Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Ale veď dobre. Téma je o Corolla vyjadril som sa k tomu a budem stále hájiť iba to svoje.
Ine značky ma nezaujimaju.
Ak s tým máš(máte) problém tak prosim, pokračuj(te) ďalej, ale bezo mňa.
A už v tom príspevku som sa za môj chybný usudok dopredu ospravedlnil.
Ani to Vám nestačí?
Ine značky ma nezaujimaju.
Ak s tým máš(máte) problém tak prosim, pokračuj(te) ďalej, ale bezo mňa.
A už v tom príspevku som sa za môj chybný usudok dopredu ospravedlnil.
Ani to Vám nestačí?
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Tak když někdo napíše že nic jiného než TOYOTA ho nezajímá, tak pak ani nemůže objektivně porovnávat a psát to na fórum.
avensis T27 1.8 valvematic
Porovnal som SEDAN a TOURING SPORT. To Ti nestačí?
Kde v nazve temy vidis Corolla vs. xxxxxx ????
Ak chces porovnavat tak si naopak Ty a tebe podobní zalozte na to zodpovedajucu temu.
Kde v nazve temy vidis Corolla vs. xxxxxx ????
Ak chces porovnavat tak si naopak Ty a tebe podobní zalozte na to zodpovedajucu temu.
Otazka naspat, kde v nazve vidis, ze je tu zakaz porovnavat s inymi? Pasujes sa tu za toho, kto ma rozhodovat, kto o com ma pisat. Nie si diktator, ani moderator, ani ten, co o tom rozhoduje. Tak sa trosicka ukludni a respektuj, ze sa tu hovori o Corolle 2019 a spolu s tym sa porovanava s inymi. Ak s tym mas problem, tak si vytvor vlastne diskusne forum, kde budes diskutovat len ty, o Corolle a mam pocit, ze to nebude diskusia, ale monolog...
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
A? Co si Tym chcel povedat? Uz ste traja, tak ak si zalozte novu temu a mozete si drukovat tam....
Idete si novú Corolla kupovať, či ako?
Stale sme na Toyota fore.
A Ty si moderátor, že ma tu poucujes čo mám a čo nemám robiť, prípadne o čom mám alebo nemám písať?
Ak som podľa vás ja ignorant tak vy nie ste o nič menší ignoranti.
Tiež nerešpektujete môj názor a pohľad na čokoľvek čo sa Toyota týka.
Idete si novú Corolla kupovať, či ako?
Stale sme na Toyota fore.
A Ty si moderátor, že ma tu poucujes čo mám a čo nemám robiť, prípadne o čom mám alebo nemám písať?
Ak som podľa vás ja ignorant tak vy nie ste o nič menší ignoranti.
Tiež nerešpektujete môj názor a pohľad na čokoľvek čo sa Toyota týka.
Tazko s clovekom, ktory ma krvou podliate oci a zaroven klapky na nich a vidi jedine svoju svoju pravdu (Corolla) a bez akehkolvek respektu k ostatnym, ktori tu premyslaju, analyzuju a porovnavaju Toyotu (a nie su to odporcovia ale fanusikovia), uraza, odsudzuje, vyhana ich prec, len aby mohol prezentovat svoj fanatizmus a masirovat si svoje ego.
Skus sa trochu zastavit, predychat a zamysliet, co ti tu niektori pisu. Az na tusim 2 alebo 3 prispevky od jedneho cloveka, ktory tu realne "vulgarne" urazal (on to za vulgarne mozno nepovazuje), ti tu nikto neberie tvoje vysnivane auto, len sa tu zamyslaju, ci je naozaj taka dokonala, alebo ma svoje muchy. Ak ti to vadi, tak sa nauc ignorovat prispevky alebo nemusis reagovat. Pre niektorich porovnavacie prispevky maju daleko vacsiu vypovednu hodnotu ako pre teba. To, ze ty budes chciet len a len Corollu, je ok. Ostatni sa mozno vdaka tymto prispevkom poobzeraju dookola a mozno skoncia pri inych autach, alebo sa presvedcia, ze Corolla je pre nich. Avsak spravat sa tu tak, ze budes zakazovat, alebo prikazovat ludom, co a ako maju robit a komentovat, je z tvojej strany neriesenie tohto topicu, ale prave naopak, snaha nieco si dokazovat.
