Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid 2016 - 2018
To bohužel nejde a soft je asi jiny nez v Corolle. Corolla umi cesky a a trochu jinou grafiku
RAV4 HSD FWD
Vsimli jste si, ze obyc tempomat jde nastavovat po 1 km/h a adaptivni jen po 5 km/h? Ja dneska skoro po dvou letech
RAV4 HSD FWD
Normalni ani nepouzivam.
Ja taky ne, ale snezilo a radar nevidel, tak jsem zapnul normalni
RAV4 HSD FWD
Všimnul, bohužel ihned a nepochopil jsem ...kadel píše:Vsimli jste si, ze obyc tempomat jde nastavovat po 1 km/h a adaptivni jen po 5 km/h? Ja dneska skoro po dvou letech
Stejně jako dodnes nechápu jak funguje zrychlování. Někdy klepneš do páčky a akcelerace je buď vágní nebo agresivní(neberu v potaz aktuální a cílovou rychlost, není tam přímá úměra), někdy začne zrychlovat ihned a někdy musím držet nohu na plynu dokud se neprobere, opravdu si to žije svým životem...
RAV4 HSD AWD
To zrychlování by mi ani nevadilo, ale když při snížení nastavení rychlosti o 5 km auto začalo prudce brzdit, to už příjemné nebylo.
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
Durazneji zacne zpomalovat az pri 10kmh rozdilu realna rychlost vs co jste dali na tempomat. O 5kmh mene na temponatu to je v klidu - nezpomaluje durazne, ledaze by auto pred vami zpomalovalo a reaguje pak spis na auto pred vami. Pouzivam to zpomalovani kazdy den kdyz jedu z kopce na D4 u Zbraslavi, funguje to vse ok - clovek si zvykne.Xfield píše:To zrychlování by mi ani nevadilo, ale když při snížení nastavení rychlosti o 5 km auto začalo prudce brzdit, to už příjemné nebylo.
Je možný, že jsem to překlapl o 10 km...
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
Chlapy poradte mi s navigaciou ci ist do original alebo nejaky tomtom ci garmin.
S telefonu je to otrava.
Dik!
S telefonu je to otrava.
Dik!
Toyota RAV 4 2018 2,5 HSD
To je spíše na tobě co očekáváš. Já jsem chtěl originál, vcelku mi vyhovuje. Dříve jsem používal v telefonu Sygic a TomTom. Hlavně jsem si nechtěl dávat žádny další zařízení někam na sklo nebo do výdechu klimy apod. Přijde mi to u auta bez mála za mega jako nesmysl.Zubcok píše:Chlapy poradte mi s navigaciou ci ist do original alebo nejaky tomtom ci garmin.
S telefonu je to otrava.
Dik!
RAV 4 Hybrid, Selection 2018
Corolla 1.6 CVT Executive, Pearl White, r.v. 12/2017 (EX)
Ford Mondeo 2.2 TDI (129kW) r.v. 2009 (EX)
Ford Focus 1.6i (74kW) r.v. 2006(EX)
Corolla 1.6 CVT Executive, Pearl White, r.v. 12/2017 (EX)
Ford Mondeo 2.2 TDI (129kW) r.v. 2009 (EX)
Ford Focus 1.6i (74kW) r.v. 2006(EX)
Mám v Plusku origo navigaci, jednou zapnuto ( vopruz) zlatý Waze v telefonu před výdechem klimy
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Tak som si dnes dal namontovat orig nav. 710€.
Zabolelo!! Cez tel sygic ma to otravovalo malý display a pár krát sa mi stalo že ma to navigovalo zle.
Orig je trochu pomalšia pri nastavovaní a škaredšia grafika. Uvidím pri používaní. Hádam ma to dovedie do cieľa!:-). S navigáciu mi aktualizovali aj rádio kde pribudli aj nejaké aplikácie a vädšia možnosť nastavenia auta, klimatizácie a online store. Dokonca kompas na prístrojovej doske (ten využijem najviac);-)
PS: popri montáži som sa bol previesť na Land Cruisery. Automat 2,8lit
Dobré sa mi v tom sedelo a ten pocit že ovládam také veľké auto.
Zabolelo!! Cez tel sygic ma to otravovalo malý display a pár krát sa mi stalo že ma to navigovalo zle.
Orig je trochu pomalšia pri nastavovaní a škaredšia grafika. Uvidím pri používaní. Hádam ma to dovedie do cieľa!:-). S navigáciu mi aktualizovali aj rádio kde pribudli aj nejaké aplikácie a vädšia možnosť nastavenia auta, klimatizácie a online store. Dokonca kompas na prístrojovej doske (ten využijem najviac);-)
PS: popri montáži som sa bol previesť na Land Cruisery. Automat 2,8lit
Dobré sa mi v tom sedelo a ten pocit že ovládam také veľké auto.
Ozaj prvú nádrž som mal 7,5l/100 km
druhú nádrž za 6,9l/100 km
Len nech to takou klesajúcou tendenciou ide dalej!
druhú nádrž za 6,9l/100 km
Len nech to takou klesajúcou tendenciou ide dalej!
me originalni navigace pripada jako cesta do praveku, zlatej mobil v drzaku hned vedle volantu
martinw:
...me originalni navigace pripada jako cesta do praveku, zlatej mobil v drzaku hned vedle volantu
Pouzivam navigacie-origos TNS 510 ale aj v mobile,moje skusenosti...
LEN SA PYTAM -ako spravne odbocis navigaciou v mobile kde neni ziadny signal /ani miestne tabule lebo /
-neznama cesta niekolko km dlha/noc a plno odbociek-ktora bude ta spravna?
Ale origos navi to dokaze bez signalu gps.(lebo kolesááá!!!)
To je vyhoda pevnej originalnej navigacie -nevyhoda cena....atd
Kazdy podla chuti a bubakov...
...me originalni navigace pripada jako cesta do praveku, zlatej mobil v drzaku hned vedle volantu
Pouzivam navigacie-origos TNS 510 ale aj v mobile,moje skusenosti...
LEN SA PYTAM -ako spravne odbocis navigaciou v mobile kde neni ziadny signal /ani miestne tabule lebo /
-neznama cesta niekolko km dlha/noc a plno odbociek-ktora bude ta spravna?
Ale origos navi to dokaze bez signalu gps.(lebo kolesááá!!!)
To je vyhoda pevnej originalnej navigacie -nevyhoda cena....atd
Kazdy podla chuti a bubakov...