Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Tak na to sme zvedaví.
Hlavne na "opancierovanu" verziu.
Otázne je či tie foto čo sú dostupné sú už final alebo iba render.
Lebo inak je to v prípade Trek dosť slabý odvar "scout".
EDIT: Tak render to asi nebude no plasty iba na podblatníkoch a dvere s podbehmi takmer v pôvodnom stave mi ako odolna verzia nepride. V tomto smere ma Toyota divne zmyslanie.
Hlavne na "opancierovanu" verziu.
Otázne je či tie foto čo sú dostupné sú už final alebo iba render.
Lebo inak je to v prípade Trek dosť slabý odvar "scout".
EDIT: Tak render to asi nebude no plasty iba na podblatníkoch a dvere s podbehmi takmer v pôvodnom stave mi ako odolna verzia nepride. V tomto smere ma Toyota divne zmyslanie.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Toyota Auris ll 1.6 Valvematic Style 2013 Bronzová - Avant Garde
Chalani ten sedan ked neni v najvyssej vynave vyzera biedne zlata corolla e17
- jawaman
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Rollka GR Sport a Trek k vidění zde https://www.caradvice.com.au/730630/toy ... re/photos/
Toyota Corolla TS GR Sport, 05/2025, 1.8 Hybrid
Honda CBF 1000 S, 2010
† Toyota Auris TS Trend+, 07/2017, 1.6 Valvematic
† Toyota Auris Terra Cool, 08/2010, 1.6 Valvematic
† Honda CBF 600 S, 2008
† Jawa 650 Style, 2006
† Jawa 350/632, 1990
Honda CBF 1000 S, 2010
† Honda CBF 600 S, 2008
† Jawa 650 Style, 2006
† Jawa 350/632, 1990
Dneska jsem viděl dvě nové sedanové corolly na cestě na náklaďáku ve Vítkovicích v Ostravě, je možné, že směřovaly do AutoBondu v Hrabové. Takže kdo chce vidět novou Corollu a je z Ostravy, pravděpodobně bude mít za několik málo následujících dní možnost.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
V Autobondu v Ostravě mají všechny nové verze,sedan v bílé,kombi stříbrné 2.0 i hatchback bílá a černá střecha.Sedan se mi moc nelíbí,kombi vypadá pěkně i ten hatchback je hezký.Jsem objednaný na předváděcí jízdu s tím dvoulitrem tak jsem zvědavý ale ta cena je šílená.Intri píše:Dneska jsem viděl dvě nové sedanové corolly na cestě na náklaďáku ve Vítkovicích v Ostravě, je možné, že směřovaly do AutoBondu v Hrabové. Takže kdo chce vidět novou Corollu a je z Ostravy, pravděpodobně bude mít za několik málo následujících dní možnost.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Presne to... Cena za ten dvojliter je sialena, v porovnani s konkurencnymi vozidlami (teraz neriesim spolahlivost), ako megane, octavia, P308, ... Chapem, ze si toyota chce dat priplatit za najvykonnejsi motor (hybridny), ale toto sa mi uz zda privela. Tak o 2000 eur menej by to bolo extremne zaujimave vozidlo.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Mě osobně by stačilo, kdyby nabízeli klasický 2 litr s manuálem v TS, tak jako jej v HB na některých kontinentech nabízejí. Pokud by cena byla na úrovni 1.8H Selection tak by to byla skvělá volba. Je ale jasné, že takovou cestou už nikdy Toyota v Evropě nepůjde. Jediná zajímavá konfigurace je pro mě 2.0H TS Sel. nebo Ex., ale tam už je to s cenou na hraně, kdy bych spíš uvažoval o Mazdě 6. Ta sice nenabízí pohon budoucnosti, ale je to prostě kus auta.
Tak som sa dnes stavil v Toyota a požiadal o testovaciu jazdu.
Od 13-15 majú predajcovia na novú Corolla školenie a 18.3. sa mi má ozvať predajca a dohodnúť so mnou jazdu.
