Něco o něčem i ničem... 706+

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Taak jo, ráno máti volá... řikám si co je? No napadlo mě... děda je K.O. pak sms... jo je to tak.
Kurfa nojono... zrovna včera jsme si řikali, ne nemůže se to zlepšit, už jen čekáme... fofr.
No jo neměl chodit na operaci v 94 letech- rakovina někde žaludek, střeva... už nás nepoznal, nemoh mluvit, jen něco huhlal... no
Ale je to vlastně lepší paradoxně... než kdyby žil... je to drsný ale je to tak. Protože kdyby žil, babičku by terorizoval další 2 roky... každýmu nadával jak byl senilní, zvláště sestrám v nemocnici... drsný kapky jim dával... njn, je to tak lepší.
Časem bude na prodej Fiat Linea Soul... s asi nejnižším nájezdem na světě... jako novej. Byl kupovanej jako novej, resp předváděcí vůz.... a děda s nim jezdil jen asi 2km vždycky, dál nesměl :-)
zajímavej exemplář. Jedná vada je, že tam roste mech na lištách u oken :-) a vzadu má kličky na okna??? :-) jinak jako novej. Kdysi sem ho byl project- vypálit pdf filtr... jo jak se to vypálilo... celkem to jako i jede po vypálení drsně :-) až sem čuměl :biggrin: Já sem zvyklej na atmo benzíny... tohle má turbo a táhlo to zajímavě...myslim že 160 sem dal jen tak 1 báseň... všechno fachalo, brzdy... manuálek... fain. Design je dobrej, a ten kufr! panečku :-) Jo ideální auto pro taxikáře... nebo firemní. Nevšim sem si jediný chyby. No jo je to fiat, a my ve family máme všichni striktně japan... nehodí se. Ale místo mrtvýho galanta to byl dost dobrej kauf. Nejdřív sem si byl jistej, jako to auto patří do pravýho pruhu na dálnici... hovnoooo dá si s přehledem levej :-) Byl sem mile překvapenej :-)
Design se fakt poved, je jich málo... když toho fiata někde náhodou zahlídnu, jo zasekne se člověk... je jich nevim proč málo... design okej, motor okej... interier noooo komfort to neni, ale je to zase nezničitelný uvnitř... a jo nic tam nevrže, nebouchá, neskřípe... absolutní ticho. Sedačky ale komfi moc nejsou... tojo. Prostě firemák, nebo taxi.
Ale dal by si klidně 200km/h konstantně při vychytávání podřazení... blbý je, že ty za tebou tebou pohrdaj, a chtěj abys jel v pravým :-) Netušej ale že je můžeš "prohnat" :-) Celkem zábavný... já bych taky neřek že toho je fiat schopnej... prudit a zároveň si držet levej pruh :-) pobavil sem se... když sem ty poníky ždímal do posledního :-) fakt agresivní fiátek... :-) good manual...
Prdel to byla... dokonce na mě někdo svítil, jako abych uhnul... tak sem podřadil ze 130 na 180km/h a zmizel v nedohlednu... noooo takovýho fiátka může řidit i nejen důchodce že :-) čuměl a nevěřil... já taky ne :-) ale všichni si na fiátka chtěj vyskakovat :-) je podezřelej v levým pruhu... takže jo je to i zábavný auto :-)
no když v tom jedeš předpisově 130 tak tě nemaj ty za tebou rádi... chtěj ject 140 :-) ale 180 a víc si nedaj... :biggrin: to já zase někdy a někde rád... ale zadek fiatu lidi v levým prostě prudí :-)
automat by byl problém, manual... caaajk :-) fiiiiiiiiiha a i na semaforech velmi slušná akcelerace... až na ten nepožitek v kabině jako jinak okej.... :biggrin:

