Klepot motora po nastartovani
Re: Klepot motora po nastartovani
asi to bude súvisieť s prevádzkou - ja som pri nájazde cca 160 000km skukol tú egr pipku a nebolo tam skoro čo čistiť - fakt len smiešny nános... VIF do benzinu určite patrí ale tu je ochrana aj ten atkinson pokiaľ sa palivo vracia do sania tak sacie ventily a okolie by mali byť čisté. EGRku to ale nepomôže, pokiaľ auto stále jazdí na malé zaťaženie tak je egr často otvorený a bordel sa vracia do sania.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Naposledy upravil(a) dumardus dne sob 19.01.2019, 09:39, celkem upraveno 1 x.
Lexus IS F
Prius (4 gen.)
Prius (4 gen.)
VIF je dobrý, ale kdo chce opravdu kvalitní aditiva musí se poohlédnout po profesionálním produktu. Já používám již do několika aut Metabond. Na vše mají certifikace, testování atd. Je to snad jediné aditivum s nanotechnologií i do paliva. Ten dávkovač co k tomu dávají je taky super! Kupuji na www.metabondcz.com nebo na Alze 

- tak ďalší reklamný atak... nejako v technickom liste či v bezpečnostnom liste nevidím žiadnu nanomolekulu - je to zrejme normálne aditívum ako každé iné... v čom sa skrýva "profesionalita" produktu ostáva záhadou. A ešte nám pán pridal reklamu na Alzu... vďkaHoli_7 píše:VIF je dobrý, ale kdo chce opravdu kvalitní aditiva musí se poohlédnout po profesionálním produktu. Já používám již do několika aut Metabond. Na vše mají certifikace, testování atd. Je to snad jediné aditivum s nanotechnologií i do paliva. Ten dávkovač co k tomu dávají je taky super! Kupuji na http://www.metabondcz.com nebo na Alze
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Nanotechnologie je zaklínadlo a tahák u všeho 

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Zdravím všechny,
mám poměrně velký zájem o koupi ojetého Priuse, ovšem toto téma mě lehce znepokojilo. Jak to tady všechno pročítám, tak jsem došel k závěru, že se jedná o problém týkající se Priusu III a IV generace. Předchozí generace Prius II se s tímto problémem nepotýkala? (Prius IIg. vlastní otec a s tímto se ještě nesetkal).
Předem díky za odpověď.
mám poměrně velký zájem o koupi ojetého Priuse, ovšem toto téma mě lehce znepokojilo. Jak to tady všechno pročítám, tak jsem došel k závěru, že se jedná o problém týkající se Priusu III a IV generace. Předchozí generace Prius II se s tímto problémem nepotýkala? (Prius IIg. vlastní otec a s tímto se ještě nesetkal).
Předem díky za odpověď.
Je docela pravděpodobné, že se to na PII neobjeví nikdy z těchto důvodů:
1) nemá EGR => není problém s EGR a nejdou saze do sání
2) nižší výkon motoru => častější jízda ve vyšších otáčkách => pravidelnější vypalování usazenin
3) nižší kapacita baterie a nižší účinnost elektrické soustavy => častější jízda ve vyšších otáčkách => ...
1) nemá EGR => není problém s EGR a nejdou saze do sání
2) nižší výkon motoru => častější jízda ve vyšších otáčkách => pravidelnější vypalování usazenin
3) nižší kapacita baterie a nižší účinnost elektrické soustavy => častější jízda ve vyšších otáčkách => ...
Skvělé, díky moc za vyjasnění.
jelikož to vidím na Priuse III g. tak aspoň budu vědět odkud vítr vane pokud by se klepání projevilo.
Díky za užitečné vlákno a vaše zkušenosti
jelikož to vidím na Priuse III g. tak aspoň budu vědět odkud vítr vane pokud by se klepání projevilo.
Díky za užitečné vlákno a vaše zkušenosti