tak co chlapi, přezuto, umyto ?

vše ohledně modelové řady Corolla
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

charlie a co se na zapis do tp vysrat? :) policajti pri bezny kontrole to po tobe chtit nemuzou.. pze velkej technicak u sebe mit nemusis :) a navic policajti hovno vedej jak velky kola ma mit rollka :) pze jich zas tolik nejezdi tak jim je to u prdele :) . .a kdyz pojedes na technickou das zimaky :) (vim co povidam.. kamos ma na rollce 17" bez zapisu.. a jezdi uz 3 roky :) a v pohode :) )
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

To je samozřejmě pravda, jenže všechno se dá oje...bávat tak dlouho, než se něco posere a jak se znám, bylo by to tak do týdne od nazutí. Já jsem ještě s Peugeotem taky jezdil 6 let na nepředpisových discích, dokonce jsem byl účastníkem nehody, kdy mě na křižovatce, když jsem odbočoval z hlavní vlevo a dával přednost protijedoucím vozům, zezadu nabral pán s felicií, protože to "maloučké autíčko" typu Peugeot 405 Mi16 prostě přehlédl a nic se nestalo (myšleno kvůli 16-kám diskům), ale nyní máme nové zákony atd. tak to prostě chci mít "košer". Možná, že se ještě rozmyslím, ale spíš asi ne.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

ok :) tak doufam ze at se rozmyslis jak se rozmyslis .. tak bude rollka pekna :) prece jen kola delaj auto :)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
puttner
Řidič

Příspěvek od puttner »

neprezuto, neumyto, ale co nevidět napravime :lol:

vyndame z kufru pytle s piskem a lopatu ... :lol:
vymenime kola za letni a budeme min zrat
taky omyjeme blato z Ukrajiny, opravime otluky
od kaminku, napustime teflonovou zelvou v cylindru
a nalestime + vysajeme zevnitr

no a pokud zbudou penizky, vymenime a pojistime
i celni sklo
JIZ PRODANA 4ZZ-FE Corolla E11LB 1,4VVTi 71kW-6000rpm/130Nm-4800rpm DO PRISTI TOYOTY SE DOCASNE LOUCIM
Odpovědět

Zpět na „Corolla“