Ak nedokazes pochopit, ze toto je diskusia a tema nie je o glorifikovani noveho boha, ale celkovo o tom, co dalej, tak nema zial absolutne vyznam riesit tvoje prispevky.
A k tvojim otazkam ano, Corolla bola horuci favorit na kupu a stale je, aj ked uz vyrazne nizsie, pricom rozhodovaci proces ovplyvnuju aj prispevky ludi, ktori tu podla teba neriesia Corollu.
To, ze sme na toyota fore neznamena, ze sa tu nemoze spomenut ina znacka/iny model.
Nie som moderator, len apelujem na elementarnu ludsku slusnost a respekt voci ostatnym diskutujucim. Zial asi zbytocne. Pokial niektori riesia vseobecne informacie a porovnavanie modelov, ini tu riesia individualne utoky voci osobam, lebo nezdielaju ich nazor.
A myslim, ze tu nie je nikto, co by nerespektoval teba, alebo tvoj nazor. Vsetci tu pisali, ze ked si spokojny a chces Corollu kup si ju. Ale popri tom ta poziadali, aby si ty im neprikazoval, co maju kupit, nezakazoval o nej diskutovat a porovnavat.
Skus sa trochu zastavit, predychat a zamysliet, co ti tu niektori pisu. Az na tusim 2 alebo 3 prispevky od jedneho cloveka, ktory tu realne "vulgarne" urazal (on to za vulgarne mozno nepovazuje), ti tu nikto neberie tvoje vysnivane auto, len sa tu zamyslaju, ci je naozaj taka dokonala, alebo ma svoje muchy. Ak ti to vadi, tak sa nauc ignorovat prispevky alebo nemusis reagovat. Pre niektorich porovnavacie prispevky maju daleko vacsiu vypovednu hodnotu ako pre teba. To, ze ty budes chciet len a len Corollu, je ok. Ostatni sa mozno vdaka tymto prispevkom poobzeraju dookola a mozno skoncia pri inych autach, alebo sa presvedcia, ze Corolla je pre nich. Avsak spravat sa tu tak, ze budes zakazovat, alebo prikazovat ludom, co a ako maju robit a komentovat, je z tvojej strany neriesenie tohto topicu, ale prave naopak, snaha nieco si dokazovat.
Ak nedokazes pochopit, ze toto je diskusia a tema nie je o glorifikovani noveho boha, ale celkovo o tom, co dalej, tak nema zial absolutne vyznam riesit tvoje prispevky.
A k tvojim otazkam ano, Corolla bola horuci favorit na kupu a stale je, aj ked uz vyrazne nizsie, pricom rozhodovaci proces ovplyvnuju aj prispevky ludi, ktori tu podla teba neriesia Corollu.
To, ze sme na toyota fore neznamena, ze sa tu nemoze spomenut ina znacka/iny model.
Nie som moderator, len apelujem na elementarnu ludsku slusnost a respekt voci ostatnym diskutujucim. Zial asi zbytocne. Pokial niektori riesia vseobecne informacie a porovnavanie modelov, ini tu riesia individualne utoky voci osobam, lebo nezdielaju ich nazor.
A myslim, ze tu nie je nikto, co by nerespektoval teba, alebo tvoj nazor. Vsetci tu pisali, ze ked si spokojny a chces Corollu kup si ju. Ale popri tom ta poziadali, aby si ty im neprikazoval, co maju kupit, nezakazoval o nej diskutovat a porovnavat.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Ale veď si tu diskutujte!!!
Čo ja dakomu v dacom branim?
Za posledné dva dni som nič proti iným značkám nenapísal.
Iba som podotkol, že subjektívne si nemyslím, že je Toyota Corolla vo verzii TS tak hlučná.
A jediné čoho som dosiahol bolo to, že nie ja ale iní to asi nedokážu rozdychat.
Apropo, kde tu ja dačo prikazujem alebo dakomu dačo zakazujem?
Kde som dakoho od dacoho odhováral alebo na dačo nahovaral?
