportovní hybrid pro masy ... je velmi úsměvný. A to nejenom cenovkou a úsměvnou spotřebou. Už si představuji ty masy ve frontách, zvláště v Česku. Budiž, je to hybrid, ale sportovní auto si já představuji zcela jinak.

-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 22:47, celkem upraveno 1 x.
Je trochu smutný, že dealeři firmám dávají slevu cca 30%, pak ta cenovka cca 660 tKč za 2.0 hybrid v nejvyšší výbavě a s nějakými pakety není nejhorší, pro "obyčejného" člověka je cena zatím mimo mísu...Corolla2014 píše:Už jen ten nadpis ... sportovní hybrid pro masy ... je velmi úsměvný. A to nejenom cenovkou a úsměvnou spotřebou. Už si představuji ty masy ve frontách, zvláště v Česku. Budiž, je to hybrid, ale sportovní auto si já představuji zcela jinak.

Toyota Auris 1.6 LPG TS Executive 2018 - minulost
Toyota Corolla 1.8 hybrid GR 2022
no nevim komu nabizeli 30% off na firmu jsem slysel cisla asi tretinova...
Také prosím o info, jaký dealer a od kolika vozů dává firmám na novou Corollu slevu 30 %vaseks píše:Je trochu smutný, že dealeři firmám dávají slevu cca 30%, pak ta cenovka cca 660 tKč za 2.0 hybrid v nejvyšší výbavě a s nějakými pakety není nejhorší, pro "obyčejného" člověka je cena zatím mimo mísu...Corolla2014 píše:Už jen ten nadpis ... sportovní hybrid pro masy ... je velmi úsměvný. A to nejenom cenovkou a úsměvnou spotřebou. Už si představuji ty masy ve frontách, zvláště v Česku. Budiž, je to hybrid, ale sportovní auto si já představuji zcela jinak.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
30 % je dle mého mylné info. Standardní sleva při nákupu na firmu je 10 %, lepší sleva do těch 15 % je teoreticky možná, ale jen za ideální konstalace mnoha faktorů.
Příjemná při nákupu na firmu je samozřejmě práce s DPH (ale to je bez ohledu na značku automobilu)..
Příjemná při nákupu na firmu je samozřejmě práce s DPH (ale to je bez ohledu na značku automobilu)..
myslím že technicky sa s tým 2.0 litrom trafili aj keď papierovo voči 1.8 nie je rádovo lepšia... myslím že športovosť sa tu myslím väčšia šoférskosť auta - hlavne riadenie- čo je tiež plus.
Ano, toyote sa u nás celkom darí, auris, yarisy hsd je vidieť vo väčšom počte.
Za mňa palec hore.
Ceny sú síce naoko vysoké ale nedá sa vyrobiť vysoko kvalitné spoľahlivé vybavené auto za cenu loganu.
Mám pocit že všeobecne ceny áut mierne rastú.
Ano, toyote sa u nás celkom darí, auris, yarisy hsd je vidieť vo väčšom počte.
Za mňa palec hore.
Ceny sú síce naoko vysoké ale nedá sa vyrobiť vysoko kvalitné spoľahlivé vybavené auto za cenu loganu.
Mám pocit že všeobecne ceny áut mierne rastú.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
už tu někdo vlastní sedana ?
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Mylná informace to bohužel neníMKD píše:30 % je dle mého mylné info. Standardní sleva při nákupu na firmu je 10 %, lepší sleva do těch 15 % je teoreticky možná, ale jen za ideální konstalace mnoha faktorů.

Toyota Auris 1.6 LPG TS Executive 2018 - minulost
tak já jsem kupoval do firmy 2 Corolly 2,0 Hybrid prakticky v top výbavě a dostal jsem 14 %, byl jsem to u dvou prodejců co si konkurují a nikdo více jak těch 14 % dát nechtěl. Ofic. je na Corollu při nákupu na ičo - 10 %, vše navíc je věcí prodejce. Tedy neplatí a opravu zde dáváte velice mylné informace, že jaká-koliv firma dostane do fleetu slevu 30%. Ano pokud budu velká firma co má ve fleetu desítky vozů a budu mít fleetovou smlouvu vč. servisu, tak ta sleva bude jiná, jelikož se to řeší v kooperaci s importérem, nicméně rozhodně je hodně zavádějící informace, že jaká-koliv firma dostane na novou Corollu slevu 30 %. Pokud si představujete pod firmou pouze fabriku kde pracuje stovky lidí apod, tak pak OK
, taková bude pro Toyotu vždy lákavá. Bavil jsem se na toto téma s prodejcem a potvrdil mne, že velkým firmám co mají pro Toyotu potenciál dávají slevy větší. Něco jiného je např. i model Proace tam jsou ty slevy zcela jiné. Pokud nějaká firma dodává Toyotě díly a mají takovou smlouvu i pro své zaměstnance, tak v tom nevidím nic divného, toto se děje i jinde, sousedka kupovala soukromně na zaměstaneckou slevu škodovku a slevu měla také hodně vysokou, normálně by se dostala prý na poloviční slevu.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Ahoj. Vím, že tohle se tady asi nehodí, ale musím se o to s Vámi podělit. Včera jsme s přítelkyní sledovali Autosalon na Prima COOL a testovali zde další SUV od VW, které je určeno výhradně do města (už jenom ten pojem SUV do města mně dokáže rozesmát) a testovali jej s motorem o objemu 1 litr se třemi válci. Cena testovaného modelu byla 540 000. Pro boha!!! Já osobně bych toik peněz za takový motůrek nedal, ještě navíc když ho strčí do SUV (které je určeno výhradně do města, opravdu k smíchu). Proto moje Corollka byla před rokem jasným vítězem v poměru, cena, motor, pohodlí a výbava
Toyota Corolla 1.6 Valvematic 97 Kw Active Trend+, manuál a cena necelých 400 000 Kč
Toyota Corolla 1.6 Valvematic 97 Kw Active Trend+, manuál a cena necelých 400 000 Kč