Tentokrát sem si sjel pro pívo v subaru... jo perfektní, ale oproti celice je to prostě nuda... žádnej zážitek požitek.. neni to ono, pro pivo nejlepší prostě v celice :-)
Ale přemejšlim, že si v subaru udělám micro sklad piva v motoru... pod vzduchovým filtrem origo když se odstraní air box tak člověk objeví obrovskej skladovací prostor... ideální na seriii piv řekněme 6-8 plechovek - vešlo by se jich tam tak 50, ale to by nedal plast ve spodu- musí se to nějak zavěsit :-) :-) taková lednička :-) teoreticky by se tam vešly i baterie pro hybrid... aleee ty japončíci dali stupidně do kufru že... tam by se vešly... :-) Ale co je mi po hybridech, já tam chci mít vychlazený pivo.... prostě si otevřeš haubnu a tam piva.... oleeeee :-) :-) :-) tuning :biggrin:
Co to dělá? No vytahuje si piva z motoru... normální ne? :-) no to si děláš prtel? :-) no ne... koukej...
Jo to pude... prostě šroub, a taška, do který se hodí série 6-8 plechovek... budou mít ideální teplotu v noci :-) No jo ale kam pak budu jezdit s celicou? Safraaaa :-) No chtělo by to něco jako je benzínka ale byl by to noooo bordel :-) :biggrin: :biggrin: No ale to pak bude zase jako kdysi... "podivejte se, já vám budu dělat dobře a ještě vám za to platit?" To je přeci blbost... to byste měla platit vy mně.... a nebo ideálně teda když se to stornuje tak si oba užijem gratis :-) :-) Jako já si sám sebe taky cenim... :biggrin: To sem řek jednou fakt přísahám v 1 borčusu v praze... jako koukala... nevěřila :-) ale jako jo... mam taky svojí cenu :-) :biggrin: :biggrin: To byla rozlučka se svobodou kámoše... a sem se tam tak ocitnul :-) ale kšeft jsme neuzavřeli... i když byla to čičinka z rumunska :-) krásná... nechápala, sem si jistej že s ní nikdo nikdy nediskutoval o ceně... gratis :-) :-) Já sem se pobavil hustě :-) řikala: ty si ale hustej celkem :-) :biggrin: to jo :-) Byla ale dokonalá, dokonce nelhala, protože já byl za komančů taky v rumunsku... tak jsme si pokecali... už mě měla... řiká tak jdeme? :-) No neeee počkej... :biggrin: Já sem tu jen omylem... jo jsi sexy, krásná, dokonalá, ale no taky si myslim že nejsem nedokonalej... takže? "takže co"? :-) Noooo prostě krásně si se se mnou seznámila... ale já nehledám jen sex. Zároveň si myslim že bych taky za to měl něco dostat, umim... takže tak nějak... Aha... ty jsi hustej :-) jo.... Hele měj se... ty taky :-) :-) Ale hezkej rozhovor to byl cca 15 minut... o všem... ale chtěla jen love... já chtěl víc :-) Ale jak se snažila... ouuuuuu :-) rozkošný :-) 15 minut v hajzlu... zmrd :-) Jako takový snažení o mě by se mi líbilo jako normálně... ksakru to by se mi líbilo, ale jí šlo jen o love... :-) Mně jde taky jen o love... ale real love... :biggrin: zadarmo :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Nevim proč ale nějak se mi do snu dostal náš fyzik/ matamatik kdysi z Gymplu... pan "Coufal" hustej borec to byl... to byl prostě hustej týpek :-) Sem jo už v tý době měl celicu... zaparkoval sem u školy a kolem šel "Coufal"... sem vystoupil, bouchnul dveřma a Coufal řiká.... no ty vole... no ty vole... to je dokonalý :-) :-) Dobrý den cože :-) No je to dokonalý... dokonalej tvar kapky... a ten zadní spoiler... přesně... řikám coooo? :-) No to si povíme :-).... pak sem šel do školy a Coufal řešil 1 hodinu dokonalost aerodynamiky.... na celice :-) :-) zadní křídlo speciálně z letadel atd... ouuuuuu :-) Byl hustej :-) :-) představte si dokonalý proudění vzduchu, dokonalá je jen vodní kapka... a v zadu musí bejt přítlak... ale ideální.... a jel :-) wooooooow :-) borec. A tu má ta toyota... ten přítlak :-) wooow :biggrin: hustej borec :-)
Prostě vzal celicu jako aerodynamický dílo fyzikální dokonalosti :-) Proč to ale udělal? no kvůli mně ne... jen ho to prostě dostalo... design... :biggrin: Pak zkouška: tak teď mi tu vysvětlíte jak funguje papinův hrnec :-) :-) AAAA do prdele... cooože to sem neslyšel :-) :-) Noooo tak jako je to o tlaku... dám tam maso a vodu a nějak se to upraví :-) Špatně.... papinův hrnec funguje... bla blabla...
To ještě v tý době ho nepoužívali teroristi se šroubama... papinův hrnec je zbraň hromadnýho ničení- to jsme v tý době nevěděli :-)
Ale jo... noooo takže pane... máte to za 4... a známe se, víte co :-) :-) Nooo jo :-) :biggrin:

