Bi-LED

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Hustler
Člen Týmu

Bi-LED

Příspěvek od Hustler »

Zdravím, poslední dobou jsem začal na svém Aurisu Selection HB, 1.6, rok 2018, pozorovat nepříjemnou věc a to že při zapnutí dálkových světel mi levé světlo (z pohledu řidiče) svítí dost na pravou stranu. Je to sice dobré k tomu že mám dobře osvětlený příkop a krajnici u spolujezdce, druhá strana ale je osvětlená hodně málo a mnohem horší je to v zatáčkách když se světla bohužel neumí natáčet. Při poslední jízdě v husté mlze sem dálkové také zkusil a světelný kužel z levého světla opravdu svítil silně k pravé straně. Chci se Vás tedy zeptat, jestli to někdo tak má také nebo jestli někdo podobný problém řešil? Nenapadá mě nic proč by to tak mělo být. Snad jen kvůli čtení značek aby i ve tmě byla dostatečně osvětlená a systém ji správně přečetl :D Díky za odpovědi.
Zdenda19895
Člen Týmu

Re: Bi-LED

Příspěvek od Zdenda19895 »

Ten dotaz myslíš vážně, nebo si děláš srandu? :shock: Neměnil jsi žárovku? Neumím si představit jiný důvod, než špatně nasazená žárovka, nebo se něco uvolnilo, či ulomilo na uchycení světla. Určitě to není normální.
Aspon
Člen Týmu

Re: Bi-LED

Příspěvek od Aspon »

Žárovku na BiLED světlech asi těžko vymění...:) jinak bych je prostě nechal seřídit v servise, pokud by to byl závažnější problém, tak reklamace.
Toyota Avensis TS 2017 Active Trend, 1.8 Valvematic
ex Toyota Auris TS 2016 Active Trend, 1.2 Turbo
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“