Koncom tohto mesiaca by už mali mať Corolla na predajni.
Od 13-15 majú predajcovia na novú Corolla školenie a 18.3. sa mi má ozvať predajca a dohodnúť so mnou jazdu.
Koncom tohto mesiaca by už mali mať Corolla na predajni.
v ČR je možné již pomalu testovat, já mám dohodnutý pátek tento týden, tak uvidíme zda 1,8 nebo 2,0
. Pokud nám prodejce nabídne solidní výkupní cenu za Aurise, tak to asi nebudu moc řešit a objednávám.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
- jawaman
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že zájem máte o variantu TS. Pošlete pak subjektivní poznatky, sám se chystám rovněž otestovat až to bude možné.MartinHSD píše:v ČR je možné již pomalu testovat, já mám dohodnutý pátek tento týden, tak uvidíme zda 1,8 nebo 2,0. Pokud nám prodejce nabídne solidní výkupní cenu za Aurise, tak to asi nebudu moc řešit a objednávám.
Toyota Corolla TS GR Sport, 05/2025, 1.8 Hybrid
Honda CBF 1000 S, 2010
† Honda CBF 600 S, 2008
† Jawa 650 Style, 2006
† Jawa 350/632, 1990
Honda CBF 1000 S, 2010
† Honda CBF 600 S, 2008
† Jawa 650 Style, 2006
† Jawa 350/632, 1990
To Martin HSD: tak 2.0H pry jeste neni dostupna, tak testovacka max na 1.8H...
Ja jsem ted sedel v kombi (Active nebo Comfort) a HB Selecetion. Moje dojmy
Plus
vyborny volant
vydechy klimy vzadu
az na par vytek (viz minusy) dost prostorne jak u ridice, tak vzadu (tyka se kombi)
loketni operka by mohla byt trochu vic vepredu nebo delsi, ale (pro dlouhe ruce) je celkem v pohode pouzitelna
samostatny prostor ve stredove konzole na kelimky/mensi lahve
pokud chce mit nekdo vytazenej kabel z nabijecky v boxu mezi prednimi sedacky, je mozno jej vytahnout ven - je tam prohluben, box jde v pohode zavrit
flexi kufr (polohovatelna podlazka, misto na rezervu, moznost site oddelujici zavazadlovy prostor vsetne moznosti upevneni na sklopena zadnei sedadla - cili posun site hned za predni sedadla, pry to tak mel i soucasny Auris..., prostor pro odlozeni roletky horniho plata do kufru)
Minus
malo mista u ridice v oblasti kolena (oblast spinaci skrinky, stredovy tunel)
"no-go" je vysunuta palubka u spolujezdce, tam jsem se svymi 19x cm mel problem se poskladat. Bud kolena u brady nebo sedadlo dozadu a vystrit nohy pod palubku (pak je minimum mista na zadnim sedadle), nic mezi tim
na zadnich sedadlech misto nad hlavou tak na hrane
sirka mi prijde omezena, vzadu to neni pro tri cestujici ani mistem, ani pohodlim uprostred. (pocitam, ze je problem se tremi lidmi, takze 2x autosedacka + dospely je dle meho nerealne)
"klavirni lak" na stredovem tunelu (jak selection, tak ten Active/Comfort)
sedacky u selection je potreba otestovat, sezeni na "siroko" s nima neni kompaktibilni...
Tak koukam do ceniku a Selectio a executive maji asi stejne sedacky (sportovni tvar prednich sedacek), takze pro mne dalsi minus...
HB dost tragicke misto vzadu (jak nastupovani, tak nad hlavou), pokud sedi nekdo vyssi vepredu tak je to vzadu dost na hrane
Kufr mi prisel celkm v pohode (na to jak jej vsude hani)
naopak podlazka v kufru je dost parodie
Dalsi veci jsem nezkoumal (svetlo v kufru, kde vsude je AUX, USB, ...)