Čo ja dakomu v dacom branim?
Za posledné dva dni som nič proti iným značkám nenapísal.
Iba som podotkol, že subjektívne si nemyslím, že je Toyota Corolla vo verzii TS tak hlučná.
A jediné čoho som dosiahol bolo to, že nie ja ale iní to asi nedokážu rozdychat.
Apropo, kde tu ja dačo prikazujem alebo dakomu dačo zakazujem?
Kde som dakoho od dacoho odhováral alebo na dačo nahovaral?
Je logické, že když uvažuju o koupi nového auta, tak budu porovnávat s konkurencí. A bude mě zajímat poměr cena výkon.
A je také logické, že pokud se obtěžuju na Toyota forum, tak mě Toyota zajímá, ale nejsem fanatik s klapkama na očích a rád si přečtu názory jiných i na jiné značky.
Farnell má jasno, OK ale ostatní mají potřebu to probrat. Možná by bylo chytřejší místo agresivity, trpělivě a vynalézavě argumentovat za svou značku.
Například, že ano, ceny jsou momentálně nastavené sebevědomě, ale řekněme, že po roce až se nasytí prvotní hlad trhu, nejspíše klesnou. Nebo, že planetová převodovka sice není nejrychlejší, ale je nejspolehlivější. Prostě, že poměr cena/výkon není tak zlý jak to vypadá a že se to s akcemi ještě zlepší. Případně, že Corolla 1.2 turbo je cenově srovnatelná s konkurencí a pokud mrknem na konkurenční hybridy, tak vlastně také není proč tak brečet.
Místo toho čtu několik stran výkřiků a štěkání, dověděl jsem se méně než jsem doufal. Každý vnímáme realitu subjektivně podle svého, to je normální. Tak zkusme nechat emoce venku a poprosil bych jak o fakta, tak i o dojmy a praktické argumenty.
Hlavně se těším až sem začnou psát kolegové, co si to koupili a přidají poznatky z reálného provozu.
A je také logické, že pokud se obtěžuju na Toyota forum, tak mě Toyota zajímá, ale nejsem fanatik s klapkama na očích a rád si přečtu názory jiných i na jiné značky.
Farnell má jasno, OK ale ostatní mají potřebu to probrat. Možná by bylo chytřejší místo agresivity, trpělivě a vynalézavě argumentovat za svou značku.
Například, že ano, ceny jsou momentálně nastavené sebevědomě, ale řekněme, že po roce až se nasytí prvotní hlad trhu, nejspíše klesnou. Nebo, že planetová převodovka sice není nejrychlejší, ale je nejspolehlivější. Prostě, že poměr cena/výkon není tak zlý jak to vypadá a že se to s akcemi ještě zlepší. Případně, že Corolla 1.2 turbo je cenově srovnatelná s konkurencí a pokud mrknem na konkurenční hybridy, tak vlastně také není proč tak brečet.
Místo toho čtu několik stran výkřiků a štěkání, dověděl jsem se méně než jsem doufal. Každý vnímáme realitu subjektivně podle svého, to je normální. Tak zkusme nechat emoce venku a poprosil bych jak o fakta, tak i o dojmy a praktické argumenty.
Hlavně se těším až sem začnou psát kolegové, co si to koupili a přidají poznatky z reálného provozu.
Akcia...
Aj teraz je jedna do 4.4.2019.
Len si presne nepamatam kolko na ktory model. Je to 1000 a 1500€ na SDN a TS.
Aj teraz je jedna do 4.4.2019.
Len si presne nepamatam kolko na ktory model. Je to 1000 a 1500€ na SDN a TS.
biscuit píše:argumentovat za svou znacku? ehm, tohle neni koncern forum
vzdycky me bavi, kdyz si nekdo kupuje auto a chce nejaky argumenty. lidi, kteri maji auta radi je kupuji srdcem a ne na zaklade argumentu

A predsa si ju vyberieš a po rokoch zistíš, že si ten rozum intak najskôr stratil....
farnel nejsme jenom traja ale možná třístá tři co je tvoje psaní nebaví. Moje 1. reakce na teba byla v klidu ale ty hned zaútočíš jako ochrance Toyoty.
