Ona ta tmavě hnědá je fakt 'hodně hodně hodně tmavě hnědá'. Sám jsem na sedan v této barvě koukal a přemýšlel, jestli je to černá nebo hnědá. Musel jsem se zeptat. Byla hnědá...
Rozhodně doporučuji u každé barvy "osobní kontakt". Ten katalogový tisk je trošku zavádějící. Já se těšil na světle modrou. V katalogu pecka, ale naživo zklamání, vypadá jako šeď-modrá (nevnucuji můj názor, jinému se může samozřejmě líbit). Ve srovnání např. se Škodou- Škoda má ty barvy takové živější, svěží, cool. Toyota mi přijde dost konzervativní po stránce výběru barev. Byl jsem zvědavý, jestli budou i v Evropě dělat tu modro-černou metalízu jako za velkou louží. Škoda, že ne. Ta by se brutálně vymykala.. https://youtu.be/etsmN5S79lA
Z ostatních barev je naživo moc zajímavá ta bronzová. Foťák na mobilu ji z každého úhlu vyfotil s úplně jiným odstínem
Toyota Corolla TS 2.0, executive, 2019
Toyota Yaris, 5 dv., benz. 1.3, automat, 2007
Toyota Avensis, benz. 2.0, Liftback, Sol, 1998
Za mňa jednoznačne hneda-kavove zrno.
Tu farbu som mal možnosť vidieť naživo na výstavisku v Nitre a je to topka.
Čo poviete, je hnedá či bronzová? Podľa mňa hnedá. S farbami som mal vždy problém
Jasně, toto je hnědá (řekl bych 4W9 Hnědá – tmavá). Mě spíš napadá, jestli se ten můj "informátor" nespletl. Ve srovnání s tímto byla ta 'hodně hodně hnědá' (jak jsem psal výše) fakt černá (209 Černá – noční obloha). Toto je krásná hnědá.
Ta bronzová (6X1 Bronzovozelená) vypadá úplně jinak. Jsou v ní prvky zelené a stříbrné, šedé... Docela odráží barvy z okolí, skoro jakoby z každého úhlu úplně jiná..
Toyota Corolla TS 2.0, executive, 2019
Toyota Yaris, 5 dv., benz. 1.3, automat, 2007
Toyota Avensis, benz. 2.0, Liftback, Sol, 1998
v případě spousty barev např. této tm. hnědé, bronzovozelné a i té červené karmínové hodně záleží na světle. Při umělém a na slunci vypadají jinak než když je pod mrakem apod. Mám např. nafocenou červenou v různých podmínkách a pokaždé je to jiná barva, od oranžové až po tm. červenou, ta bronzovozelná to samé. Za mne to bude buď červená nebo bronzovozelná, objednat se chystám příští týden.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Stříbrná auta jsou pro mě symbolem tuctu, viz octavita 1.9 v tdi, ale ta stříbrná ušlechtilá TS z propagačních mat. se mi velmi líbí. Po ní je další favorit červená karmínvá.
Ja vám neviem chlapi. Corolle držím palce ale v tej naj špecifikácii je, vidí sa mi, už cenovo na úrovni áut, ktoré plnia sny. Povedzme kaliber typu megane RS. Môj názor.
Megan rs je uplne ina kategoria ako hybridna toyota. Ci uz porovnavame znacku, vykon, technologie atd.
Ale chapem tvoje zmyslanie a urcite je megan rs riadna bomba co sa tyka zazitku z jazdy
Auta typu megan rs beriem ako druhe tretie auto do rodiny.
Alebo ako zbytočnosť.
To je auto pre nevyskakaneho mládenca.
Navyše kupovať si dačo s piktogramom v znaku nezmení ani tá pripona RS.
Som zvedavý koľko tých RS oproti Toyota na cestách stretneme.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021 "Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"