Hele tohle co píšu si opište joudové ... to je to na co se vás budu ptát :-) :biggrin: prostě borec... když vás budu chtít zničit udělám to... ale sem na to línej :-) ... takže si pište co kurva píšu :-) husteej :-) Důležitý je že si rozumíme... vy vite že nejsem kreten a já si někdy myslim že vy nejste kreteni.... :-) :biggrin: takže prostě fain... :biggrin:
No nebylo to úplně easy na tý střední... kámoš co seděl vedle mě.... zkouška... šel na WC... cox... vrátil se... tady máte téma šamane... slohová práce :-) :-) WTF... no nedal ani větu.... cox je šajze.... :biggrin: kvalitní hulení je kvalitní hulení... no ale prostě lidi chodili na wc jen aby si dali cox.... jo já sem vlastně nikdy nabyl na wc... za 5 let... cca... ale viděl sem co za debila cox udělal z joudy... kdyby radši hulil byl by okej... no nedal to- vysmažil se na maturitě... WC (přesmažil se :-)
A to bylo kurva dávno... teď.... no nevim jak to fachá... ale asi podobně....

Ale jo ještě sem si dojel pro pívo s celi... ale tam parking police, no seru na to... jemi to všechno dneska jedno... kurva... dobrý den, ... beru pivo a nevim proč :-) nějakej vedlejší drink... předbíhám poldy... platim ok... a mizim... noooo možná sem byl trochu podezřelej :-) :-) ale působil sem seriozně... takže aspoň tak :-) :-) dneska mam všeho dost... ale jo ta jízda v celice má prostě koule... :biggrin: nemá to chybu... je to jako příšera z minulosti.... blesk :-) a je tu :-) blesk a neni... poldové vypadali spíš že chtěj randit :-) s pumpařkama... okej :biggrin: celica narušitelka... :biggrin: Coooto je.... no to jejen celica 1AL7728 naprosto neškodná :-) :-) Noooo jen aby... :biggrin: Nooo kdysi jsem si ulítávala jako celica na hulení dost... super modely, skank, hašiš... atd... teď ani hovno :-) No ale třeba se to za pár let změní... bude na čase si trochu povyrazit z kopejtka :-) zavzpomínat trochu.... že... bavit se a bát se.... se bavit.... STRACH je všude :-)
ale jo chci si udělat zásobu piv v subaru 6-10 piv prostě vyjdu ven, otevřu haubnu a tahám piva :-) :biggrin: Podle mě nikdo nikdy neměl piva v motoru... já je tam mít prostě budu :-)

Ale i ženský si dával... ty potvory věděly jak odpovědět jak funguje papinův hrnec... tak jim dal další otázku s kterou nepočitaly potvory :-) Protože věděl že podváděj :-) :-) Takže když tam nahodim 5kg masa, kolik budu mít poté? :-) Ale to ženský už nedávaly... takže byly miloučký :-) potvory jedny... nooo řekla bych přibližně... bla blabla :-) Byl prostě hustej!!!! podobný jako já v bordelu :-) já byl taky miloučkej :-) Nooo možná že se některý svlečny snažily víc než by by bylo nutný :-) že... ale tomu bych nevěřil.... :biggrin: No u ženských nevíš... ale tak snažily se... :-) :-) zaujmout... noo o mě nebyl až tak zájem :-) :-) taky sem se nikdy nesnažil zaujmout... že :-) klídek. Ale věděl že chlapi ho nepodvedou... jen ženský... :-) věděl to dávno dopředu... a hrál tu hru dál :-) ženský jsou prostě potvory... a ani jediná z ženských by se nepřiznala... :biggrin: Přitom bylo zcela jasný že podváděj... nepřiznaly by se... potvůrky :-) a takže to je ten rozdíl mezi samečkama a samičkama... no asi joooo...... i když samičky SAMEČKY NETESTOVALY--- MOŽNÁ VĚDI PROČ NE...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

