Zdravím Vás Toyoťáci. Mám ne malý, ale "velký" problém. Mám Toyotu Avensis T27, r.v.2009, 1.8VVTi. Před týdnem se mně podařilo ťuknout pravým zpětným zrcátkem o jiné zrcátko, čímž došlo k rozlomení kloubu ve zpětném zrcátku. Zjistil jsem, že dle mého VIN je hodně problematické nebo prakticky nemožné toto zrcátko sehnat. Obvolal jsem několik vrakovišť a když jsem sdělil, že potřebuji zpětné zrcátko 9PIN, nikde nebyl. Přitom předpokládám, že 7PIN je zrcátko el. ovládané a vyhřívané, avšak není sklopné. Když jsem se díval na inzeráty, všechna auta měla tlačítko pro el. sklápění zrcátek, ale bazarníci tvrdili, že mají pouze ze 7PINEM. To je tak nedostupné?
Našel jsem pouze na automedik.cz, dle recenzí hrůza, zatím to tak i vypadá, ale vzhledem k tomu, že v Toyota chtěji za zrcátko skoro 9tis Kč...
Nové neoriginální zpětné zrcátko s 9PINEM zase není prakticky možné koupit, ikdyž jej nabízí na e-shopu a když už jej mají a vše sedí, tak dle VIN na mé auto namá pasovat..to dělali takové rozdíly - jako např. konektory, tvary, atd. Abych řekl pravdu, nevím si rady.....abych nakonec nemusel navštívit Toyotu....