Tohle je brutal... battery no problemo.

MP3 DVD? to taky existuje? ouha spíš by mě zajímalo jestli se už dělá jen mp3 HDD radio třeba s 50GB diskem loadovatelný doma přes USB-jen ten panel? asi ne... ty cd a dvd se ztrácej, škrábou... to neni optimum medium
 MP3 DVD? to taky existuje? ouha spíš by mě zajímalo jestli se už dělá jen mp3 HDD radio třeba s 50GB diskem loadovatelný doma přes USB-jen ten panel? asi ne... ty cd a dvd se ztrácej, škrábou... to neni optimum medium   

sound FM Transmitter: http://www.mp3doauta.sk/produkty.html
 sound FM Transmitter: http://www.mp3doauta.sk/produkty.html

tak to bych chcel někdy teda zkusit, to musí být mazec, ze dvou tří aut naráz stejnej vál, a pořááádně nahlas, wowBeaver píše: Transmitter se používá s oblibou na srazech, kde pak většina aut hraje stejnej song místo toho, aby se jedna sestava překřikovala s druhou

Mno já ho nemám, ale sežeň jakýhokoliv elktrotechnika/radioamatéra a udělá ti to za pár šupů. Akorát to nebude v hezké krabičce a nebude tam LCDCelerak2.0Gti píše:tak to bych chcel někdy teda zkusit, to musí být mazec, ze dvou tří aut naráz stejnej vál, a pořááádně nahlas, wowBeaver píše: Transmitter se používá s oblibou na srazech, kde pak většina aut hraje stejnej song místo toho, aby se jedna sestava překřikovala s druhou

nebudem zase nějaký socky ne? ovšem kvalita FM neni CD/MD... otestovat zvlášť ten rozdíl oproti kazetový redukci... to by mě fakt zajímalo... ovšem jestli to má 50m? dosah se mi nějak nezdá, nějak moc... takhle 3 auta v koloně zasebou...ou ou ou pařba. poslouchám 99.9FM nebeský radio celica
  nebudem zase nějaký socky ne? ovšem kvalita FM neni CD/MD... otestovat zvlášť ten rozdíl oproti kazetový redukci... to by mě fakt zajímalo... ovšem jestli to má 50m? dosah se mi nějak nezdá, nějak moc... takhle 3 auta v koloně zasebou...ou ou ou pařba. poslouchám 99.9FM nebeský radio celica   

sem línej to montovat... maxell by se o to měl postarat, když ne, tak pude nový. To kolečko se mi líbí, ale v mrazu se celkem protáčí... resp nereaguje na mý pokyny
 sem línej to montovat... maxell by se o to měl postarat, když ne, tak pude nový. To kolečko se mi líbí, ale v mrazu se celkem protáčí... resp nereaguje na mý pokyny  no už je to staroušek... ale mam ho rád, dopřeju mu maxella a pak se rozhodne o případným pohřbu, tedy výstavě u mě v obejváku nad kenwoodem z mitsubishi eclipse. nikdo mě ale nedonutí se minidisků vzdát
 no už je to staroušek... ale mam ho rád, dopřeju mu maxella a pak se rozhodne o případným pohřbu, tedy výstavě u mě v obejváku nad kenwoodem z mitsubishi eclipse. nikdo mě ale nedonutí se minidisků vzdát  aaani omylem
 aaani omylem