no prostě bude jen 1 linka...přemejšlim... moment...coxovna... a veškerej cox se zabaví, po otestování :-) To budu testovat osobně :-) a pak se uvidí... :biggrin: :biggrin: :biggrin: No a hulení to samý... okoštuju...a uvidíme--- :biggrin:
Teorie je někdy zoufalá... praxe je reálná,,, hulení umim otestovat špičkově... cox ne... hulení určitý je třeba i 10x silnější než cox... že... :-) kvalitní palice... :biggrin:

prostě sem pro likvidaci COXoven... a nechal bych tu jen pěststírny marihuany.... oficiálně a okej. zdanit a ok... stejně jako v americe... prostě stejně. nebo podobně... ale rychle... tzn. do 1/2 roku. fofrem--- >>>>
Protože lidi co ležej... a umíraj.... tak ty by to mohlo zajímat.... resp... pozůstalý.... atd.... :wink:
No když bych já takhle umíral, chtěl bych aby mi nafuněli mý haranti do frňáku pořádně... skank... :-) ale pořádně ... zmrdi :-) takže kdo chce dědit :-) aaaa hovno dělám si prdel.... takže kde je další hulení parchanti :-) noo ten micron je pěknej hajzl... no jo :-) :biggrin: Hele bbečku tady je asi 5 firem co jdou po všem... bude jich tak 10.... časem... táááákže hustý to teprve bude :-) realita je ale taková že nikdo nemá šanci na nic.. ono je totiž někdy výhodný nemít žádný známý... :biggrin: a i neznámý... !PRIVATE! a jestli to někdo zkusí, bude právníkama zlikvidován :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Lidi na jednu stranu nadávaj že nemaj kde bydlet... na druhou stranu je tu např. zákon že když mi umřela teta... a byt byl její... tak 2 roky člověk nesmí byt po smrti prodat... ale může ho jen pronajímat :-) :-) What a FUCK!!!! :-) Je to tvuj byt... ale nesmíš ho prodat... jen ho pronajímat... :-) :-) chudák slepá mrtvá teta.... teda neni to muj byt, ale family... ale stejně je to drsný...--- takže takhle... funguje ten bordel... Takže pak se nedivte že je byt //zablokovanej// 2 roky a víc... jen díky státu... prosim...
SERE to spoustu lidí... a je to drzost neskutečná drzost...SRÁČI....
čověk má majetek... ale nemůže nic... díky státu... what a fuck! stát si stěžuje že nemá kam ubytovat lidi ale sám blokuje... to si děláš kozy....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

jen upozornění... nemá smysl se čimkoiv zaobírat,,,, prostě ne,,, hotovo,,,, ok security :.)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No tak sem se prospal... deprese jako svině... ale co to tu máme? noooo porno star :-)
https://auto.bazos.cz/inzerat/103334941 ... rviska.php