Nicmene, kdyz jsem v tom sedel a nemel k dispozici klicek/napajeni, tak mi prislo, ze oproti T27 v tom aute neni nic navic. Jasne, zpracovani je festovnejsi, libivejsi a kdyz se zapne "tablet" atd, tak tam bude neco dalsiho, ale tak nejak si rikam, jestli jsou ty SW cingrlatka to, kvuli cemu bych si mel koupit nove auto (samozrejme plati obecne, nejen Toyota).
Nicmene, za mne to vyresila toyota tim, ze na miste spolujezdce se prakticky neposkladam (pokud chci nechat misto i pro zadni pasazery). Takze zatim to muz nechat odlezet (a ani me nemusi trapit cenova politika) a uvidime casem...
Ja jsem ted sedel v kombi (Active nebo Comfort) a HB Selecetion. Moje dojmy
Plus
vyborny volant
vydechy klimy vzadu
az na par vytek (viz minusy) dost prostorne jak u ridice, tak vzadu (tyka se kombi)
loketni operka by mohla byt trochu vic vepredu nebo delsi, ale (pro dlouhe ruce) je celkem v pohode pouzitelna
samostatny prostor ve stredove konzole na kelimky/mensi lahve
pokud chce mit nekdo vytazenej kabel z nabijecky v boxu mezi prednimi sedacky, je mozno jej vytahnout ven - je tam prohluben, box jde v pohode zavrit
flexi kufr (polohovatelna podlazka, misto na rezervu, moznost site oddelujici zavazadlovy prostor vsetne moznosti upevneni na sklopena zadnei sedadla - cili posun site hned za predni sedadla, pry to tak mel i soucasny Auris..., prostor pro odlozeni roletky horniho plata do kufru)
Minus
malo mista u ridice v oblasti kolena (oblast spinaci skrinky, stredovy tunel)
"no-go" je vysunuta palubka u spolujezdce, tam jsem se svymi 19x cm mel problem se poskladat. Bud kolena u brady nebo sedadlo dozadu a vystrit nohy pod palubku (pak je minimum mista na zadnim sedadle), nic mezi tim
na zadnich sedadlech misto nad hlavou tak na hrane
sirka mi prijde omezena, vzadu to neni pro tri cestujici ani mistem, ani pohodlim uprostred. (pocitam, ze je problem se tremi lidmi, takze 2x autosedacka + dospely je dle meho nerealne)
"klavirni lak" na stredovem tunelu (jak selection, tak ten Active/Comfort)
sedacky u selection je potreba otestovat, sezeni na "siroko" s nima neni kompaktibilni...

HB dost tragicke misto vzadu (jak nastupovani, tak nad hlavou), pokud sedi nekdo vyssi vepredu tak je to vzadu dost na hrane
Kufr mi prisel celkm v pohode (na to jak jej vsude hani)
naopak podlazka v kufru je dost parodie
Dalsi veci jsem nezkoumal (svetlo v kufru, kde vsude je AUX, USB, ...)
Nicmene, kdyz jsem v tom sedel a nemel k dispozici klicek/napajeni, tak mi prislo, ze oproti T27 v tom aute neni nic navic. Jasne, zpracovani je festovnejsi, libivejsi a kdyz se zapne "tablet" atd, tak tam bude neco dalsiho, ale tak nejak si rikam, jestli jsou ty SW cingrlatka to, kvuli cemu bych si mel koupit nove auto (samozrejme plati obecne, nejen Toyota).
Nicmene, za mne to vyresila toyota tim, ze na miste spolujezdce se prakticky neposkladam (pokud chci nechat misto i pro zadni pasazery). Takze zatim to muz nechat odlezet (a ani me nemusi trapit cenova politika) a uvidime casem...
Naposledy upravil(a) Grey dne úte 05.03.2019, 13:28, celkem upraveno 1 x.
ex Toyota Avensis T27 1.8