Corolla je kompromisem mých požadavků:
- sedan,
- japonec (vím, vyrobený v Turecku, ale pod taktovkou japonských standardů)
- a po zkušenostech s naftou jsem chtěl benzínovou atmosféru (strach se zamrznutím nafty v zimě a kvalita nafty u nás, potenciální drahá rizika s turbem, vstřiky, EGR, ...). I přes to, že to byl výborný motor, se zvyšovala jeho kouřivost a tím i riziko nutného zásahu. Poslední kapkou byla neúspěšná zkouška měření emisí. Naštěstí to vyřešila změna nafty za tu bez biosložek (kouřivost pak skočila skoro na polovinu).
Vím, že od Corolly nemůžu čekat takový zátah, ale s tím, že atmosféru budu muset točit jsem počítal a věděl jsem do čeho jdu. Na oplátku jsem se jako řidič hodně zklidnil a na cestě nedivočím. Taky jsem poznal skok o třídu dolů i přes to, že je mezi nimi 13 letý rozdíl a řidičsky je to tak o 2 třídy rozdíl, ale což... jsem zodpovědný otec rodiny a moje léta divočení jsou pryč. Co mi schází na výkonu, mi Corolla vynahrazuje technicky (např. biLED světly) a plynulým automatem
Na druhou stranu se občas zasním a představuji si kdo asi a jak s mým bývalým Accordem jezdí a jestli se k němu chová hezky.