Ksakru jakoooo, no 10.000km je drsných :-) Tomu by nevěřil ani Ninja... ale já možná jo... tak bylo to v garáži celou dobu, senior... co jel jen do lidlu, no já jezdim taky do lidlu :-) okej :-) asi 0.5km...
Nooooo Prověřil bych si tu potvůrku... je zajímavá.... myslim že se vyznám už po těch letech... jestli je to podvodnice, nebo ne--- psal sem i fogimu, jestli nechce konečně zajímavý cabrio... ale bojí se toho... nevěřil by ani kdyby to bylo černý na bílým s razítkem... okej...
No teoreticky to možný je... 10.000km, moje celica má 262.000,-a sviští jako svišť :-)
Takžeby nějakej senior ve švajcu si jí nechával v garáži... a jezdil jen na nákup... ok... divný ale je že je lakovaná... to je podezřelý... no jistě... takže jak to teda je :-) že by zrůžověla v garáži? to asi ne... Něco skrejvá :-) ale maskuje to dost dobře.... Někdo ví přesně proč stojí jen 150.000---- je to málo. Takže co má za problém :-) Kromě toho že neni "zajetá"... což je fest divný.... no může to bejt super kauf a taky ne... ale nic nekrejvá... VIN atd... noooo je to zajímavý :-) Cabria celicy nemaj nalítáno nikdy moc.... ale 10.000 je zase moc málo :-) I když stejně by mohli lidi buznit mě že mam jen 21.000 km rok výroby 2014 a 2019---21000km... jo sorry je to tak a to nejsem senior :-) :biggrin: :biggrin: Nemam kam jezdit... všechno mam poblíž... barrandov. Vlastně bych auto ani nepotřeboval.... ale mam rád 2. Celicu a Subaru :-) auto bych nepotřeboval, ale mam rád 2 auta... :biggrin: + jo a taky žiju sám v 3+kk a baví mě to... lepší než 2+kk--- mam rád prostor... nějakej kurfa problém :-) No prostě 2+kk je malý pro mě... potřebuju pokoj kde se daj hulit doutníčky... a prostě svojí pracovnu... v budoucnu to může bejt prostor pro fakany... ale zatim ne... :biggrin: Mam rád svuj prostor.... a vždycky budu chtít svuj prostor... zároveň svlečně dám mnohem větší prostor... ložnice, obejvák/kuchyň její... No a pak se přestěhujem.... třeba... fakani... :biggrin:
ale 3+kk je pro 1 člověka akorát... nejsem číňan... těm stačí 1/2kk :-) a i to by se jim zdálo nějak moc :-) No je to drsný ale je to tak... každej je zvyklej na určitej prostor... v číně se snižuje, u mě se zvyšuje...

Ale něco zajímavýho, o čem se nepíše... takže když mrtvá teta měla svuj byt... 2+kk (odkoupenej od státu)... a umřela... tak s tim bytem nesmí nikdo manipulovat... můžeš ho jen pronajímat, ale nesmíš ho asi 2 roky prodat... tomu řikám paradox... lidi nemaj kde bydlet, ale nesmíš byt prodat.... řikám máti a jakej je rozdíl ho pronajmout nebo prodat? :-) Noooo hele prostě to nejde ho prodat... no tak joooo tak to je dobrej bordel... Takže až bude někdo hledat bydlení, sorry kámo... my musíme čekat 2 roky :-) Takže takhle to fachá... ten bordel!
Tohle je ale hustý... máti řiká: Hele s tim nemůžeš nic dělat" "vyser se na to..." ..... Ale můžu už jen to že to tu je.... vlastně je zablokovaných 1000 bytů.... 10.000 bytů.... díky systemu....
Jako co to je kurva za logiku blokovat byt co někomu patří a vlastně s nim nemůže manipulovat---- i když je jeho!!!! ne státu... co to je za drzost do prdele!!!
Máš byt 2+kk, ale nesmíš ho prodat 2 roky... jen pronajmout... no na to se ti každej vysere... :-) :-) takže prostě budou freee... a nezájem...ať si lidi žijou třeba na ulici :) 2 roky---
Takhle idiotsky je nastavenej CZ system.... tak to prostě je...
Jemi z toho na blití... ale je to tak... je to ostuda... hnus! člověk by nabídnul bydlení... ALE PROČ? :-) RADŠI VLASTNĚ NE... a PROČ NE? NO PROTOŽE JE TO LEPŠÍ NEŽ ANO. Je to nějaký divný celý :-) Nikdo rotiž neví kdo je BOSS... :biggrin: A trochu se to tu seká :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

I know more... :biggrin: all totally safed.... top secret.. :-) love you tooo :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

gimme a break... stupid assholes.... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

What do you think you are... and what do you think am I-----mMMMMMMM?????
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

I am not here... i am everywhere.... :biggrin: +- *:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

