Ale stejně tam budeš za 650 (Comfort+Tech+lak)
Takže pokud jde i o prachy tak klidně ber za 450 vybehovku v automatu, přeci je to 200K navíc a službu ti to udělá úplně stejnou a než ušetříš 200K na hybridním pohonu, to bude tak 40 let

Hybrid není jen o úspoře, jedná se také o způsob jízdy. Ten ale musí řidiči padnout. I ty krátké jízdy na elektrický pohon mi působí radost. A rozumím majitelům elektro aut, že se jim ke klasickému pohonu nechce vracet. Původně jsem chtěl novu Corollu, proto také sleduji toto vlákno. Na podzim jsem ale dostal obavy, že bude nad mé finanční možnosti a na poslední chvíli pořídil Aurise. Ty se nakonec s příchodem ceníku ukázaly jako opodstatněné. Nicméně těm, co si ji pořizují ji přeju a těším se až ji budu na silnici potkávat.rogerer píše:..... v tom pripade nema pak hybrid moc smysl (uspora za spotrebu je minimalni). Město ale chápu, hybridu bude vic a vic
jo já myslel nová corolla hybrid/nehybrid že je ten rozdíl a automaticky automat. U nové corolly ale podlě mě nestačí jen comfort, ale paket Tech bych tam dal taky. Takže kdybych si šel koupit novou corollu sedan Comfort CVT a měl na ní těch 560 (vč. paketu Tech) tak pak bych si asi nějak připlatil hybrid (40 navíc). Pokud to ale poměřuješ se skladovkou stávající corolly 1.6 tak za těch 450-500 v téměř plné nebo úplně plné výbavě bych do 1.6 šel radšipapi píše:není tam rozdíl 40beru sedan s klasikou 1.6 za 500tKč a hybrid za 560t. Samozřejmě bych bral aspon verzi komfort a sem na 525 a tam už bych teoreticky přidal těch 35 a měl bych hybrida,ale už bych nešel do verzi comfort, už to pak moc stoupá nad rámec, co chci za auto dát ....
Když bude nějaká sleva na hybrid třeba s verzi comfort za 560, což věřím, že bude, tak bych šel asi do hybridu, jinak zustanu u manuálu s 1.6 a budu mít všechyn staly jak píšeš
A nebo to dopadne tak, že jen umyju současné mondeo a mám pul míče doma
Vyšla mě celkem na 32 tis Kč včetně pojištění (3roky nebo 120 tis km, ale jde i na mnohem víc), mám plynový systém BRC (jeden z nejlepších) s podtlakovým přímazem a přístřikem benzínu nad 3000 ot/min. Pak je důležité nepodtáčet motor, tam ale trpí obecně všechny motory. S LPG (samozřejmě s jiným autem) jsem už najel přes 300 tkm a mám ve skrze dobré zkušenosti, obzvláště od doby, kdy jsem našel dobré plynaře, což je pro přestavbu základ!papi píše:Díky za info a akolik tě stálá přestavba na LPG ?vaseks píše:papi: nádrž je pod podlahou kufru (ale je fakt, že nevím, jestli to tak nová corolla má), takže mně to místo nezabírá. Spotřebu mám po přepočtu plynu na benzín v průměru 3.4 l (benzínu)/100 km, když na to hodně šlapu tak 3.8 l/100 km a je jedno zda jezdím město nebo dálnice... Přeju ti ať si s výběrem spokojenej
a neni ta stara Corolla pouze v jedne konfiguraci?papi píše:no, nepoměřuji novou x starou, mám nebo spíš budu mít s bídou 500, což by teda byal asi plná palba ve straý, nebo novou v základu. A to spíš už půjdu do nové verze, kde si připlácnu těch 25 za comfort a budu mít novej model. Těch 560t za hybrida by byl max. strop. Ale pořád s ebavíme o katalogovejch cenách a věřím, že bude cena nižší než katalogová.
no ja je potrebuju driv, tak asi vezmu ten origos. Leda by ty Aurisove sedely presne...jedes tam nekdy v dohledne dobe?MartinHSD píše:já mám příčníky a patky na aurisu TS od Thule, díval jsem se schválně jak vypadají integrované podélníky na nové Corolle a dle mne vypadají stejně jako mám na aurisu, pokud je tam nějaký rozdíl, tak opravdu minimální co jsem okem nepoznal. Plánuji, jak pojedu do servisu to tam vyzkoušet.
Vieš to trochu rozviesť?rogerer píše:LPG bych nedal ani do 1.6 benzinu, v dnesni dobe tomu vubec neverim,nemuze se to poradne vyplatit a navic hodne omezeni.