Zaprvé mám 1,5 roční auto takže o výměně neuvažují a zadruhé souhlasím s názorem Kocúra že je ta cena nastavena asi fakt vysoko, což mi je , podotýkám úplně jedno, já auto mám. Ale dávat za Corollu 30k euro se mě zda jako totální nesmysl.
Před pár dní jsem měl možnost projet si v novém HB a místa je tam mizerně. Zlaty SDN.
Když mi nevyhovuje prostorově motorizace neřeším, ale kdybych měl zájem o SDN tak bych asi zase skončil u 1,6. Mně stačí.
Ale to je jen MŮJ názor a nebudu ho nikomu vnucovat.
Vždycky je ale důležité na co to auto potřebují a na kolik km ročně.
Kdybych byl taxikař tak hybrid, obchodní cestující nafta, dědek jak já co najezdí 12-13 kkm benzin bez pomůcek( turbo,přímý vstřik , egr...)
Trošku se zamysli nad sebou, neděláš dobře.
Zaprvé mám 1,5 roční auto takže o výměně neuvažují a zadruhé souhlasím s názorem Kocúra že je ta cena nastavena asi fakt vysoko, což mi je , podotýkám úplně jedno, já auto mám. Ale dávat za Corollu 30k euro se mě zda jako totální nesmysl.
Před pár dní jsem měl možnost projet si v novém HB a místa je tam mizerně. Zlaty SDN.
Když mi nevyhovuje prostorově motorizace neřeším, ale kdybych měl zájem o SDN tak bych asi zase skončil u 1,6. Mně stačí.
Ale to je jen MŮJ názor a nebudu ho nikomu vnucovat.
Vždycky je ale důležité na co to auto potřebují a na kolik km ročně.
Kdybych byl taxikař tak hybrid, obchodní cestující nafta, dědek jak já co najezdí 12-13 kkm benzin bez pomůcek( turbo,přímý vstřik , egr...)

Trošku se zamysli nad sebou, neděláš dobře.

A v čom nerobím dobre? Hmmm?
V čom by si chcel byl "chytrejsi" ako ja? Hmmm? Rád si to prečítam.
Alebo ma tu chces mentorovat?
Sedel si v HB a ak by si bol čítal ďalej tak by si vedel ,že som napísal to isté.
A to ,ze HB je malé auto možno tak pre ženu alebo mladého nevyskakeneho junca na frajerinu a nie na seriózne vozenie.
A rovnako tak ak by si opäť čítal tak by si dospel k tomu ,že som sa zameral na porovnanie TS s SDN.
Lenže tu sa rozpútal "hon na carodejnice". Pretože som si dovolil pouzit slovko subjektívne a napísať svoj pohľad na danú vec.
A navyše len preto,že dačo napísal Kocúr tak sa tu mam z toho, čo?
Ja nie s Kocúr a Kocúr nie je zas ja.
Takže každý máme na to odlišný pohľad a názor.
V čom by si chcel byl "chytrejsi" ako ja? Hmmm? Rád si to prečítam.
Alebo ma tu chces mentorovat?
Sedel si v HB a ak by si bol čítal ďalej tak by si vedel ,že som napísal to isté.
A to ,ze HB je malé auto možno tak pre ženu alebo mladého nevyskakeneho junca na frajerinu a nie na seriózne vozenie.
A rovnako tak ak by si opäť čítal tak by si dospel k tomu ,že som sa zameral na porovnanie TS s SDN.
Lenže tu sa rozpútal "hon na carodejnice". Pretože som si dovolil pouzit slovko subjektívne a napísať svoj pohľad na danú vec.
A navyše len preto,že dačo napísal Kocúr tak sa tu mam z toho, čo?
Ja nie s Kocúr a Kocúr nie je zas ja.
Takže každý máme na to odlišný pohľad a názor.
Nemá to cenu, piš si co chceš, pokračuj v one man show. Je mi to jedno.
Co se tyče Kocúra, on na rozdíl od tebe svůj názor nevnucuje.
Co se tyče Kocúra, on na rozdíl od tebe svůj názor nevnucuje.