You need help? or give me break... :-) Impress me... to help you...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No snažili se... ale to písmo šlo pomalu... :biggrin: děsně pomalu... guten tag...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Nechte jí :-) ta za nic nemůže Jako my... my jsem v tom úplně nevinně :-) :biggrin: všichni nás podrazili... šmejdi :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No to víš že jo ty šmejde... ty jeden hajzle... aaaa neeeee :-) já to myslel fakt dobře.... jasný dej mu... :-)
Hele mam tu chřest... co že tma máš? No chřest... co to je do prdele... no nevim... je to divný :-) vypdá to příšerně, ani bys to nechtěl vidět... a lidi to asi i žerou... jen tak bez násilí ty vole...
Grilovaný zelený chřest... no tak to je v hajzlu... tohle jestli někdo žere, tak je to magor.... naprostej ty vole... A co s nima máme dělat šéfe? Doprdele šéfe oni se přibližujou.... No dělejte jako že nic...
Jasně šéfe.... snažte se držet pozice... a vytrvat... braňte nás... pak se ozvu... :biggrin:
ty vole musim ten zelenej grilovanej chřest ochutnat.., jinak všichni zemřou.... kurfa Hele je to divný já vim.... je to drsný _ nevim jestli to dám..............
no chutná to jakoůůů nějakká buzerantská psycho moment...bobma :biggrin: je to jako.. divná kyselé okurka... co má dost...
a nebo jako dá se to sežrat... ale je to dsrný :-) dá se to... ty si prase ty vole... :-) ne dá se to. ty prase jedno.... :biggrin: :biggrin:
Ba ne v realu ten grilovanej chřest chutná jako.... něco mezi chilli s okurkma kyselýma a něčim dobrým :-) něčim dobrým :-)
člověk se na to nesmí moc koukat, prostě to vezmeš a soukáš dovnitř :-) chroupeš...
Deluxe grilovaný zelený chřest... oleeee :-) 5 kousků stačí... :-) jako sežrat celou sklenici??? No tak to bych byl asi v _TV... hledám uzávěr a neni... jes´ště se někdo zraní proboha :-)
tady prostě neni... Já si myslim že ten chřest pude po nás po všech... :-) nenápadně mu v tom zabránim...
Víčko bylo na zemi... nenápadně... chřest sem uzavřel... a okej :-) Popovídám si s nim až na něj budu mt chuť... No ty vole kdo má někdy chuť na chřest? fujjjjj takže nevim já ho neotevřu :-) Tak to bude dárek... :-) No přece to kurfa nevyhodim... :-) potravin si člověk musí vážit... :-) Ale já sem věděl když sem ten chřest kupoval že to asi nebude ono :-) pošleme ho do světa.... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

Njn, tak duben byl fakt psycho Teta K.O. Děda K.O. celkem záhul na psychiku, žaludek... už dost :-) Babičky vydržej, podle mě min. dalších 10 let, vypadaj velmi stabilně :-). tohle bylo moc.

Tak už se těšim na tuhle radost, sice to člověk nepotřebuje, ale má to pro radost... Krásný náhradní díly.
Hlavně je to taky test, jak funguje Zasilkovna.cz pěkně mezinárodně, a bez eshopu. Je možný to tožiž posílat i jako fyz. osoba. Takovej testovací režim. SK-CZ
Obrázek
ty zástěrky jsou zajímavě složený :-) price za luxury pack cca 4000,- těžko se to rozpočítává... stav by měl bejt perfektní. Vlastně jako nový. Dostal sem spoustu fotek... a o tom to je.

Na ty zadní světla sem zvědavej... moje jsou perfektní, kdysi braný z vraku facelift, protože do pre-face zatejká :-) a nejsou tak sexy... ale moje maj nevim proč takový trochu zežloutlý zpátečky... takový zastaralý... asi by to šlo vyleštit, ale já nikdy lak ani nic neleštil... tyhle zadní vypadaj víc čirý zpátečky :-) ty chci prohodit... :biggrin: ale zajímalo by mě co způsobilo to zestárnutí zpáteček... to nechápu, tak sem to koupil :-) nezestárly na mým autě... :biggrin: to někdy kdysi někde...???
No asi ten jouda tam dával zpátečku když parkoval... vždycky... a někdy než se vyprdelil z auta tak je tam nechal svít moc dlouho 21w pálí toto pálí :-)... já nikdy nedávám zpátečku ani nic nezařazuju i když je celica z kopce... ruční brzda dostala kdysi nový čelisti a držela by i na mount everestu :-) i kdyby byl orkán :-) Ale lidi tohle dělaj... zařaděj zpátečku pro jistotu, a pak 1/2 hodiny telefonujou... že? Noooo a vzadu to žhaví :-) 21w za 1/2 hodiny = solidní peklo, chudinky světla :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“